Seksiä ilman yhdyntää - Seksi

aprikoosi

Mulla on ollu samanlainen tarina. Vuoden kesti eka suhde, olin 15-16 vuotias. Kokeiltii kerran yhdyntää eikä onnistunu ja kyseisellä pojalla oli kai pahin epävarmuuden aika ja se meni tapahtuneesta aivan sekasin ja vältteli tilanteita joissa ois tilanne voinu seksiin johtaa. Asia toki vaivas mut niin nuorena en osannu kaivatakaan mitää muuta ku helliä suudelmia. Eli oli seki toisaalta varmaa yks eron syistä. mut tosi hyvä päätös oli vaikka saikin tosi tosi pitkään velloa surussa..

No nyt on sitte iha erilainen suhde. Kaikki meni alusta asti tosi hyvin ja meillä oli mahtavaa esileikkiä jo kauan ennen yhdyntää heti alusta asti. Kokeiltii kans yhdyntää ja pari eka kertaa se ei onnistunut kun penis oli vaan puolikova, jännitystä :) ja se toinen kerta koska taisin olla liian tiukka ja kirpas sen verran kovaa. Sitte kolmannella onnistu, ei sattunu ja ihanalta tuntu!

huomio kans et ei nolottanu. oli oikeesti tosi hyvä fiilis ilman yhdyntää, sillon kun se ei onnistunu plus sillon ku se onnistu :D mut anyway, kyl mulla nyt on iha selvä tarve siihen, ois aika vaikee totutella ajatukseen ilman.
mutta, niille jotka sitä ei oo kokenu ja harrastaa mukavaa esileikkiä, way to go :) ei siihen muodostu tarvetta kokematta.

Sivut

Kommentit (22)

adele^^

Hei,
Minulla on itselläni tällä hetkellä sellainen tilanne, että elän parisuhteessa jossa harrastetaan seksiä, mutta emme ole kertaakaan olleet yhdynnässä (siis penis ei ole ollut sisälläni). Harrastamme siis toki kaikkea muuta minkä voi laskea seksiksi (sormetus ym.) Ollemme seurustelleet alle puoli vuotta. Mieheke on minulle todella tärkeä ja olen tyytyväinen suhteeseemme ja seksielämäämme, mutta nyt ajan kuluessa minua on alkanut hiemen vaivata tuo kyseinen asia. Syitä tähän tilanteeseen on ehkä useampia, mutta kuitenkin pääsääntöisesti tämä on miekekkeestä riippuvaa.

Ajattelinkin virittää aiheesta keskustelua, että kuinka tärkeää itse yhdyntä on teille vai voisitteko surutta elää ilman. Siis ottaen huomioon, että seurustelisit ja harrastaisitte muuta seksiä. Jos miehenne olisi tyytyväinen tilanteeseen, olisitko sinäkin? Kuinka kauan "kestäisitte" tilannetta? Voisitteko edes harkita suhdetta jossa EI KOSKAAN olisi yhdyntää? Onko yhdyntä mielestänne seksiiin olennaisesti kuuluva asia vai vain sivuseikka?

Kertokaa näkemyksenne naiset ja miehet!

p.s. Jos modet ajattelevat, että aihe menee jo jonkin valmiiksi olemassa olevan aiheen alle, niin siirtäkää sinne vaan :) Itse en keksinyt aihetta, joka olisi ollut tarpeeksi samankaltainen.

marlenez

moikka. Mun henkilökohtainen mielipide on et parisuhde missä mä elän ei kyl toimis ilman itse yhdyntää.. se on niin osa meidän elämää.. ja jotenkin se et yhdyntä on niin pirun hienoa että sitä ei vois jättää väliin..:D ja jotenkin tulee sellanen olo et yhdyntä lähentää meitä entisestään..:) mut totta kai eihän se joka parisuhteeseen välttämättä kuulu eikä tarviikkaan kuulua..
mutta siis en voisi harkita suhdetta ilman yhdyntää, vaikka muuta sekstailua olisikin.. :)

ymmärsinkö oikein että adele haluaisit yhdyntää, mutta mieheke ei sitä halua..?

iidae

Me ollaan seurusteltu kohta vuosi, ja vasta nyt alettu harrastamaan yhdyntää. Pärjättiin ennenkin loistavasti muulla seksillä, ja aina kun yritettiin yhdyntää niin pieleen meni. Joko stressattiin tai sählättiin.
Nyt vihdoinkin on ruvennyt yhdynnätkin onnistumaan, mutta on meillä vielä muutakin seksiä.

Yhdyntää en sinällään tarvitsisi, mutta mulla tulee sellainen turvallinen yhteenkuuluvuuden tunne yhdynnästä enemmän kuin esim sormileikeistä.
Ja varsinkin kun sen saa tehdä haluamansa ja rakastamansa ihmisen kanssa.

Pärjäisin ilman yhdyntää jos olisi pakko, mutta onhan se kivaa ettei ole :)

olematon

Kyllä mä voisin sillointällöin ihan helposti harrastaa seksiä ilman yhdyntää, mut en mä kyllä pitemmän päälle sais siitä sitten välttämättä paljoa irti. Eli kyllä mä ainakin alkaisin kaivata sitä itse yhdyntääki jossain vaiheessa. Siis ootteko jo jutelleet asiasta miehekkeen kanssa, vaiko ette?

adele^^

Olemme jo aikaisemmin puhuneet asiasta miehen kanssa ja kerroin, että asia hieman häiritsee minua. Kyse ei siis ole siitä etteikö mies haluaisi yhdyntää, vaan siitä ettei se kertakaikkiaan onnistu. Itse olen niin tiukka alapäästä, että miehellä pitäisi olla vehje todella kovana. Ongelmia tuottaa siis miehen pienoiset erektiohäiriöt, hänellä ei seiso kunnolla. Suhteen alussa emme edes oikeastaan yrittäneeet, mutta juttelun jälkeen olemme yrittäneet useastikkin, mutta kun ei niin ei. Vehje on kovana, mutta tiukkuuden takia se ei mee heti sisään, niin vehje löystyy :cry:

Mieheke on kertonut että hänellä on ollut seisokin kanssa ongelmia aikaisemminkin. Hänellä kyllä seisoo, mutta ei tarpeeksi kovaa. En tiedä kuinka tuon ongelman saisi korjattua. Ideoita?

Tähdennän vielä, että en todellakaan ole miehen ensimmäinen nainen ja pistääkin miettimään että miten ne muut aikaisemmat kerrat ovat onnistuneet.. Toivottavasti en vaan ole itse ainut syyllinen tilanteeseen :? Vaikka tottakai tilannetta vaikeuttaa mun tiukkuus ja kokemattomuus seksin saralla. Vikaa on siis molemmissa.

lunacracker

No nimenomaan liukkari ja sitten se, että teillä on oikeasti PITKÄ PITKÄ PITKÄ esileikki, että rauhoittuisit ja olisit niin OK tilanteessa, ettet vahingossakaan jännitä alapään lihaksia liikaa :)

Eksälläni oli sama ongelma, hänen kanssaan ei pystytty sitten kortsua käyttämään ollenkaan kun siinä lyhyessä ajassa kun se piti saada päälle hävisi seisokki. No, lähetin lääkäriin ja hänhän tuli sitten kotiin viagra-reseptillä. Jo ajatus siitä hirvitti tarpeeksi, kun ei kerran itkenyt erektiohäiriöitä sen jälkeen :lol: Mutta voihan tietenkin olla, että miehellä on oikeasti joku erektiohäiriö ja näin ollen on ihan hyvä käydä lääkärissä :)

marika_

Mä taas voisin hyvinkin elää ilman yhdyntää. Itseasiassa ei tälläkään hetkellä harrasteta yhdyntää kun ehkä joka toisella seksikerralla, vaikka siinä ei siis sinänsä olekaan mitään ongelmia. Kummatkin vaan nauttii enemmän esimerkiks suuseksistä. Onhan toki yhdyntä kiva lisä seksiin ja näin, mutta uskoisin pärjääväni täysin ilmankin.

Tuo teidän ongelma kuulostaa kuitenkin varsin korjattavissa olevalta, aiemmissa viesteissä tulikin jo hyviä neuvoja. Eli jos ei muuten onnistu ja yhdyntää pitää kuitenkin tärkeänä, niin lääkärin juttusille vaan :)

jozz

meillä kans oli niin että miehellä oli kokemusta ja mulla ei kun alettiin oleen yhdessä. oltiin vuosi yhdessä ennen yhdyntöjä, ja siinä ehti tehdä kaiken maailman sormi- ja suuleikkejä kyllä, ja aivan loistavasti selvisi. eikä meilläkään onnistunut yhdyntä ekalla kerralla, taisi kolmannella yrityksellä onnistua niin että saatiin vehje jopa sisään. ja senki jälkee oli kova harjoittelu että alkoi sujumaan. pitkä esileikki ja rentoutuminen auttoi sekä mun rentoutumiseen että miehen erektioon, häntäkin ne ekat kerrat sen verran jännitti ettei aina ollut ihan superkovana, vaikka muuten ei ole ongelmia.

mutta jos nyt täytyisi lopettaa yhdynnät ni en kyllä haluis :o ja kuitenki vaikka meni vuosi ni tiesi että kyllä se yhdyntä jossain vaiheessa tulee, mutta anto sen vaan tulla ajallaan sitten.

papu-kaija

hmm. on tosi jännä lukea teidän muiden juttuja seksistä.. taisiis siitä ettei se onnistu.. mulla onnistu ekalla kerran nykyisen kans ihan hyvin.. se oliki jo muutama viikkosen jlk ku ruvettiin tapailee. mietin välillä oliko se liian nopeaa toimintaa.. mutta tässä edelleen seurustellaan. ei mitää hätää. meitä on niin moneen lähtöön ;P

adele^^

Mäkään en siis ole neitsyt. Mulla on ollut yksi ainut mies ennen nykyistäni ja ex:n kanssa seksi onnistui heti ekalla yrittämällä. Joko nyt on käynyt niin, että olen tässä ajan saatossa tiukentunut niin paljon ettei kalu mahdu sisään tai sitten nykyisellä miehelläni on niin iso (vaikka se onkin puolikova) ettei mahdu sisääni. Minulla oli siis todella pitkä tauko seksielämässä ex:n ja nykyisen välillä.

Mut kiitti vinkeistä! Pitää ruveta vaan testaamaan ja harjottelemaan :wink:

pastilli

mä olen seurustellut reilut kaksi vuotta. seksiä on harrastettu lähes alusta asti, mutta yhdyntä ei onnistu. Samaa ongelmaa kuin adelella ^^, eli liika tiukkuus. onneksi nyt on pystytty harjoittelemaan ja jopa hieman edetty asiassa, mutta luulen, että ekaan oikeaan yhdyntään on vielä aikaa. nuo vinkit tuolla aiemmin on hyviä, eli liukkaria ainakin kannattaa käyttää ja myös lääkäristä/gynestä oli mulle apua.

tällä hetkellä ilman -yhdyntöjä -seurustelu vaivaa, koska "vika" on minussa, mutta toisaalta nautin kaikesta muusta seksistä niin, että ilman yhdyntääkin voisin varmasti elää.

kirahveli

Mä en kyllä haluaisi olla yhdynnättömässä suhteessa jo siitäkin syystä, etten juurikaan pidä suuseksin antamisesta. Ja saahan siitä yhdynnästä jotain "enemmän", kuin seksistä ilman sitä.

Sharon

Seurustelin exän kanssa vuoden ja me ei oltu kertaakaan yhdynnäsä, toki sitten harrastettiin suuseksiä yms. Ihan hyvin meillä meni (tai no ero tuli vuoden kohdalla).. yrititettiin kyllä monen monta kertaa yhdynää, mutta kummatkin oli kokemattomia ja neitsyitä niin eihän siitä oikein ikinä mitään tullut.. jännitys vei voiton ja olin ilmeisesti hyvin tiukka eikä miehellä mikää ihan pienikään ollut :roll:

mutta nykyisessä suhteessa... en kyllä varmaan pystyisi olemaan ilman yhdyntää.. tai no kyllä jonkin aikaa menis, mutta kyllä sitä jossain vaiheessa tulis kaipaamaan..

eipä mitään uusia vinkkejä annettavissa, jos teillä menee ilman yhdyntää hyvin, niin mikäs siinä :) jokaisella omat juttunsa! Mutta liukkarilla ja pitkillä esileikeillä voisi vähän pidemmälle mennä, ja muistaa vaan rentoutua!

flaps

ehdittiin kullan kanssa seurustella 1½ vuotta harrastaen seksiä ilman yhdyntää, eikä kumpikaan kokenut sitä ongelmaksi. yhdynnät aloitettiin joskus vuosi sitten, kun tuntui että aika oli asialle kypsä. edelleenkään en aina edes kaipaisi varsinaisesti yhdyntää, vaikka kullan kanssa nähdäänkin harvemmin intin takia, vaan minulle riittäisi vallan mainiosti myös lähekkäin olo. nautin kyllä rakastelusta, se on aivan ihanaa, mutta voisin kyllä elää ilmankin. etenkin jos sormetus yms on läheskään yhtä tyydyttävää kuin mitä se oli silloin alkuaikoina...;)

Hepa

Vaikka kaikkialla sanotaan, ettei naisen alapää voi ns. venyä pysyvästi, niin yksi hoito voisi olla myös oman dildon ostaminen. Ensin hyvän kokoinen ja sitten isompi, näin saisit ehkä paikkoja vähän vetreämmiksi.

Itse en osaa kuvitella lainkaan seksiä ilman yhdyntää, siihenhän se fyysinen himo tavallaan huipentuu, että saa jotain sisäänsä. Ne palaset on luotu sopimaan toisiinsa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat