Kuin kuollut kala? - Seksi

janni_^

mietin tässä että, kun harrastimme ensimmäisen kerran seksiä poikaystäväni kanssa, ja hän kertoi ystävälleen tästä niin jälkeen päin sain kuulla ystävältään, että olin kuulemma maannut alla kuin kuollut kala? (olin siis alla ja mies päällä)

onko teillä mitään hyviä vinkkejä välttää tämä "kuollut kala " tilanne?

+ ääntelettekö/ voihkitteko seksin aikana?

+ mitä sitten pitäisi siellä alla tehdä jos vain on hilja...

:?: :roll:

( meni vähän väärään aiheeseen :< )

Sivut

Kommentit (16)

k87

ekana sanosin et aika törkeetä poikaystävältä menna sanomaan tuollasta kavereilleen :evil: voisit vaikka sanoa ettei tunnu kivalle tuommonen.

sit ihan asiaan: sä voit siellä allakin liikutella lantioo toisen lantioo vasten tai vaikka kietoo jalat toisen lantion ympärille. tai sit vaihatte asentoo esim. niin että sä nouset päälle.

Yummy

Mulla ei sinäänsä oo tällästä ongelmaa ollut, mutta aina tahtoisin saada vinkkejä, mitä lisää voisin tehdä, jos on alla.

Mitä mä teen: Hyväilen joka puolelta (pää, selkä, peppu), suutelen kaikkia alueita, jonne ylettyy (:D), joskus painan miestä pepusta antaakseni tahtia tjsp ja sit myös joskus nostan vähän peppua ylös sängystä. Tosta viimesestä en tiedä, mitä mies ajattelee, muttei kait se pahakaan oo, mutta itestäni tuntuu paremmalta.

gollum
k87
ekana sanosin et aika törkeetä poikaystävältä menna sanomaan tuollasta kavereilleen :evil: voisit vaikka sanoa ettei tunnu kivalle tuommonen.

No todellakin törkeetä :x Mä kyllä sanoisin että voi sanoo päin naamaa tai pitää päänsä kiinni kokonaan ettei tarvii muilta kuulla tollasta :evil:

Vähän tulee yleensä pidettyä ääntä ja kyllähän siellä allakin voi kaikenlaista tehdä.. Tavallisesti ainakin pidän toisesta kiinni tai silittelen tai joskus raavinkin yms. Muullakin vartalolla voi liikkua mutta se tulee aika luonnollisesti kun kokemusta karttuu... :)

rei

mulla tuntu sillon ekalla kerralla heti ihan luonnolliselta laittaa esim. kädet pojan ympärille..

mitä teen kun oon alla niin ainakin juuri kiedon jalat pojan ympärille/ nostan jalka ylöspäin, koskettelen poikaa joka paikasta, suutelen kaulaa yms.
Sitten yks mikä on kans kiva on ottaa katsekontakti poikaan 8)

todella törkeää poikaystävältäsi mennä sanomaan tuollasta ystävilleen.. seksi on kuitenkin suhteellisen henkilökohtainen asia, teidän kahden oma asia.

Puutarhis

Mä en näkisi toisaalta poikaystävää ihan pöllönä, vaikka se olisi kaverilleen jotain jutellutkin. Poikkiksen kaveri on kyllä täysidiootti ja kaiken lisäksi poikaystävän luottamuksenrikkoja, koska tulee aloittajalle tuollaisia kertomaan... En sitäpaitsi olisi edes ihan varma siitä, että poikaystävä on tuollaista kertonut ystävälleen (vaikka jotain olisikin maininnut).

Minä nostelen lantiotani miesystävääni vasten (tahdissa/epätahdissakin), hyväilen käsilläni hiuksia, selkää, pakaroita ja käsiä, suutelen sieltä mihin yllän. Näillä keinoin mieheni pitää minua aktiisena allaan.

Amorous
Puutarhis
Mä en näkisi toisaalta poikaystävää ihan pöllönä, vaikka se olisi kaverilleen jotain jutellutkin.

Sama juttu. Kyllä mäkin parhaimmille ystävilleni puhun mieltä painavista asioista ja jos sattuu seksi mieltä painamaan ni siitä sitten puhutaan. Mutta ainoastaan puhun sellasille puhumaan joihin luotan 100%. Oli siltä miehesi kaverilta tökeröä tulla sulle sanomaan asiasta.

Itse jos alla olen, tulee voihkittua ja rutisteltua kultaa. Kädet harhailee pitkin toisen kehoa ja jalat joskus kiedottua toisen ympärille.

janni_^

niin, no itse kuulin ystävältäni että poikaystävän kaveri oli sanonut sellaista.. joten päätin sitten täältä vähän kysellä, että enskerralla ei tuu keltään ainakaan sanomista :wink:

Msuh
janni_^
niin, no itse kuulin ystävältäni että poikaystävän kaveri oli sanonut sellaista.. joten päätin sitten täältä vähän kysellä, että enskerralla ei tuu keltään ainakaan sanomista :wink:

Minä sanoisin ennemminkin, että ystävä oli aika sydämetön, kun tuollaista viitsi kertoa. Itse en olisi raaskinut sanoa ystävälleni kuulleeni tuollaista :|

Jospa tämä "kuollut kala-olemus" johtui vain hieman ensimmäisen seksikerran jännityksestä? Yritä rentoutua ja saada itsesi vapautuneeksi. Ajattele, että voit tehdä ja olla aivan kuten sinusta tuntuu :) En usko, että kovin moni siinä tilanteessa pitemmän päälle pystyy olemaan täysin hiljaa ja paikallaan :wink:

MaiKai

Mä ainakin huomasin jo tokalla kerralla et lantion liikuttaminen ja muu alkaa tulee aika luonnostaan. Ihan ekalla kerralla olin kyllä niin pihalla koko jutusta, mut nykyään kaikki koskettaminen ja just lantion liikuttaminen tulee luonnostaan ja tulee tehtyä kaikenlaista koskettelemista. Pikku hiljaa se lähtee siitä ku oppii tuntee poikaa ja itseään.

zera

Luultavasti mäkin makasin ekalla kerralla kuin joku kuollut kala. En oikein tiennyt mitä pitäis tehdä. Nykyään liikuttelen lantiota, hipelöin ja nuolen jätkää jostain ja kaikenlaista sellaista.

Chocolat

Minä ainakin jotenkin aina menen täysillä mukaan vaikka alla olisinkin, hieron kullan pakaroita, liikuttelen käsiäni ja voihkin hirvittävän paljon (mitä itsekään joskus en olisi uskonut :D). Edellinen suhde olikin sellainen että makasin kuin kuollut kala, tosin oli suhdekin kuollut. Nyt oikea mies niin sängyssäkin sujuu kaikki rakkaan kanssa :) Kyllä se siitä pikkuhiljaa, ei ehkä ihan aluksi tiedä mitä tehdä mutta kyllä se siitä lähtee ;)

Cadillac

On täysin normaalia maata ekalla kerralla (ja vielä seuraavillakin kerroilla) kuin kuollut kala. :wink:
Kun kokemus karttuu, tulee liikehdintä tms luonnostaan, ei tarvitse tehdä mitään sellaista mikä itsestä tuntuu ahdistavalta tai teennäiseltä.(Esim kokoajan voihkiminen pornoleffatyyliin, vain miehen mieliksi.) [size=9]minusta lähtee ääntä vasta sitten kun saan..[/size]

Mutta alla ollessa voi tosiaan liikutella lantiotaan ja kosketella miestä. Jalat voi kietoa miehen jalkoihin. Muista hengittää. Voit kuiskutella jotain jos haluat..Tee, mikä sinusta tuntuu hyvältä.

Kyllä tuo poikakin oli vähän törppö, kun ei ymmärrä ettei toinen ekalla kerralla voi olla mikään mestari!

Yummy

Niin, mä en vastannukaan tohon toiseen kysymykseen. Eli kyllä musta ääntä lähtee, volyymia sen mukaan, miten hyvältä tuntuu. :wink:
Mulla on enemmänkin se, että yritän olla hiljempaa. :D Kun kotona molemmat asutaan, niin on usein jengiä samassa talossa...

Edit: Ja piti vielä sitä sanoa, että tunnistaako mies helposti aidon ja teennäisen ääntelyn? Mun ongelma on siis siinä, että kun ääntelen aika paljon, niin välillä ajattelen, että luuleekohan mies mun feikkaavan.. Ei se kyllä siitä oo mitään sanonu, mutta välillä tuntuu, että ääntelen siis ihan järkyttävän paljon..

Ja vielä edit: Siis verrattuna esim. muihin suhteisiin, joissa ei oikeen ääntä lähtenyt. Varmaankin samasta syystä, kun tuossa ylempänäkin, eli oli aika kuollut suhde..

Nyytikki

No ekaksi pitää sanoa, että ei sillä ensimmäisellä kerralla oikein voi tietää mitä tehdä ja mitä ei. Lahnana oleminen voi johtua jännityksestäkin.

Itse alla ollessani liikuttelen itseäni välillä, pidän kiinni miehen selästä tai pepusta, hivelen/hieman kynsin hänen selkäänsä ja ääntelen melko paljon kuten yleensäkin. Suutelen kaulaa ja huulia. Joskus vaan makaan ja puristan kovaa :D vähän erilaisia variaatioita, mutta harvemmin kuitenkaan mennään loppuun vaan yhdessä asennossa, muissa voi sitten tehdä enemmän..

yummy: En usko, että miehesi ajattelee sinun feikkaavan, jos olet ollut aina samanlainen.. tuskin hänellä on käynyt edes mielessä moinen? :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat