Millaiset alushousut jos on seksi mielessä? - Seksi

Essie

Pitääkö miehenne erityisesti esimerkiksi Stringeistä? Jos tiedätte että illalla on luvassa seksiä mietittekö etukäteen millaset pikkarit laitatte? ;)
tuotteko seksiin virikettä laittamalla mahdollisimman seksikkäät alushousut vai jätättekö miettimättä tälläiset seikat?

[color=blue]
edit: korjasin ostsikon millaiset alushousut [u]seksissä [/u]-> jos on seksi mielessä, sillä seksissä alushousut tarkoittaa niitten päällä pitämistä seksin aikana.
lisäsin myös äänestysvaihtoehtoja
-sun-[/color]

Sivut

Kommentit (36)

marya

Ei tolla niin väliä ole, mutta tietty mies pitää eniten stringeistä, vielä jos on pitsiset. Jos menen illalla suihkuun ja tiedän että sen jälkeen sekstaillaan, niin tietty valitsen jotkut nätit housut. Jos taas käyn aamulla suihkussa enkä tiedä illan tapahtumista, niin en kauheasti jaksa miettiä mitä jalkaani pistän.

[size=9]Anteeksi pilkunnussinta, mutta voiko joku korjata ton vaihtoehdon "ei alus housuja" oikeinkirjoituksen? [/size]

jozz

Mulla on niiiiin monet erilaiset alushousut mistä mies pitää, tykkään alusvaatteista aivan älyttömästi x) vastasin sukkanauhavyö, koska se tekee suurimman vaikutuksen varmaan, ja sen kanssa on joko mätsäävät hipsterit tai stringit tai jotain muuta. me tykätään kaikesta :D

Mi

Mulla ei itseasiassa ole hajuakaan millasista alushepeneistä toi miekkonen pitää :D Jos itse seksiä odotan tai toivon niin sellaset housut laitan jalkaani joissa itselle tulee se seksikkäin ja viettelevin olo, eli mun tapauksessa joko stringit tai pitsiset hipstersit :) Miekkonen saa tykätä tai olla tykkäämättä pääasia että seksiä saan:D

Toveh

Stringit ne on, joista mies eniten tykkää todellakin. Ne tulee jalkaan laitettua melkeinpä aina nykyisin, näkipä miestä tai ei sinä päivänä.

Myös tietty todellakin toi toimii, että hameen alla ei olekaan mitään! :o :D

Chaera
riinaF
Yleensä pitsiset hipstersit, joissa korsettimainen nyörityssysteemi takana ?

Mullakin on hipstersit, joissa korsettinyöritys takana. 8) Ne on vielä päältä satiinia, mustat ja niissä on sellaista kukkakuviota.
.. Ja muru tykkää niistä!

Ei toi mun ukkeli (kai?) mistään tietyistä alushousuista innostu, ei ainakaan ole koskaan mulle vihjaillut, että ne ja ne alkkarit saa sen lämpeämään.. :) Mä käytän pääsääntöisestä hipstersejä tai hotpantseja, stringejä myös joskus. Jos haluan varta vasten laittautua seksikkääksi, niin sitten tietty valitsen sellaiset alushousut, mitkä ovat mun mielestä seksikkäät. :wink:

Ja tuo hameen kanssa oleilu ilman alushousuja toimii kyllä ihan satavarmasti. 8)

marlenez

vastasin hipsterit, vaikka en niitä ihan joka kerta käytä. eikä sillä oikeestaan oo mulle eikä jätkälle mitään merkitystä kun ne aika nopeesti kuitenkin vedetään alas.. ;)

kirahveli

No enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi että pitäisi laittaa jotakin erityiset alkkarit seksiä varten..Ihan niitä samoja käytän, kuin muutenkin eikä ainakaan mitään valitusta ole tullut :)

Elmeri

Mä en varmaankaan ees omista seksikkäitä alushousuja, joten en pahemmin mieti, että mitkä niistä pukisin päälleni jos haluun seksiä harrastaa. Jos tiiän, et nään kullan sinä päivänä ni katon etten laita ihan niitä noloimpia päälle.

Ei se oo koskaan mitään toivomuksia esittäny alusvaatteista, mut jos esittäis ni voisin mä tietysti käydä ostoksilla (kullan kanssa).
On se joskus sanonu joitain mun alkkareita pornoiks, mut no en mä siltikään niitä vartavasten päälle laittais sen vuoks, koska se sano sen tilanteessa, ku se oli ottamassa niitä pois :lol: ei tullu fiilistä et ne ois sytyttäny sitä

Susannna

Miksei tos oo vaihtoehtona mummo-alkkareita?? :shock: Sellasia ihonvärisiä, meinaan.

Nojoo. Ehkei sentään. :D Mietin vaan että kun on näitä kaikkia vaippafetissejäkin, että kai jotkut sellaisistakin syttyy.

Bundy
Susannna
Miksei tos oo vaihtoehtona mummo-alkkareita?? :shock: Sellasia ihonvärisiä, meinaan.

Nojoo. Ehkei sentään. :D Mietin vaan että kun on näitä kaikkia vaippafetissejäkin, että kai jotkut sellaisistakin syttyy.

No eiköhän noi hot pantsit edusta just niitä? ;) Itseä huvittaa
tuo nimi. Musta niissä ei ole mitään kuumaa... :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat