Kivikovan erektion sopivin paksuus? - Seksi

JJJ

Eli kuinkas paksuna Cosmo-neidit haluaisivat kumppaninsa "työvälineen" nauttia? Ja saavathan muutkin kuokkavieraiksi ilmoittautuneet miekkosetkin kertoa mielipiteensä kuvittelemastaan varustuksen ihannepaksuudesta :)

Tarkoituksena on siis kysellä sitä OPTIMAALISTA paksuutta, jos eläisimme täydellisessä maailmassa jne... 8) Ja [color=red]PERUSTELUT[/color] ovat tietenkin enemmän kuin tervetulleita!!

-JJJ
[size=9]
Ps. Jos jollekin ympärysmitta tuntuu helpommin lähestyttävältä käsitteeltä niin senhän saa halkaisijasta kertomalla noin kolmella. Ja halkaisijan tietysti ympärysmitasta vastaavasti jakamalla. Ympyrällehän em. suhdeluku on 3,14... mutta eihän tuo fallos yleensä ihan pyöreä ole ja halkaisijana kuitenkin yleensä käytettäneen sitä suurempaa mittaa.[/size]

[size=9]Pps. [color=red]Pituudesta vastaa gallup löytyy http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=10650 täältä.[/color][/size]

Kommentit (7)

JJJ

Mites vastauksia on näin nihkeesti pituusgalluppiin verrattuna, vaikka monesti kuule väitettävän, että paksuus on paljon tärkeempi ominaisuus? :shock:

Esimerkkeinä:

Havin "perus" tuikkukynttilän halkaisija noin 3,5 cm
Tulitikkuaskin lyhyempi sivu noin 3,7 cm
Talouspaperirullan halkaisija noin 4,5 cm
Tulitikkuaskin pidempi sivu noin 5,5 cm
Olutpullon pohjan halkaisija noin 6,0 cm

-JJJ

ilakka

Johtuneeko siitä, että naisilla voi olla vielä jonkinlainen käsitys siitä, miten pitkä se oman kullan heppi on, mutta paksuutta ei ole ikinä tullut ajatelleeksi näin senttimääräsesti (en ainakaan itse). Sillä eikös tuolla pituusgallupissa jo käynyt aika hyvin selväksi, että suurin osa tahtoo vastailla niitä oman miehen mittoja, sillä ne tuntuvat juuri sillä hetkellä parhaalta.
En itse ainakaan osaa ajatella mitään ihanteita irrallisista ruumiinosista. Tosin itse nyt en osaa ihannoida yhtäkään miestä pelkästään kuvan tms. perusteella, kyllä siinä pitää olla koko paketti saatavilla ennen kun voidaan keskustella houkuttaako vaiko eikö.
Vaihtoehdoissa annetut tiukat senttirajat eivät myöskään houkuttele vastaamaan. Sentti sinne tai tänne, missä se ero muka tuntuu. Eiköhän ne merkittävimmät erot tule kuitenkin esiin eri miesten käyttäytymisessä siellä makuuhuoneen puolella.

JJJ

Tottakai kaikken merkittävintä on joku aivan muun kuin miehuuden paksuus, en muuta ole toivottavasti väittänytkään.

Ja juuri senttimääräisen hahmottamisen helpottamiseksi heitin tohon muutaman esimerkin. Toisaalta sentti sinne tai tänne... tuikkukynttilästä tulee talouspaperirulla aika äkkiä :lol: ja sen jo huomanneekin 8)

-JJJ

SinRuid
JJJ

Esimerkkeinä:

Havin "perus" tuikkukynttilän halkaisija noin 3,5 cm
Tulitikkuaskin lyhyempi sivu noin 3,7 cm
Talouspaperirullan halkaisija noin 4,5 cm
Tulitikkuaskin pidempi sivu noin 5,5 cm
Olutpullon pohjan halkaisija noin 6,0 cm

Olis vissiin pitäny lukea tää ennen vastausta.. Ajattelin, että 5-6cm voisi olla sopiva, mutta noiden vertauskuvien perusteella 4-5cm.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat