mitä seksiä ennen ja jälkeen? - Seksi

steffy

elikkä miten valmistaudutte seksiin(jos on mahdollisuutta valmistua:))? ja mitä seksin jälkeen(suihkuun, nukkuun kullan kainaloon...)

Kommentit (9)

Riik-ks

:D anteeks, toi edellinen kommentti oli vaan niin loistava :D
ei nyt mitään ihmeellistä, kuteet pois just ja puuhien jälkee murun kainaloo vähäks aikaa.

olematon

oiskohan steffy hakenu peräti takaa tällä jotain, että jos pukeutuu joihinkin tiettyihin alusvaatteisiin vaikka ennen seksiä..? :roll: siis jos oletetaan, että haluais pukeutua johonkin asusteeseen..? :D Muakin kyllä vähän nauratti tuo SinRuidin kommentti.

olematon

ennen on sikäli kiva, et sit on puhdas olo eikä ainakaan tuu mieleen että jos haisenkin pahalta. Mutta toisaalta taas jälkeen, ettei oo sitten ihan mäiskeessä. x)

Yummy

No jos esim. tiedän kultani tulevan intistä jonain tiettynä päivänä, niin silloin kyllä valmistaudun. Sheivaan alapääkarvat nätimmiksi ja peseydyn tietysti kokonaan. Laitan seksikkäät alusvaatteet. Eipä kait muuta. Joskus tietty saatan keksiä jotain ylläriä, mut jos tässä puhutaan nyt normijutuista.

Seksin jälkeen.. Jos on kortsua käytetty: maataan toistemme kainaloissa ja hyväillään toisiamme. Sitten kun jaksaa nousta, käydään alapesulla.
Jos ei olla käytetty kortsua: heti suihkuun, jonka jälkeen toistemme kainaloon sänkyyn makoilemaan. :)

Mutta jos nyt ollaan molemmat jo valmiiksi kotona, niin ei siinä hirveästi alkuvalmisteluja ole. Joskus, jos tiedän, etten välttämättä ole puhtaimmillani, käyn suihkussa ensin. Kyllä se poikaystävä jaksaa odottaa, ja jos ei jaksa, niin tulee itse pesemään mut. :P

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat