Sietämätön kipu pitkän erektion jälkeen? - Seksi

kettu

Lääkärille kun ei kehtaisi asiasta mennä valittelemaan, tulee melko varmasti sukkapuikkoa pilin reikään ja kaikki tautitestit... kaipa jonkin cosmolaisen poikaystävällä mahdollisesti ollut sama vaiva.

Eli, joskus pitkän yhdynnän jälkeen virtsatessa/lauetessa alkaa valtava kipu jossain kalun sisällä. Voiko virtsaputki ärtyä yli tunnin seisokeista? Outoahan on, että tämä esiintyy vain silloin tällöin, nyt uudenvuodenaattona pelehtimiseen meni vajaat kolme tuntia, käytännössä samalla seisokilla ja kolmesti, mutta ei sattunu, kun taas joskus puolen tunnin-tunnin touhuamisen jälkeinen vessakäynti laukaisee sietämättömät kivut.

Kuinka sietämättömät? Kerran chiliä tehdessäni unohdin pestä kädet ennenkuin tartuin kaluun vessassa, tulos; räjähtävä tuntien tuska ja turvonnut kalu. Tämä on samaa luokkaa mutta ilman turvotusta.

Taudit on poissuljettu vaihtoehto, ollaan oltu emännän kaa aika pitkään yhdessä, eikä kumpikaan ole vieraita lakanoita laulattanut.

Tätä sattuu aina silloin tällöin, meillä hommat tuppaa venähtämään kun ei raaskisi itse tulla ennen emäntää, ja joskus on kiva yrittää monta putkeen samal erektiol.

Kommentit (1)

Jzzu

"Aika pitkään" ei kyllä anna kauheen tarkkaa aikaa teidän seurustelun pituudesta, eikä myöskään näin ollen ainakaan mun mielessä sulje tauteja pois mahdollisuuksista, osalla taudeista kun on pitemmät itämisajat.

Mie menisin siuna lääkäriin, täältä et faktatietoa omasta tapauksestasi saa vaikka jollakin vastaavasta kokemusta olisikin, arvailuksi menee.
Eikö oma terveys ole sen verta tärkeä asia että siitä huolehtimisessa ei haittaa epämiellyttävät tutkimukset? Omaksi parhaaksihan se on..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat