Haluukkutta lisäävät valmisteet - Seksi

Tops

Aluks vakiona sanon, et en oo varma onko tästä keskustelua, en ainakaan löytänyt. Ja muuttakaa otsikko tarpeen vaatiessa, en oikeen tiennyt mitä siihen pistää :lol: Koska en edes tiedä mikä tämän tuotteen "oikea ja virallinen" nimi on

Hoksaatteko mitä tarkoitan "rakkaustipoilla"? Jotain "taikatippoja", joita laitat juomaan ja alkaa hormoonit ja halut hurraan, kuulemma
:D

Eli haluaisin tietää ihan "teoriatietoa" ja käytännön kokemusta. Löysin kyseisen tuotteen eräästä nettikaupasta, mut eipäs siellä kerrottu kuin muutamalla rivillä tuotteesta. Paljon jäi epäselväksi.
Esim., kuin paljon sitä pitää kerralla laittaa ja montako kertaa sitä pitää laittaa et se alkaa tehoon.. Ja miten se tosiaan vaikuttaa, huomaako sen et "hei nyt ne alko vaikuttaa" jne. ja kuin kauan ne "kestää".. :roll:

Kertokaa :wink:

edit: käpälöin otsikkoa niin jatkossa tämä löytyy helpommin eikä sotkeennu vaikka touhutippoihin tms...
muutakin varmaan löytyy kun tippa muodossa? -sunlion-

Kommentit (4)

Estelle

Enpä oo tuommosista ollu tietoinen mutta kuulostaa mielenkiintoiselta :D
Laitatko linkin sinne nettikauppaan, josta tuotteen pongasit niin voidaan tutkailla asiaa..? :)

Tops

http://intiimi.fi/product_details.php?p=1051

Siinä on linkki.
Näin kerrotaan ja luvataan tuotteesta:

"Seksihalukkuutta lisäävät vitamiinitipat.

Loistava tuote jonka vaikutuksen huomaa varsinkin täällä pohjoisessa ilmastossa. Seksihalut piristyvät kuin olisi kuumin kesä parhaimmillaan.

Tippoja seikoitetaan juomaan ja hormonit alkavat hyrrämään kuin kuumimpina kesäpäivinä!

Kokeile sinäkin, ja tilaat varmasti uudelleen! "

Tops

Tuolla kaupassa(ja varmaa monessa muussaki) on muitaki tippoja, kapseleita sun muita "luontaistuotteita" joiden luvataan et seksihalut kasvaa tms. :lol:

Mietin vain et onkohan nämä semmoisia ku luvataan vai jotain hulabaloo tuotteita.. Itsekkään en aikasemmin ole kuullut kun tuolta vaan bongasin. Ja vaikuttaako ne todella kaikkiin et halut kasvaa, ihmiset ku on erilaisia eikä kaikki lääkkeetkää sovi kaikille, tai toimi niinkuin pitäis.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat