asentoja pienen peniksen omaaville miehille - Seksi

elisat

niinkun otsikkokin jo sanoo :) ottakaa kantaa ja antakaa uusia vinkkejä, kiitos!

Sivut

Kommentit (40)

Sharon

Varmaankin hyvä olisi ainakin asento, jossa on ensin peruslähetyssaarnaajassa ja nostat sitten jalkasi miehen olkapäille. Nainen siis on aivan kippurassa selällään.

Muuten aivan taivaallinen asento, mutta ei toimi isolla peniksellä. Tökkii niin kipeästi kohdunnapukkaan. :(
Mutta pienellä ylettyy varmasti syvemmälle aivan positiivisessa mielessä :)

Morgan

En muista toteutusta ihan täydellisesti, mutta annan silti edes vähän suuntaa antavaa neuvoa, joka voisi toimia:

Makaat selälläs ja mies polvillaan [size=9](pelkät varpaat lattiassa tms. ja kantapäät kohottaa pyllyä)[/size] ja sun jalat sen käsivarsilla. Sun polvet miehen kyynärtaipeiden kohdalla ja pylly miehen etureisien päällä.
Sama, kun Sharonin ehdotuksessa, osuu syvälle kun jyystää kunnolla ;)

Tai sitten ihan perus lähetyssaarnaaja, mutta tyynyjä sun pyllyn alla tai takaapäin, niin että oot mahalteen ja niitä tyynyjä pyllyn alla. (:

Bluegirl

Niin...tai jos miehen peli on "ohut", niin ainakin mahallaan sängyllä ja mies siis tekee takaapäin. Naisen jalat yhdessä, ei levällään. :)

Puutarhis

Mites olis ihan perusratsastus?

Entisen miesystävän kanssa se oli ainoa asento, jossa kalu ylettyi/pysyi sisällä. Hänen kalunsa oli kyllä tosi lyhyt (erektiossa kämmeneni levyinen). Toisekseen ratsastaminen oli ainokainen asento, jossa minä edes tunsin kalun sisälläni.

piiku

Mullapa oli joskus mies jolla oli pieni ja vielä huonosti seisoki :?
Ainut mitä tunsin ku otti takaapäin oli kortsun reuna.
Sit jätkä luuli että on niku paras ja monesti lähetti viestiä että eikö voitais sekstailla vaikka me ei enää seurustella, raivostuttavaa :x

Puutarhis
piiku
Mullapa oli joskus mies jolla oli pieni ja vielä huonosti seisoki :?

Sama vika miehellä, jota tapailin. Pistin omalla kohdallani nuo ongelmat kyllä sen piikkiin, että mies oli varsin kokematon, eikä luottanut itseensä. Pidemmän päälle löytyi muitakin ongelmia jonka vuoksi homma hänen kanssaan ei vain toiminut.

... Tulipahan opittua sekin, että minä en kestä huonoa seksiä :shock: . Siis tiedän, mitä haluan ja vaadinkin myös sitä.

Jimmy KImmel
Jzzu
Ärsyttää se fakta että en usko saavani nyt eronneena yhtä hyvää seksiä kuin mitä sain neljä vuotta kestäneen suhteeni aikana, ehkä jopa koskaan..
Sitä kun tietää mitä se vois olla niin ei oikein tekis mieli tyytyä mihin tahansa.. :?
Vain taivas on rajana! (=soita Pimmelille) :wink: :lol:

Bluegirl

Mut hei.... kyllä pienemmälläkin peniksellä voi saada naiselle hyvän olon aikaiseksi. Jos osaa käyttää sitä oikein, on varma siitä mitä tekee ym. Mulla oli kerran yks jätkä jolla oli hirmu iso penis. Se ei kyllä tuntunu yhtään kivalle. :? Teki paikoin aikas kipeetä.. En nauttinut.

Jimmy KImmel
Jzzu
[u]Voi kuule Tsimi, sul ois aikamoinen rako [/u]ja isot odotukset [u]täytettävänäs[/u] kun tarjoot kauhaas tähän soppaan! :lol:
Älä paikkojesi väljyydestä huolehdi, sillä omaan massiivisen lemmenmutterin! :lol: Sähän voisit tehdä musta sellaisen hyvää seksiä 2008 -projektin... Alat nyt kouluttaan mieluisaksi, niin ensi vuoden puolella selviän tästä vaativasta tehtävästä ja onnistun nostamaan raukean hymyn kasvoillesi. :wink: Lupaan olla innokas oppilas! O:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat