miten kertoa sukupuolitaudista? - Seksi

pink_

Miten siis kertoa sukupuolitaudista ihmiselle jonka on tuntenut vasta kolme kuukautta ja tauti on mitä todennäköisemmin häneltä ? Oikeastaan varmasti on. En oikein tiedä miksi edes määrittelisin suhteemme, ei se pelkkä seksisuhdekaan ole mutta ei ainakaan vielä seurustella. Tuntuu vaikealta kertoa koska ei tunne toista kovin hyvin..Mutta vaihtoehdot ovat joko kertominen tai suhteen loppuminen.. Pelkään että vaikka kerron tartunnasta, mies ei tee asialle mitään. Vaikka saan itse tautini hoidettua mutta jos hän ei tee mitään niin saan vain odotella uutta tartuntaa.Vaikea tilanne.. Auttakaa !

Kommentit (3)

Embo

Ei ole varmasti helppoa, mutta se on vain sanottava suoraan. Tuskin kannattaa alkaa arvuuttelemaan tai tekstiviestittelemään. Jos et halua yhtään syyllistää poikaa, niin voithan todeta se sen jotenkin ironisen kepeästi että "sain sulta sitten ihan henkilökohtaisen lahjan". Syyttely on muutenkin aika turhaa, koska yhdessähän te olette sekstailuun päätyneet. Minusta voit kuitenkin komentaa miekkosen myös testeihin ja että hoitaa todennäköisen tautinsa pois...

Paha paikka - mutta ei se maailma siihen kaadu!

Bambi Nipple

Kerro ihmeessä uudelle tuttavuudellesi asiasta! Kuten artikkeli kertoi, on olemassa muutamia tartuntoja, joista on vain kerrottava asianomaisille. Mitä jos suhteenne ei etenekään ja mies löytää uusia kumppaneita ja tartuttaa heidät? Teet vain palveluksen sekä itsellesi, miehelle ja monelle muulle ja mikäli sukupuolitaudin pystyy hoitamaan, teidän molempien tulevat kumppanit säästyvät tältä taudilta. Se on noloa ottaa asia puheeksi, mutta se vain on tehtävä. Ja jos on edes mahdollista, että olet saanut sen joltakulta muulta, on heidänkin saatava tietää. Mieshän saattaa olla oireeton, joten ei siksi ole tajunnut lähteä testaamaan itseään ja lääkärin paikeille. Teet hänelle ehkä palveluksen. Syyttely on tällaisessa tilanteessa aivan turhaa, vaikka paremmaltahan se tuntuisi sysätä vastuu jollekin muulle, mutta kuten edellinen kirjoittaja sanoi, olette molemmat olleet mukana suostumassa seksiin, joten aika lailla samassa veneessä te olette. Saattahan toki olla, että tällainen tilanne vahvistaa tuoretta suhdettanne ja jatkatte tästä takaiskustanne huolimatta yhdessä. Lippu korkealle ja avointa keskustelua kehiin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat