Unelmien seksikumppanin ulkonäkö - Seksi

Ritva33

Mikä teillä muuten on unelmien seksikumppanin ulkonäkö kun on kyse pelkästä seksistä? Itse fantasioin usein miehestä, jolla on ruskeat silmät, melko lihaksikas vartalo ja kohtuu hyvä varustus sekä tummat luonnonkiharat hiukset :wink:

Fantasiamiehet peliin!

Sivut

Kommentit (51)

TaskuMyy

Hhmm.. en haaveile jatkuvasti, mutta joskus miettii että ois kiva rakastella tyyliin vähän semmonen Hunksien JUCCI:n näkösen tyypin kaa ; kivat lihakset kalju, ruskee => NAM :twisted: :oops:

Chocolat

Ihan semmonen kun minulla on ja ainakun en hänen kanssaan ole, haaveilen hänestä ;) Ihana tummanruskea tukka ja ruskeasilmäinen ja lihaksikas <3

agarina

No. Yleensä fantasioiden mies on jäntevästi lihaksikas, omaa mustat hiukset ja kulmakarvat, kirkkaan vihreät silmät ja puhuu karhealla äänellä. Eli on oma mieheni.

Sitten taas Koskelan Akselikin on silloin tällöin piipahdellut fantasioissa.

mila_

Kyllä tuo nykyinen aika tosi läheltä liippaa sitä unelmaa. Eli tummat lyhyet hiukset, lihaksikas ylävartalo, ruskettunu iho, timmi peppu, sopivan kokonen varustus ja niin kauniit ja kiehtovat vihreät silmät että jalat lähtee alta kun hän katsoo. Noista julkkismiehistä itseasiassa Channing Tatum on kaikista lähinnä sitä unelma petikumppania.

||naxi

No mun unelmien seksikumppani olis vaaletukkanen(hiukset melko pitkät;P) ja et se olis (tosi) laiha ja aika pitkä..ei mitää 2 metristä korstoo vaa iha sellanen joku 170-180..:D

marika_

Hmm.. no oma unelmien mies olis semmonen hiukan reilu 180 pitkä, tummat (jopa mustat) hiukset, ruskeet silmät, sopivasti bodattu ja hmm.. no niin.

Oma mies, eikä yksikään aikaisemmista miehistäni ole liipannut tuota edes läheltä, ja kun yksi juuri tuollainen mies (joka sattui vielä olemaan malli..) olisi halunnut jotain viritellä, niin annoin tälle pakit.. Eli ehkä se unelmien kiiltokuvapoika on sitten kuitenkin todellisuudessa liian kiiltokuvamainen eikä ihan viehätäkään :roll:
Ajatustasolla kuitenkin toimii ;)

Ja yhtään omaa miestä siis mitenkään väheksymättä (vaikka onkin pitkä vaan 172 eikä mikään bodari ja silmätkin on vihreät), koska on se vaan silti se oikeesti komein ja ihanin tällä hetkellä.

Piperr

Noin 190 senttiä pitkä, (sopivasti) bodannut, tummat hiukset, tummat silmät, sänkiparta, tatuointi, hyvät kengät, aijaijai..
Tuon kun saisi omaksi! Noo, pikkuhiljaa..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat