Ympärileikattu - Seksi

Sunburn

Alottelen tässä vähän jotain vakavempaa erään miehen kanssa. Hänet on ympärileikattu ja jotenkin tuntuu hänen tyydyttäminen vaikeammalta kun ei ympärileikattujen miesten.
Nyt kaikkia vinkkejä miten saan hänet varmasti nauttimaan ja muutenkin tietoa vähän. Oon ihan tumpelo tän asian kanssa ja sängyssä on jotenki epävarmempi olo kun tuntuu että tää mies ei saa suihinotossakaan nautintoa niinku muut miehet on saanu.

Joku varmaan ainaki tajusi mitä koitin sanoa :lol:

Kommentit (8)

marimma

Ohan se ihan selvää että siitä kärjestä varsinkin tulee vähemmän herkkä kun se altistuu joka päivä mm. housujen hankaukselle. Se ikäänkuin karaistuu, vähän samaa mitä tapahtuu käsille ja jaloille mitä enemmän niitä käyttää esim. kuumassa niin sitä enemmän ne kestää sitä kuumaa :) Kun taas ympärileikkaamattomalla se pää on terskan suojissa ja ei altistu juur paljon millekään ja on siks kovin herkkä :)

Hankalaa kyllä sanoa mikä vois sitten olla se juttu ympärileikatun kanssa. Ootteko hyväilly sitä muutakin kun pelkkää vartta? :) Pallit, reidet, reisitaipeet jne on varsin herkkiä ja ne ei kyllä ihan ekana karaistu :lol:

Sunburn

Itseasiassa ollaan molemmat taidettu olla joka kerta kännissä :?
Nyt vaan mietittiin et jos pidettäis tiiviimmin yhteyttä ja haluaisin sitten selvinpäin näyttää et osaanki jotain :wink:

Enimmäkseen oon tainnu vartta hyväillä ja palleja.
Ja en sitten tiedä suihinotosta kun viimeksi menin sanomaan että ei saa tulla suuhun ja se homma jäi sitten kesken, joko siitä syystä et se ei voinu tulla suuhun tai ei nauttinu tai jotain.

marimma

Kyllähän sitä sitten useamman kerran jälkeen jo oppii kokeilee ja näkemään mitä se mies haluaa tai mikä tuntuu hyvältä :) Ei kai sitä muuten juuri tiedä.. Mutta kaikkea kannattaa kokeilla, paitsi niitä sen sekä sun Major Turnoffeja :lol:

Sunburn

Nii ja kumma kyllä kaikkien muiden kanssa oon kyllä kyselly et mistä se tykkää. Mut en jotenki tän kanssa tunnen itteni paljo epävarmemmaksi et en pysty kysyyn :D Tästä ihmisestä oikeesti tykkään ja nuo aijemmat on sitten yhdenillan juttuja.

Että ehkäpä kuitenkin tässäkun tutustuu niin pystyy pyytää sanomaankin mikä tuntuu hyvältä..

marimma

Ehkä alitajuntasesti tulee ajateltua sitä että tää yksilö on erilainen vehkeeltään kun ne muut? :D Ja siks on olo epävarma..
Mistä näitä tietää, mut jos vaan koitat sitä kohdella ihan niinkun niitä aikasempiakin (paitsi tietty jos kaikki aikasemmat kumppanit on vaan yhdenillan juttuja ollu niin..)..

Kesäuni
marimma
Kun taas ympärileikkaamattomalla se pää on terskan suojissa ja ei altistu juur paljon millekään ja on siks kovin herkkä :)

Korjausta termeihin sen verran, että terska on esinahan suojassa. :lol:

marimma
Kesäuni
marimma
Kun taas ympärileikkaamattomalla se pää on terskan suojissa ja ei altistu juur paljon millekään ja on siks kovin herkkä :)

Korjausta termeihin sen verran, että terska on esinahan suojassa. :lol:

Oonkohan taas kirjottanu keskellä yötä *repee*
Kiitos oikasusta! :)
Joo siis terska on se joka hankautuu niitä housuja vasten ympärileikatulla kun se normaalisti on esinahan suojissa :lol:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat