asentovinkkejä erikokoiselle parille - Seksi

laiheliini

Minä huomattavasti laihempana (ainakin 10kg) miehenä kyselisin teiltä vinkkejä mitenkä saisin parhaimman kontaktin sopivasti pyylevään naiseeni? päältä kun ei ole muutamaan kertaan päässyt juurikaan pintaa syvemmälle. kyljeltään tuntuu olevan liian monimutkaista... Päältä tai takaa jo on sitten jotakuinnii mahotonta.

Kommentit (3)

0500269

kokeilkaapa liukuvoidetta. Turhauduin aina kun mikän asento ei tunnu miltään ja kaikki tuntuu mahdottomalta. ja kun kaverini suositteli tätä niin menin samantien kauppaan ostamaan sen ja sen jälkeen emme ole seksiä harratanu ilman sitä. ja kun tulen takaa päin käsi liukkarissa ja pistän poikäystäväni housuihin niin kaveri on samantien valmiusasennossa. Kaikki asennot tuntuvat tämän ansioista aivan mahtavilta mikkä ei ennen tuntunut miltään :lol: ennen ei onnistunut takaapäin koira asennossa oleminen ja nyt se on meidän kummankin suosikkia asento :)

papuna

jos kokeilette sillai, että alla olevan takapuolen alla on 1-2 tyynyä. siten lantio nousee ja jalat auki olevan ei tarvii olla niin notkeasti haarat auki :)
pätee siis kumminkin päin! myös tuossa asennossa^ joss mies istuu,sillon vois istua hiukan korkeemmalla parin tyynyn päällä....

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat