Poikuuden menetys ja seisomattomuus - Seksi

motherlode

Eli poikaystäväni kanssa kokeiltiin ensimmäistä kertaa yhdyntää, eikä se ihan nappiin mennyt. Ollaan aikaisemmin juteltu meidän yhteisestä ekasta kerrasta, koska olen kokeneempi kuin hän. Silloin jo hän kertoi että häntä jännittää ja että häntä häiritsee jos odotan häneltä heti ensimmäisellä kerralla paljon. Näinhän ei siis ole, vaan haluaisin hänen ensimmäisen kerran olevan hellä ja täydellinen hetki, ettei kumpikaan miettisi liikaa. :) Tämän myös kerroin poikaystävälleni.
Kuitenkin pelkään nyt että se, ettei pojalla seiso kunnolla, tekee pojalle paineita ja sittenhän mistään ei tule mitään. Toki koitan kaikin mahdollisin tavoin tehdä hänen olonsa mukavaksi, ja eihän tuon heti tarvitse onnistuakaan. Aihe on kumminkin vähän sellainen ettei siitä uskalla alkaa kamalasti keskustelemaankaan koska se voisi vaan pahentaa asiaa.
Jos jollain on samanlaisia kokemuksia tai vinkkejä niin otetaan vastaan :)

Kommentit (4)

Nyytikki

Eipä tule muuta mieleen kuin se, että yrität saada hänet ajattelemaan kaikkea muuta ja olemaan rentona ja tee selväksi, että yhdyntä ei ole sinulle kaikkeista tärkein juttu seksissä. Ehkä vaan se, että rohkaiset häntä ja olet aidosti mukana on kaikkeista tärkeintä. Tsemppiä :)

kiikuttaja

Niin vähän samoilla linjoilla, ja jos asiasta pystyy puhumaan jne eikä niin että jos esim. ekalla kerralla pojalla ei seiso kunnolla, hänelle jää pelko ja trauma eikä hän pysty ajattelemaan tilanteessa mitään muuta mikä ei takuulla auta asiaa.

Miesystävälläni ei varsinaisesti ole mitään ongelmaa, mutta joku viikko sitten esimerkiksi seisoi, muttei kunnolla. Mies oli tietenkin ihan hädissään ja häpeissään ,mutta vakuutin hänelle että kaikki oli ok ja että minun kanssani hänen ei ikimaailmassa tarvitsisi hävetä tuollaisia. Jäimme sängylle makoilemaan, juttelemaan kaikesta, kutittelimme ja kiusailimme toisiamme, nauroimme ja kiusaaminen alkoi käydä erilaiseksi ja jossain vaiheessa miehellä seisoi täydellisesti, kun en antanut hänen miettiä asiaa ja pidimme hauskaa ja rentoa tunnelmaa yllä.

motherlode

Juu kiitos näistä :)
Pitää vielä koittaa rentouttaa tunnelmaa ja ehkä jutella. Haluaisin vaan että hän luottaisi minuun aivan täysin ja että haluttaa enemmän kuin jännittää :D mutta kyllä tämä varmasti tästä kun rauhassa edetään :)

Silver Feather

Ja sekin tekee paljon, että antaa asioiden edetä omalla painollaan eikä välttämättä ole ihan, että "No niin, huomenna sitten tehdään se". Se luo turhia paineita.. Joten rennosti vaan ja hauskaa pitäen niin eiköhän se siitä. Ei asiasta kannata tehdä turhan vakavaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat