Suihinotosta raskaaksi? - Ehkäisy

SunLion

huoh ja huoh, ei tosta sun vastauksesta käy ilmi tuo. =)

Sivut

Kommentit (21)

vaihdelaatikko

Eli siis näin tyhmänä ja tietämättömänä haluaisin varmistaa, että suihinotossa ei ole pienintäkään riskiä tulla raskaaksi millään mahdollisella tavalla?

[size=9]marimma// otsikko[/size]

Tsein

Ei hyvää päivää. Kysytkö ihan tosissasi?

Raskaus on mahdollinen vain kun siittiöt kohtaavat munasolun. Munasolun luokse pääsee vain ja ainoastaan alapäästä, emättimen kautta. Vatsasta tai kurkusta ei ole tietä munasarjoihin, joissa munasolut hengailevat. Myöskään miehen kielestä ei erity siittiöitä.

Joten kuinka ihmeessä raskaus voisi olla mahdollinen ihan puhtaasti suuseksin yhteydessä? Sukupuolitaudit tarttuvat kyllä suuseksissäkin.

marimma

En ihan ensimmäisenä uskois raskauden mahdollisuuteen, tuskin se mies on kuitenkaan kourassu sun suusta niitä mällejä matkaan :lol:
Mutta tiedä häntä, jätän jonkun muun vastattavaks sen lopullisen kyllä tai ei vastauksen :D

Huonolla tuurillahan ei tartte kun pestä miehen bokserit samassa pyykkikoneessa omien alushousujen kanssa ja on jo raskaana :lol: Nää näitä vakio tarinoita siitä miten taas onnistu nalli napsahtamaan.

SunLion

ovat kyllä niin voimakkaat pesuaineet ja lämpötilakin tod näk että siittiöt eivät elä kauaa ja kuivassa ainakaa (pyykki kuivatetaan, likapyykki korissa kuivana ennen pesua), ettei toi ole mahdollista marimma..en tiedä oliks toi vitsi ?

marimma
SunLion
ovat kyllä niin voimakkaat pesuaineet ja lämpötilakin tod näk että siittiöt eivät elä kauaa ja kuivassa ainakaa (pyykki kuivatetaan, likapyykki korissa kuivana ennen pesua), ettei toi ole mahdollista marimma..en tiedä oliks toi vitsi ?

Huoh. Siinä sanottiin että nää on näitä vakio[u]tarinoita[/u] siitä miten huonolla tuurilla voidaan tulla raskaaks. Ja siis tarina on yhtäkuin satu yhtäkuin ei-tosi yhtäkuin "hauska" tapa kertoa miten sitten taas sattukaan näin.

SunLion
marimma
SunLion
huoh ja huoh, ei tosta sun vastauksesta käy ilmi tuo. =)

Ihan tosissaan varmaan puhuin kun siellä oli se lol hymiö?

aika usein sä käytät sitä ja muuta, tosiakin puhuessa :D älä nyt herneile :D

marimma

Tämän vielä sanon ja sitten vaikenen kun tää ei kuulu tänne tippaakaan.
[size=9]Meillä taitaa sitten olla "hitusen" eri käsitykset keuhkoamisesta, meinaan lähes juuri sellaiseksi luin sun viestis siitä että pyykinpesut ja muut tekee siitä raskautumisesta aika epätodennäköistä. Kuulostikin varmaan se juttu ihan siltä että oli täyttä totta että alushousut kun pesee samassa koneessa niin voi tulla raskaaks? Siitä sanoin että "huoh" koska luulin että vähän edes raksuttais ettei se totta ole.

Kiitos ja kuittaus. Lakkaan sitten sanomasta enää mitään tälläsiä ilman korostamista että tää on vitsi/tarina/satu/ei-tosi/läppä/hekohekoheko[/size]

Puutarhis

Mutta eikös ollut ihan hyvä selventää, ettei siitäkään voi tulla raskaaksi, jos säilyttää samassa pyykkikorissa sekä omia että miehensä kalsareita :wink: ... Paitsi vanhainkodeissa jotkut mummuset uskovat tähän hyvin vahvasti (siis naisethan normaalikeinoin voivat raskautuakin vielä 80-vuotiaina :wink:)

Tuntuu, että monet sellaiset ihmiset, jotka eivät tunnu hallitsevan edes perusfysiologiaa (lukekaa: hedelmöittymisen perusteita) harrastavat seksiä, vaikka turvallisempaa olisi suunnistaa biologian tunneille :shock: :roll: .

Sitten sinne diianin kysymykseen vastaus... Siittiö eivät säily suussa elinkelpoisina, eli raskaaksi ei voi tulla, vaikka ottaisit suihin, suutelisit ja miehesi nuolisi sinua sen jälkeen.

Jotta hedelmöittyminen on yleensäkin mahdollista tarvitaan naiselle ovulaatio ja siittiöille juuri oikea emättimen happamuustaso ja elinolosuhteet, jotta uintireissu onnistuisi. Siitä huolimatta raskaus on tuurista kiinni. Ja varsinkin sen sikiön mukana pysyminen loppuun asti (siis koko 9kk).

SunLion

[size=9]Marimma sanon myös itse viimeisen kommenttini niin ei jää epäselväksi.
Mä en missään nimessä, todellakaan keuhkonnut!! :D mielestäni ketjussa jonka alottaja kysyy voiko suihin otosta raskautua, kannattaa myös muut raskautumiskuvitelmat sanoa selkeästi ettei kellekkään jää hassuja kuvitelmia. En olis varmaan kysynyt, että oliks tää vitsi, ellen olisi sitä tarkoittanut.
Ei ole aina niin varmaa milloin ladellaan tosia/vitsejä...Usein törmää hyvinkin hatariin käsityksiin anatomiasta ja fysiologiasta, päätelmiin, kuvitelmiin, kuultuihin taruihin...sen todistaa jo tämä ketjukin. ...ja yleiskielessä käytettyhin juttuihin kuten siihen että flunssa voisi johtua puhtaasti siitä että saa kylmää ("vilustuminen").[/size]

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat