Kortsuongelma - Seksi

Girlie_

Eli.. Olen siis raskaana ja sen mukanaan tuomat ongelmat limakalvoilla ovat inhottavia (tosin raskaus toi mukanaan aivan kyltymättömän kiiman ja mieskin joutuu joskus sanomaan, että nyt ei pysty vielä harrastamaan mitään ku on paikat niin hellänä, kun itsellä on haluja monet kerrat päivässä :lol: ) Mutta siis ongelmana on se, että sperma kirveltää äärettömästi jos mies laukeaa sisään, koska limakalvot ovat niin herkät.
No ajateltiin sitten että ongelmaamme auttaisi kondomi, mutta mikään ei tunnu sopivan! Viimeksi kokeiltiin Sultan kortsuja ja nekin oli liian pieniä.
Mies valitteli että ei tunne mitään kun työntyy sisälle ja samalla paikatkin sitten miehellä veltostuivat ja seksistä ei meinannu tulla mitään. Eli isompia kortsuja ,mutta mistä? Musta ei oo kiva hoijella hommaa aina loppuun käsipelillä..
Onko kellään ollu tämmöstä ongelmaa??

Kommentit (4)

marimma

Jos vaikka kunnon liukuvoide?
Vesipohjainen voi olla hyvä, mutta silikonipohjainen luultavasti ehkä vieläkin parempi :) Ellei osta jotain laadukkaampaa vesipohjaista. Yleensä näitä "parempia" liukasteita ei tarvitse lotrata, joten vaikka hinnassa maksaisi kerralla enemmän niin pullokin todennäköisesti säilyy hyvin pitkään :)

Girlie_

joo liukuvoide onkii ostoslistalla mutta sitä ei ikinä tule ostettuu.. :) mutta kortsuu on hyvä käyttää myös siks että seksi on sillon hygieenisempaa kun kohtu on niin altis tulehduksille raskauden aika ja blaa blaa blaa.. ja niitä kortsuja kun ei tahdo löytyä :(

marimma

Ei me käytetty. Tosin että vehkeet kannattaa pestä juuri ennen seksiä. Kyllähän sen sperman pitäis aika steriiliä olla, ihan niinkun pissakin :) Ja tietysti jos on paikat kunnossa, eli siis kohdunsuut ja muut normaaleja jne :)

m78

Ainakin apteekeista saa Safex Max Extra Large kortsuja, jotka ovat isompia kuin normaalit peruskortsut. Ne taitavat olla suurimpia mitä Suomessa kaupasta saa. Trojan Magnum on toinen suurikokoinen kumi, mutta niiden saatavuus voi olla hieman heikkoa, mutta nettikaupoissa niitä ainakin on.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat