Miten haluat otettavan suihin? - Seksi

emppii

Kuvailkaa hyvää/huonoa suihinottotekniikkaa.
Pidätkö kiusoittelevasta, rajusta, käden kanssa/ilman, kielen kanssa(varren nuoleminen), pallien koskettelusta...?
Mistä et pidä ?
Sattuuko/miltä tuntuu, jos hampaat osuvat peniksen varteen suihinoton aikana ?
Haluatko, että nainen katsoo sinua vai keskittyy ainoastaan hommaansa ?
Naiset voivat myös kommentoida kuulemistaan miesten kommenteista. :)

[color=red][size=9]Marimma// Otsikko[/size][/color]

Sivut

Kommentit (57)

Emmily_

Minun henkilökohtainen tietoni on että jokaisen miehen kanssa pitää opetella oma oikea täydellinen tekniikkansa. :)
Se kyllä taitaa olla ika yleismaailmallista että mies tykkään jos katsot häntä silmiin samalla kuin touhuat alakerrassa. :)

coquelicot
Emmily_
Se kyllä taitaa olla ika yleismaailmallista että mies tykkään jos katsot häntä silmiin samalla kuin touhuat alakerrassa. :)

Mä en ole vielä koskaan löytänyt tuohon sopivaa asentoa. Vaikeaa keskittyä itse puuhaan jos joutuu olemaan niska hankalassa asennossa. Vinkkejä?

Emmily_
coquelicot
Emmily_
Se kyllä taitaa olla ika yleismaailmallista että mies tykkään jos katsot häntä silmiin samalla kuin touhuat alakerrassa. :)

Mä en ole vielä koskaan löytänyt tuohon sopivaa asentoa. Vaikeaa keskittyä itse puuhaan jos joutuu olemaan niska hankalassa asennossa. Vinkkejä?

Ite mä teen oikeestaan vaan sillain et välillä katon kultaani silmiin hetken aikaa, en koko ajan, niin ei ole tuota ongelmaa..

marika_

Meillä mies kyllä aina kattelee mua kun touhuilen sen jalkojen välissä, mut ite en kyllä oo vielä koskaan pystyny kattoo kunnolla takas, pelkään et rupeisin vaa nauraa ku tulis nii hölmö olo :lol:

tää nyt tällee pikkasen ohi aiheen, mutta tulipas mieleen..

Laurau
Emmily_
Mä annoin kullan kerran kuvata sitä. :)

meillä muru kuvailee meidän puuhia vähän väliä :lol:
joskus sillä on kausia että se haluaa kuvata koko ajan ja se kiihottaa sitä kovasti, mutta nyt ei oo vähään aikaan ollut kameraa käytössä ollenkaan..

ja niin, tuo katsekontakti on muutenkin hyvä, kulmien alta kun katselee kultaa seksikkäästi samalla kun ottaa suihin, niin kyllä toimii ;)

Msuh

Kulta kyllä pitää myös tuosta katsekontaktista toimituksen aikana, mutta itseltä ei oikein luonnistu. Tulee kai mieleen jotkut pornoleffojen kohtaukset :roll:

Meillä mies ei tykkää hampaiden käytöstä, mutta suht voimakkaasta imemisestä kuitenkin :) Hän myös tykkäilee siitä jos minä istun sängyllä ja hän itse on seisaaltaan, saa ilmeisesti vähän työnnellä lantiollaan hieman paremmin. Pelkkien käsien käyttö toimii täällä joskus jopa paremmin kuin suihinotto...

@leXi

Tärkeimpänä asiana täytyy mainita kielen käyttö. Yllättävän harva nainen osaa käyttää kieltä kunnolla suihinotossa. Monilla on sellainen käsitys, että suuseksin antaminen miehelle = kalun imeminen. Mutta ainakin itselle antaa jopa enemmän nautintoa se, kun nainen nuolee kalua oikein antaumuksella joka puolelta, etenkin terskan alueelta ja vartta alhaalta ylös oikein hitaasti. Lisäksi suihinotossa ei voi käyttää liikaa sylkeä; mitä enemmän, sitä parempi. Ja tosiaan tuo katsekontakti toimii todella hyvin ;)

Itse en sitten taas pidä kiveksiin koskemisesta lainkaan, en missään muodossa. Kivekset ovat kyllä niin henkilökohtainen asia, ettei niiden suhteen voi antaa mitään yleispäteviä vinkkejä. Siksi pidänkin äärimmäisen typeränä, että lehdissä annetaan vinkkejä miehen miellyttämiseen ja kerrotaan, kuinka kiveksien nuoleminen tai imeminen antavat taivaallista nautintoa lähes miehelle kuin miehelle. Itselleni se tuottaa lähinnä todella vastenmielisen tunteen. Joten kivesten suhteen ei juuri kannata olla oma-aloitteinen. Kyllä mies sanoilla tai eleillä vinkkaa, jos siltä tuntuu. Toki voi myös kysyä ihan suoraan. Mutta suoraan ei kannata käydä kiinni.

marika_

Ite vaan aikanani "kävin kiinni" miehen kasseihin, mut kun ei tähän mennessä oo aiheesta mitään valittanu, ni tulkitsen sen sit niin että tykkää siitä? :roll:
Toivottavasti, tai muuten oon kohta 8kk tuottanu sille melkosia tuskia varmaan :lol:

Mut hei, lisää miesten vastauksia tänne!

Nii ja hmm, tuli imemisestä mieleen, että mä en yleensä edes hirveesti ihan ime, koska siitä tulee vaan semmoset maiskahtelevat ääniefektit sit ku päästää irti. Toki aina vähän, mut paljon enempi teen kaikkea muuta, eikä tästäkään oo meillä miesa ainakaan valittanu.

agarina

Oma mieheni tykkää valtavasti siitä, kun painaa terskan kärkeä posken pehmeää sisäpintaa vasten samalla kun nuolee sitä kielen kärjellä, ja vetää sitten henkeä.

ilakka

Ainoa sanallinen kommentti, jonka olen mieheltä saanut, oli että imeminen ei ole hyvästä. Mitä eleistä on sitten tullut pääteltyä, niin katseleminen totta kai on kivaa. Lisäksi vaikuttaa tykkäävän syvälle ottamisesta, vaikka se mun tapauksessa ei kovin syvää tarkoitakaan (tekniikka vielä hakusessa).

Ja jos joskus on tarve päästä lopputulokseen nopeasti, niin pepun hiplaaminen on varma konsti. Hiukan kun upottaa sormeaan, niin ei meinaa omaa ääntään kuulla miehen houkailulta.

@leXi
ilakka
Ja jos joskus on tarve päästä lopputulokseen nopeasti, niin pepun hiplaaminen on varma konsti. Hiukan kun upottaa sormeaan, niin ei meinaa omaa ääntään kuulla miehen houkailulta.

Tuossa liikutaan kyllä hyvin heikoilla jäillä. En todellakaan suosittele "upottamaan sormea" ellei VARMASTI tiedä, että se on kyseisen miehen mieleen. Voin vakuuttaa, että jos joku minulle tekisi noin, niin seksit olisivat kyllä siltä kerralta ohi :D

Bundy

joo, olen kyllä samaa mieltä. Tuo jakaa miesten mielipiteitä. Itse kyllä pidän paljonkin, ei vaan suihinotossa vaan muutenkin. Uskoisin, että miesten nauttiminen noista pepputouhuista on korvien välissä. Monet kun luulevat sen olevan niin kovin homomaista.

pirate

Omalla miehellä on todella herkkä kohta siinä terskan ja varren välissä kun on pieni jänne. Sitä kun lipoo kielellä nopeasti samalla kun penis on muuten suussa niin alkaa huokauksia kuulua :)

Theea

mun mies nauttii yhtä paljon, ehkä enemmänkin pallien nuolemisesta, näykkimisestä, imemisestä, kutittelusta jne. Se on itse asiassa erittäin hyvä asia, sillä miehelläni on iso kalu (eli pitkäkestoinen blowjob tuottaa hieman kipuja minulle) :lol: . Kun alkaa leuat puutumaan, siirryn vain alemmas ja annan mehen itse runkata. Tietysti itsekin vien miehen tyydytyksen silloin tällöin loppuun asti, mutta lähiaikoina olen kärsinyt nielutulehduksesta (tai vastaavasta), joten suihinotto ei ole ollut listalla.

Sitten penikseen: Minä olen ensimmäisestä suihinottokerrastani asti "leikitellyt" peniksellä. Minulle se ei koskaan ole ollut "sisään ulos"- tyylistä uurastusta. Leikittelyllä tarkoitan juuri varren nuolemista, ERITTÄIN syvälle ottamista, pyörivää liikettä, kielellä koskettelua jne.

Ja mies tykkää...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat