Herkkuhetkiä - Seksi

Kuukissa

Oletteko leikitelly ruoalla sängyssä? Me ei, mutta haluttais kokeilla.. Tuleekohan miehille miten helposti tulehduksia mm. suklaalla leikittelystä? jos esim. auringonpaahteessa sulattais suklaata ja hierois niin että ois kunnon makea tikkari? mun kaks suurta intohimoa kohtais xD

mitäv muuta tämmöstä vois kehitellä? ois kiva kokeilla näitä uutena juttuna!!

löytyyks seksishopista tämmösiä?

Kommentit (10)

Louhi

Jos en ihan väärin muista, ni ainakin Sin Cityssä on myyty sellasta suklaata, jolla voi maalata vartaloon. En kyllä rehellisesti usko, et se olis kovin hyvää.

Ite olen kokeillu kermavaahdon tilalla neekerinsuukkojen täytettä,
mutta se oli NIIN tahmeaa , ettei lähteny vaiks miten nuoli. :lol:
Lopuksi oli pakko mennä suihkuun, et sen sai pois. Ei sillä, et se olis
ollu huono vaihtoehto...

celia

Ostin joskus teininä tuota suklaavartalomaalia EuropeHousesta, hyvänmakuista se ainakin oli :lol: Taidettiin eksän kanssa joskus käyttääkin mutta eihän siitä tullut muuta kuin sotkua. :roll:

Faunastic

Mä oon jo halunnu kauan ostaa SinCitystä jotai niitä "maaleja", mutta jotenkin vaikuttaa hirmu kalliilta... Ollaan tyydytty ihan kermavaahtoon =)

Embo

Suklaa kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta... en usko että siitä voisi mitään tulehdusta tulla genitaaleihin. Itse voisin kokeilla myöskin perinteistä kermavaahtoa ja mansikoita.

Meil on joskus pienessä tuiskeessa kaadeltu pikkuisen alkojuomia alapäihin ja nuoltu niitä sieltä. Omalla kohdallani kuohuviini hitusen kirveli, mutta tuntui silti yllättävän hyvältä. Viileys ja pienet poreet... 8)

pamsuu

Meillä on tota sincitystä saatavaa suklaa vartalomaalia. Aika turha ostos sinänsä. Kerran sitä kokeiltiin ja laatikon pohjalle jäi :D Iha hauska mutta aika sotkuisaa :D

Laurau
Louhi
Jos en ihan väärin muista, ni ainakin Sin Cityssä on myyty sellasta suklaata, jolla voi maalata vartaloon. En kyllä rehellisesti usko, et se olis kovin hyvää.

on se hyvää! :P
mekin sitä muutamia kertoja käytettiin aluksi, mutta on se nyt jäänyt tonne kaapin pohjalle..syynä siinä tosin se, että hävitettiin muuton yhteydessä se sivellin, eikä olla keksitty oikein sopivaa korvaavaa siihen tilalle. Ihan kiihottava se kyllä oli - ainakin aluksi.
Perinteinen kermavaahto on hyvä, esimerkkinä; pursota kermavaahtoa ohueltu navasta alaspäin ja laita mansikka vielä sinne herkimmälle alueelle. Nuole ensin (hitaasti!) kerma pois ja nautiskele lopuksi mansikkaa kielen ja hampaitten hellällä yhdistelmällä ;) toimii!
ainiin, ja kokeiltiin joskus tätä (Cosmopilatinsta bongattua) kikkaa: otin suuhun kuplivaa juomaa (esim kivennäisvesi) ennen kuin otin munan suuhun. Tuntuu miehestä kivan viileeltä ja, no- kuplivalta! :D
ja tietysti yleisimmät jääpalaleikit, ne nyt toimii aina..

Heli

Meillä oli viime kesänä mansikkaa ja shampanjaa.. Juotiin vähän (ei humalaan asti, mutta silleen rentouduttiin) ja sitten leikittiin niillä mansikoilla.. Oli ihanaa kun kultsi hieroi ensin sitä mansikkaa sinne ja sitten nuoli oikein antaumuksella kun maistui mansikalle.. :lol: Ja olihan se omalla tavallaan romanttistakin, kahdestaan alasti syödä mansikoita ja juoda shampanjaa..
Kermavaahtoa ollaan kokeiltu kans mut se on vähän tylsä. Ainakin kun ei oikeestaan ees hirveesti tykätä :D

Heli

Tuo lauraun sanoma kuohuva juoma kuulostaa tosi hyvältä, mutta eikö se sitten pursua sieltä suusta vai miten voi ottaa munan suuhun ilman että ne sitten tulee kaikki juomatkin samalla? Vai pitääkö tehdä niin että nainen on alhaalla ja sitten otetaan se muna ikäänkuin ylhäältä..?
Ja eikö siihen tukehu? :lol:

Beatriz

Mekin ollaan kokeiltu mansikoita ja kermavaahtoo. Jääpalat toimii kans, esim. saunassa niillä on kiva toista viilentää ottamalla jääpalan suuhun ja liu'uttamalla sitä sitten suulla pitkin kullan vartaloa. Ja sitten jäätelöllä on kiva kans leikkiä kuumana kesäpäivänä :wink:

tuota kuplivaa juomaa vois tosiaan josksu kokeilla...........

Kuukissa

me kokeiltii, että ostettii kaupasta sitä toffee kastiketta mikä on tuubissa.. oltais otettu lakua mut ei ollu :D "toffee" maistu ihan siirapille, ja sotki tosi paljon, iho tahmautu kiinni oikein :D sinäänsä hieman epämukavaa.. mutta olihan se maku ihan kivaa vaihtelua! ;)

nyt innostuin ostaa tulipunasen korsetin.. sitä kokeilee ens kerralla ku miehen kans nähdää ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat