Sperman ensikohtaaminen - Seksi

taotao

Elikkästä kyselisin että millaisessa tilanteessa. minkä ikäisenä ja minkälaiset reaktiot olivat kun tämän ensikertaa koitte?

Sivut

Kommentit (37)

Aiisha

Ensimmäinen tutustuminen spermaan tapahtui 14 vuoden kypsässä iässä, kun vetäisin käteen pojalta taloyhtiön pyöräkellarissa. Sama kerta oli myös ensikosketus penikseen ylipäätään.

Minkälaiset reaktiot...? Jännitti tietysti että osaanko ja etten vahingossa satuta poikaa ja kun siemen lopulta pulppusi, olin tyytyväinen itseeni. Paine ja määrä yllättivät, koska pojalta tuli tavaraa tosi paljon.

napalm

"Ensikohtaamisen" aikoihin olin jo sen verran "vanha", etten osannut sitä sen kummemmin ihmetellä :lol: Mutta kun ensi kertaa nykyisen kanssa harrastimme ilman kondomia seksiä, yllätyin vähän kun ne spermat vaan valuivat alas reisiä vaikka olisin kuinka yrittänyt pidätellä :roll: :lol: Se oli aika... iljettävä kokemus.

|Pride

Hmm, se taisi olla kun olin 15, jotakuinkin :)
Kokemus oli sinänsä jännä. Kiihottavaakin toki ;) alla pieni (pieni ja pieni) runkkaustuokio ja suihinotto ;)
Olin toki kovin tyytyväinen kun olin saanut poikaystäväni laukeamaan sillä tavalla :wink:

Msuh

Olinkohan 16? Monesti olin yrittänyt saada miestä suikkareiden avulla laukeamaan, mutta ei ollut vielä tärpännyt, mikä turhautti. Kerran sitten puuhaillessa vaihdoin kai jotenkin taktiikka ja lopulta ukko henkäisi että nyt tulee :D Kivaltahan se tuntui, kun huomasi miten hyvältä miehestä tuntui. Sperma ei maistunut juuri miltään, enemmänkin säikähdin sen määrää. Vedin sitä kai jotenkin henkeen ja olin ihan tukehtua :lol: Seuraavalla kerralla sitten jo sujui mallikkaammin...

främling
napalm
yllätyin vähän kun ne spermat vaan valuivat alas reisiä vaikka olisin kuinka yrittänyt pidätellä :roll: :lol: Se oli aika... iljettävä kokemus.

Haha :D Vähä sama iljetyksen tunne ja toisen leppoisa syyttely lastin määrästä on täällä tuttua :p

Tossa kai se 17 vuotiaana ekan ja nykyisen kumppanin kanssa tuli koettua. Taisi olla suikkarin kautta tämä livekosketus ensin ja sitte vasta ilman kumia tutustui kyseiseen nesteeseen. Iuh.

|Pride
främling
[quote author="napalm"]Haha :D Vähä sama iljetyksen tunne ja toisen leppoisa syyttely lastin määrästä on täällä tuttua :p Iuh.

Voin kuvitella kyllä. Ite en ole tainnut vielä kokea samaa vaikka sekin on ennenpitkää edessä :|

olematon
Msuh
Vedin sitä kai jotenkin henkeen ja olin ihan tukehtua :lol:
Hui kamala :D Siis yks niistä jutuista mitä EN haluais ikinä vetää henkeeni :D

Mitähän mä oisin ollu. Jotain 17-18 varmaan, ku miekkonen mälläs mahalle... mä muistaakseni ihmettelin että yllättävän paljon ja millä paineella :lol: ja haju mua eto.

shazzer

Olisinkohan ollut vasta 19v kun sen aikaisen miehekkeen kanssa sekstailtiin. Me käytettiin aina tiukasti kortsua joten kunnolla sperman kanssa olin tekemisissä vasta seuraavan säädön kanssa jolloin otin suihin ja se laukes ja nielaisin kaikki. Eikä edes ällöttänyt kuten olin aina kuvitellut.

missness

Olin aivan liian nuori.. Ala-asteella? Eräs taloyhtiömme "iso poika" runkutteli minulle kehuskellen, kun tavara on ruvennut virtaamaan. Oli se ihmeellistä touhua se.

Lähinnä hupaisaa, mut olen aina ollutkin kuin avoin kirja kaikelle uudelle.

Stacie

16-vuotiaana käsipelillä laitoin poikaystäväni laukeamaan ensimmäisen kerran. Hienoltahan se tuntui :mrgreen: Yllätyin kuinka lämmintä sperma oli/on ja kuinka limaista koostumukseltaan!

SinRuid

Mä en muista yhtään minkälaisia mietteitä oli kun ensi kertaa kohtasimme. Tuskin se mikään kovin kammottava kokemus oli, olinhan tottunut näkemään spekua pornoleffoissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat