Mistä miehet pitävät? - Seksi

beibi88

tarvitsen vinkkejä sänkypuuhiin
koska olen aika kokematon.
Niin kertokaas mistä/minkälaisesta kosketuksesta mielet pitävät?
missä on herkät kohdat?
ja kertokaa jotain niksejä runkkaamiseen/suihinottoon,
mikä saa miehen syttymään?
kiitos etukäteen :)

Kommentit (3)

Style
beibi88
tarvitsen vinkkejä sänkypuuhiin
koska olen aika kokematon.
Niin kertokaas mistä/minkälaisesta kosketuksesta mielet pitävät?
missä on herkät kohdat?
ja kertokaa jotain niksejä runkkaamiseen/suihinottoon,
mikä saa miehen syttymään?
kiitos etukäteen :)

Näin kyseessä olevan sukupuolen omaavana ja kohtuullisen kokeneena henkilönä voin tuoda esille muutamia perusseikkoja:

Heti ensimmäisenä [u]korostan[/u] todella sanaa kommunikointi eli avointa keskustelua siitä, mistä toinen (ja itse) pitää. :) Se vie jo niin pitkälle, ettei tarvitse periaatteessa mitään artikkeleita ja elokuvia edes katsella - ihminen osaa kuitenkin luontaisesti yhdynnän jalon taidon. :)

Kosketuskohdat ova yksilöllisiä (kuten naisillakin) ja nämä pitää saada selville puhumalla, mutta joitain peruskohtia tietty on. Kivekset (hellästi, sillä ovat todella herkkä alue) ja niiden alapuoli (älä kuitenkaan mene liian alas, ellet tiedä, pitääkö miehesi peräaukon alueen hyväilystä, monet sitä vieroksuvat, vaikka onkin Erittäin erogeeninen alue - peppureiässä sijaitsee miehen G-piste nimittäin). Yhdynnän aikana todella monet miehet pitävät pepun ja selän puristelusta, mutta varo toki kynsiä, ellet todella tiedä, että hän juuri sitä haluaa. Myös vatsa on herkkä alue.

Perus"niksit" masturbointiin ja oraaliseksiin: Taas kerran tulee ottaa mieluiten selvää itse etukäteen ja samalla, kun tekee - äläkä lainkaan häpeile sitä, ellet osaa jotain, tuo se rohkeasti esille heti alussa, niin miehesi ei siitä ala myöskään sättiä. Avoimmuus kunniaan. Olettaen, ettei miestäsi ole ympärileikattu, on runkkausvaihtoehtoja yksinkertaistettuina kaksi kappaletta - esinahan liikuttaminen ja terskan hyväily. Esinahan liikuttaminen on miehillä yleisin käytetty (tutk.muk. n. 65% käyttää tätä keinoa) ja se tapahtuu parhaiten asettamalla peukalo ja etusormi aivan terskan alapuolelle "hatun kulman" alle niin, että esinahkaa jää vielä hieman terskan päälle. Tämän jälkeen erinopeuksisilla vedoilla liikutat esinahkaa ylös alas - hitaasti tehtynä pitkiä vetoja, nopeasti tehtynä lyhyitä aivan vain "tuon kulman" yli. Toinen vaihtoehto, terskan hyväily, taasen tapahtuu ilman esinahan liikuttamista sen enempää kuin, että vedät sen aivan alas (varo kuitenkin vetämästä liian alas ja liian lujaa, ettei miestäsi satu). Huom! Tähän tarvitset mieluiten liukuvoidetta. Tapaus on miltei sama kuin ensimmäinen, mutta nyt liikutat kättäsi ylös alas paljaan terskan päällä. Variaationa kumpaankin voit kääntä käden ylösalaisin, jolloin pikkurilli osoittaa kattoa kohti (olettaen, että miehesi makaa selällään).

Suihinoton tärkeimmät seikat: VARO HAMPAITA (ellei miehesi sitä erikseen nimenomaisesti pyydä, esim. hieman näykkäisemään)! Toisekseen, käytä sylkeä ja paljon. :) Tässä suhteessa en niinkään voi auttaa tämän enempää kuin, että keskustele miehesi kanssa tosiaan, sillä suihinotto on vielä yksilöllisempää kuin runkkaus - toiset tykkäävät, kun otetaan syvempään, toiset taas pienestä lipaisusta. :) Suihinoton yhteydessä myös runkkaaminen on hyvästä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat