Miten opettaa suutelemaan? - Seksi

KataTheBlondi

Varmaankin erilaisten kokeilujen kautta. "Hei, kokeillaanko suudella sillein että..." ja sit kuvailet sellasen suudelman mistä sä tykkäät.

Kommentit (10)

emma

Aloha,

Ei, emme ole enää 14, mutta silti voi törmätä näköjään mieheen, joka yksinkertaisesti ei osaa suudella! Sellaiset pikkupusut menee ihan hyvin, mutta varsinainen suutelu on lähinnä hirvittävää kielen vatkaamista mun suussa.. auts..

Kertokaas kanssasiskot MITEN tästä voisi hienotunteisesti pojalle kertoa ilman että loukkaisi hänen tunteitaan? Vai puhuuko teot enemmän kuin sanat?

[size=9][color=red]muokkasin otsikkoa -sunlion-[/color][/size]

ranskalainen leppäkerttu

Jos miehelläsi ei ole hirveästi kokemusta suutelusta niin se ei välttämättä ole hänelle luontevaa. Minun poikaystäväni ei ollut hirveän kokenut suutelija kun tapasimme, eikä myöskään mikään paras suutelija. Ei mikään kaikkein huonoin, muttei paraskaan :D Mutta hän on kehittynyt suhteemme aikana juuri sellaiseksi suutelijaksi josta minä pidän <3 Eli siis toivoa ainakin on! :D

Mitähän minä tein silloin? Hmm. Kai vain mainitsin poikaystävälleni että tykkäisin enemmän sellaisista ja tällaisista suudelmista, ja sitten vähän neuvoin (esim. enemmän/vähemmän voimaa/kieltä jne. :lol: ) Ja kehoitin häntä suutelemaan sillä lailla mikä tuntuu luonnolliselta ja mukavalta. Ja kyllähän se siitä lähti kun poikaystävänikin sai sen asian suhteen vähän varmuutta. "Harjoiteltua" ainakin tuli ihan tarpeeksi :wink:

Ylipäätään, kun vähänkin pidempään seurustelee, niin kyllä silloin oppii millä lailla toinen tykkää että asiat tehdään, ja sitä varmasti vähän "mukautuu", ihan vahingossa jopa! :)

gnirom

mun poikaystäväni osaa kyllä halutessaan suudella, mutta normielämässä vaihetaan pelkkiä pusuja. ongelma on siinä, että heti jos otan kieltä mukaan tai jään pitemmäks aikaa suutelemaan, mies kiihottuu niin paljon että täytyy mennä pidemmälle. asia ei sinänsä oo ongelma, mutta joskus ois kiva suudella ilman että sen aina tarttis johtaa mihinkään...en tiedä mikä asiaan auttais..

Sheena

Meillä päin on välillä samaa ongelmaa, kuin gniromilla. Kulta ei aina pysty hillitä itseään ja siinä sitä sitten taas hässitään :lol:

ilakka

Huonoista suutelijoistakin voi varmaan erottaa kaksi kastia: ne joilla ei ole kokemusta ja ne joilla on ainakin jonkin verran kokemusta.

Itse saalistin tuohon ensimmäiseen sarjaan kuuluvan miehen, joka ties mitä pornoleffoja katselleena yritti alusta alkaen tukkia koko suuni kielellään. Hän tuskin kuitenkaan oli tekosistaa täysin varma, joten tuntui ottavan aika herkästi mallia minusta. Ensin pistin miehen hyökkäykset kuriin pussailemalla ihan vaan pienesti ja vasta siitä pikkuhiljaa otin kieltä mukaan justiinsa sen verran kun ite tykkään.

Toisaalta voisin kuvitella, että mitä useampaa tyttöä huono suutelija on päässyt nuoleskelemaan, sitä itsevarmempi hän saattaa olla ja oikeasti luulla tekevänsä oikein. Tuolloin pienet käytännön vihjailut eivät välttämättä toimi, vaan tarvitaan niitä sanoja.

Piperr
ilakka
Ensin pistin miehen hyökkäykset kuriin pussailemalla ihan vaan pienesti ja vasta siitä pikkuhiljaa otin kieltä mukaan justiinsa sen verran kun ite tykkään.

Juuri näin mäkin olen joskus toiminut, kun oon semmoseen kieli-hirviöön törmännyt. En mä usko että vastapuoli on ikinä tajunnut mun "ohjailleen" sitä, koska se vaikuttaa hänelle ehkä enemmän härnäämiseltä ja kiusoittelulta kuin konkreettiselta opettamiselta. No, ainakin loppupelissä kundi on aina osannut pussailla just sillai et mä tykkään.. ja kaipa ne on itsekin siitä tykänneet ;)
[size=9]Eniveis, varmasti sama poika, joka mun mielestä on ollut ihan kamalan huono pussaamaan, on voinut jonkun toisen tytön mielestä olla ihan älyttömän hyvä. Pointti onkin nimenomaan juuri se ns. toisen tyyliin mukautuminen, mistä joku jo jotain mainitsikin.. [/size]

Brita

Meilla on kans tätä ongelmaa liikenteessä. Itse tykkäisin sellasista hellistä suudelmista mutta niitä ei vaan tipu :( Se on aina sellasta liian nopeeta ja "kovakourasta". Ja meillä kans saa yleensä vaan pusuja, kun mies ei tykkää kauheasti suudella. Seurauksena on se ettei mies pysty pitämään näppejään erossa :lol:

Vierailija

Vanha keskustelu, mutta minä olin edellisessä suhteessa se osaamaton osapuoli. Olin liian agressiivinen suutelija, "kävin päälle", jotenka poikaystäväni joutui sanallisesti neuvomaan minua, miten minun kannattaa tehdä, miten ei :D Eli jos joku tätä keskustelua lukee myöhemmin, kehotan sanomaan ihan ääneen mikä menee pieleen/mitä haluaa. :D

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vanha keskustelu, mutta minä olin edellisessä suhteessa se osaamaton osapuoli. Olin liian agressiivinen suutelija, "kävin päälle", jotenka poikaystäväni joutui sanallisesti neuvomaan minua, miten minun kannattaa tehdä, miten ei :D Eli jos joku tätä keskustelua lukee myöhemmin, kehotan sanomaan ihan ääneen mikä menee pieleen/mitä haluaa. :D

-->Eipä pusukeskustelut koskaan voi vanheta! samoja pusuja on jaettu vuonna 2008 ja niin nykyää 8 vuotta myöhemminkin ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat