Kuinka kertoa miehelle mistä pitää? - Seksi

Tops

Elikkäs, sitä sanotaan että molempien osapuolien pitää kertoa toiselle mistä tykkää ja mistä ei seksissä... Okei mutta miten te kerrotte? Siis meinaan et istahdatteko yhdessä iltateelle juttelemaan asiasta, vai kerrotko/ohjaatko miestä kun olette täydessä touhussa? Vaih?

Eli mikäs olisi paras tapa kertoa miehelle, jos hän tekee jotain mistä en kovin välitä, tai jos hän etenee liian nopeaa? Hieman hirvittää et jos mies ottaakin nokkiinsa jostain sanomisistani("kaikki mun entiset on tästä tykänny" tms.).

Sivut

Kommentit (23)

Roland

Kun huohotat villisti tukka hulmuten miehen päällä voit sanoa:
"Ai vittu ku sä panisit mua anaaliin!"
"Nussi mua takaapäin!"
"Nuole mun tussua!"
"Mä haluun ottaa sulta suihin just NYT!"
"Nai mua rajusti!"

Tästä on hyvä alottaa. Miehenä pidän naisen mutkattomasta lähestymistavasta asioihin.

miss.

Täällä vähän samanlainen ongelma ajankohtainen, kun poika antaa käsittämättömän huonoa suuseksiä.. olis helppo neuvoa jossain pikkujutusta ("käyttäsitkö myös käsiä") mut ku niitä neuvoja ois liuta! Mietin just tuota, et pitäskö sanoa kesken hommien vai ihan muussa yhteydessä.. tuntuu niin ikävältä sanoa, että se on tosi huono, kun se on kuitenki hirveen innokas. Enkä oo siis eka jota se hoitelee, et en tajuu.. eikö muut oo sanonu vai onko ne tosiaan tykänny siitä :o.

Kepatäti

Mun mielestä tärkeintä tollasessa tilanteessa on lähteä positiivisen näkökulman kautta.

Eli ei sanota mitään "ku sä et oikeen osaa", "oot aika huono" vaan lähdetään liikkeelle siitä, että

"kultsi, tuntuis vielä paremmalta kun...", "tykkäisin muuten tosi paljon jos joskus.." tai sitten tietty jos asiana on vaikka, että haluaa kokeilla jotain erilaista asentoa tms. kun entinen perusjyystö kyllästyttää niin sitten pitää vaan rohkeesti ite ehdottaa ja olla ite oikeen silleen "hei, luin tuolta yheltä nettisivulta että vois tuntuu tosi hyvältä jos sormettaisit mua samalla ku nuolet..ois kiva kokeilla.. :wink: "

tolla tavalla varovasti ja kannustaen mä ainakin lähtisin liikkeelle. tietty sitten joskus vaan tilanne ei hellällä opastuksella parane vaan täytyy lätkästä kortit suoraan pöytään.

Amorous

Voin sanoa että kannattaa sanoa suoraa miten asia on. Multa pantattiin tätä tietoa, kun hieman väärin tein ensimmäisen jätkän kanssa. Vasta kun erottiin hän kerto. Ja kyllä laski itsetuntoa. Ihmettelin miks ei suoraan voinut sanoa sillon kun seurusteltiin. Kummiskin siinä haluaa toiselle tuottaa nautintoa, eikä tehä väärin.

Emmily_

Me yleensä ohjataan jonkun verran itse seksin (yhdyntä/suuseksi/petting) aikana. Jostain syystä, vaikka itse olen aika herkkänahkainen, en siitä koskaan loukkaannu kun mies vähän ohjeistaa samalla kun touhuan. :) Lähes aina myös heti seksin jälkeen tulee juteltua miltä mikäkin tuntu ja mikä oli erityisen kivaa jne. Siitä sitä pikkuhiljaa oppii. Kaikkein paras tuntuu kuitenkin olevan se kun ohjeistaa samalla kun toinen tekee, ei tietysti koko ajan :) vaan vain silloin kun toinen tekee esim. jotain liian kovaa, liian hiljaa, tai jos jokin tuntuu erityisen hyvältä.
Itse olen nyt reilun kaksi vuotta seurustellut saman miehen kanssa, ja seksi tuntuu muuttuvan koko ajan vaan paremmaksi, kun oppii tuntemaan toisen mieltymykset aina vaan paremmin. :) Jokaisella on kuitenkin loppujen lopuksi niin yksilölliset tarpeet ja tuntemukset.

miss.

Tottakai pieni ohjeistus on helppoa ja voi esim. huokailullaan osoittaa, et nyt menee hyvin, mutta kun minun kohdalla poika tekee _kaiken_ väärin. Yritin kyllä kaikkeni vaihtaa omaa asentoa, ohjata vähän pojan päätä ja bongata semmosia kohtia, et ois tuntunu edes kerran hyvältä, niin ois voinu hihkua, mutta kun ei :p. Kauhulla odotan ens kertaa, kun tokalla kerralla mun on jo pakko asiasta sanoa tai muuten se luulee, et mun kiemurtelu johtuu siitä, että se on niin hyvä :oops:.

EDIT.

Ite oon miettiny, et lähen kohtaamaan tuota ongelmaa sillai, et vika ois mussa. Annan ymmärtää, et oon tosi herkkä ja mun kans pitää olla tosi varovainen jne. Tuntus, et sillon siitä tuntus kivemmalta opetella uutta taktiikkaa kuin sillon, jos sanon, että kyl mää normaalisti tykkään mut sun tekniikkas ei oikeen uppoo.

_MAri_-

Mä yleensä teen silleen ku aletaan harrastaa seksiä niin otan vaan poikkiksen käden ja laitan sen sinne missä tuntuu hyvältä näytän vähän niinku mallia ensin. Ja nyt se osaa kyl aivan loistavasti :wink:

Lukretia

Mulla on käynyt tuuri, kun mies on valmiiksi niin hyvä. <3 Korkeintaan joskus täytyy sanoa, että nyt vähän hellemmin tai rauhallisemmin tms.

wayla

mielestäni sitä voi ihan suoraan kysyä toiselta, että mistä tykkäät tai mitä haluaisit että tekisin sulle, kun ollaan vähän intiimeissä tunnelmissa. itse en kyllä koskaan ole tainnut suoraan kysyä, mutta mies on kysynyt minulta. toinen tapa on ihan vain ohjata mies sinne, minne haluaa :)

hanne

itse aina ilmaisen asiani siten että kun mies koskee johonkin paikkaan mikä tuntuu hyvältä niin kerron sen hänellä, että tekee niin jatkossakin..just jotenkin vaan ilmaisen että hän sen huomaa :) mutta en sitten tiedä jos se mies ei sinne oikeisiin paikkoihin koske että miten sen kertoisi.. itse varmaan siinä seksin lomassa kysyisin suoraa että voisitko tehdä niin ja näin.

enkelin

viimeksi kun otin asian puheeksi, se tapahtui melko spontaanisti. juteltiin miekkosen kaa mesessä, ja sanoin, että se mitä eilen tehtiin on ollu mun mielessä koko päivän, oli kyl kivaa. siitä se sitten oikeastaan lähti, molemmat kyseltiin toisiltamme ja kertoiltiin toisillemme omista mieltymyksistä. ja voin kertoa, seuraavan kerran kun nähtiin, oli seksi ihan sairaan hyvää! :D sitten eräs aamu kun olin ollut yötä hänen luonaan ja harrastimme aamulla seksiä. tämän jälkeen jäimme vain makoileen sänkyyn ja juttelemaan mistä toinen tykkää. no tämähän johti siihen, että tunnin juttelun jälkeen tilanne eteni uudelleen seksiin :wink:
eli asia kannattaa ottaa puheeksi silloin, kun hetki on sopiva. sopiva tunnelma ja tilanne, kyllä sen huomaa, että silloin voi jutella! ton miehen kans noista asioista puhuminen on ollut nyt pienen alkujännityksen jälkeen todella luontevaa, ja seksi paranee koko ajan! emme siis edes seurustele, mutta olemme todella hyviä ystäviä. tai en mä tiedä mitä toi meidän juttu oikeesti on, mutta ei silti seurusteluakaan...

marika_

Kun ruvettiin seurustelemaan, oli miehellä aikalailla korjattavaa monissa asioissa... Oletan lähinnä että exänsä vain tykkäsi erijutuista, koska ei se mitään ihan väärin tehny, lähinnä vaan hiukan erilailla kun ite toivois...

Mutta nyt vuoden jälkeen kun on koulutettu tuo, niin ai namnamNAM ;) Eli suoraan kannatta sanoa, sanomatta jättämisestä kärsii molemmat.

Ja meillä oon ohjeistanu joko hienovarasesti seksin aikana tai sitten ollaan myös juteltu asiasta ihan noin muutenkin "normaalioloissa". Kerran esimerkiksi ehdoteltiin usia asentoja toisillemme ja samalla "kokeiltiin" niitä vaatteet päällä.

ilakka

Ite oon muutaman kerran yrittäny alotella "mistä sä tykkäisit" -keskustelua siinä seksin jälkeen sängyllä maatessa. Ongelma vaan on siinä, että miestä ei laukeamisen jälkeen voisi vähempää kiinnostaa mikää seksiin liittyvä.

Viime aikoina miehellä on kuitenkin lääkityksesta johtuen ollut vaikeuksia laueta, joten jahka molemmat ovat huhkineet voimansa loppuun ja miehellä vaan jöpöttää, niin pidetään pientä hengähdystaukoa ja jutellaan kummankin haluista. Annetaan toiselle vinkkejä suuseksiin, puhutaan lempiasennoista, shoppaillaan netin erotiikkakaupoissa tai puhutaan itsetyydytyksestä ja pornon katsomisesta. Sopivilla puheenaiheilla kummankin kiihottuminen tosiaan tuntuu vain lisääntyvän ja jahka palataan taas asiaan, niin mieskin tulee niin kuin "ennen vanhaan".

Kesken seksin nuo puheet tulevat luonnostaan, mutta vaikea kuvitella, että osaisin samanlaista keskustelua viritellä ihan vaan tyhjästä. Kiihottuneena sitä vaan tulee muutenkin tehtyä asioita, joita tavallisesti saattaisi pitää täysin järjettöminä, joten jotta keskustelu on riittävän avointa, sekin täytyy käydä sopivassa mielentilassa.

marsipaaninapa

Seurusteltu on kohta 9kk, ja molemmat ovat paljon avoimempia seksin suhteen kuin ennen :D Sängyssä saa nauraa ;) Myös tuota "mistä tykkäät" -keskustelua on käyty ja molemmat ohjanneet molempia. Nytkin tässä viikonloppuna lueskeltiin taas netistä kaikkea (kiitos, laadukkaat suomi24-keskustelut :'DD) ja samalla löydettiin tännekin :) ja eilinen ilta sai jotain uutta... ^_^
Siinä sitten tuolilla istuessa, minä pojjjan sylissä, aloitti ihan yllättäen hieromisen ja pyysi ohjailemaan, ja kyllä tuntui hyvältä, oi kun ajattelenkin nyt sitä... ^_^ Ehti siinä saunasta tulikin sammua, piti lämmittää uudestaan :'DD
Niitä keskusteluja käydään ihan silloin tällöin erilaisissa tilanteissa, seksin jälkeen, ennen sitä, hempeissä tunnelmissa illalla... Se on niin hienoa, kun meidän ei tarvitse hävetä mitään, ollaan todella avoimia kahdestaan :D (vaikka eilen juu, minua nauratti oman kehoni toiminta xD)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat