Alastomana vai puettuna? - Seksi

luminax

Hei taas Cosmottaret!

Tällaisen kyselyn ajattelin laittaa; harrastatteko seksiä aina täysin riisuuntuneena vai jätättekö joskus jotain vaatekappaleita yllenne sänkyleikkeihin? Jos jätätte, niin normaaleja käyttövaatteita vai oletteko hankkineet joitakin vaatteita ihan leikkejä varten?

Itse harrastan seksiä useiten alastomana, mutta joskus olemme kokeilleet pikapanoja melkein täysissäkin vaatteissa. Kullan mieliksi, välillä yllätyksenäkin, toisinaan saatan ihan erityisesti pukeutua häntä varten, esim stay uppeihin tai sukkanauhoihin ja jättää ne ylleni rakastellessamme. Nykyiseni tuntuu lisäksi saavan jotain kicksejä jos käytän kunnon korkkareita, taatusti syttyy ehdottelemaan ja välillä haluaa, että jättäisin nekin jalkaani. Millaisia kokemuksia teillä?

Sivut

Kommentit (107)

piiku

Mulla voi olla joskus joku toppi päällä tai jotain,
ja talvisin rrrrakastan villasukkia ja joskus neki jää kyllä päälle :lol:
Jotku on kyllä vähä kattonu et mitä vit...
ja joitaki se on vaan huvittanu.
Muuten en kyllä käytä mitään vaatteita ku seksiä harrastan.

Miffy

Vaihtelevissa määrin jää vaatteita päälle seksin ajaksi. Mihinkään hepeniin mä en kyllä IKINÄ itseäni pukisi, mies kyllä saisi jos haluaisi.

antagonismi

Mulla harvoin on mitään päällä, joskus jää toppi/rintsikat päälle. Joskus harvoin on myös pikkuhousut jalassa(mitä nyt vähä siirrettynä pois tieltä)..
En ole pukeutunut seksiä varten vielä koskaan, sillä en tunne sitä omakseni .. Jotenkin tuntuu kiusalliselta koko ajatus.

Mariel

kotona yleensä ilman vaatteita, paitsi jos joku saattaa yllättää.. :oops:
joskus saattaa myös sukkanauhat tai stay upit jäädä
julkisilla paikoilla sitten mahdollisimman paljon päällä :lol:

marimma

Mä tykkäisin niin että olis vähän jotain. Kuten vaikka joku toppi joka kuitenkin mahdollistaa sen että pystyy paikkoja paljastelemaankin jos halu tulee, ilman että kesken kaiken tarvii koko vaatekappaletta päältään repiä :) Ja se muutenkin tuo vähän lisää "itsevarmuutta" mulle :)

Kyllä se alastikkin menee, mutta mieluusti pimeässä sitten. En oikein ole vielä sinut kroppansa kanssa :roll:

miu
luminax
Tällaisen kyselyn ajattelin laittaa; harrastatteko seksiä aina täysin riisuuntuneena vai jätättekö joskus jotain vaatekappaleita yllenne sänkyleikkeihin? Jos jätätte, niin normaaleja käyttövaatteita vai oletteko hankkineet joitakin vaatteita ihan leikkejä varten?

suurimmalla osalla kerroista oon täysin alasti, mutta joskus kaikessa tohinassa päälle voi jäädä toppi tai alusvaatteet. päällivaatteita (tyyliin neuletta tms.) ei jää päälle ikinä. olen myös hankkinut korsetin sukkanauhoineen ja sukkineen nimenomaan pidettäväksi yllä seksin aikana sekä löytyy kaapista hoitsun asu sekä koulutytön tamineet.

ihan mielenkiinnosta kysyisin [color=green]miffy[/color]ltä, että miksi niin ehdoton ei "hepeniin pukeutumiselle"?

KataTheBlondi

Aika usein jää sukat jalkaan jos tuo mies yllättää... hmm.. on meillä joskus ollu lähes kaikki vaatteet päällä kun oli sellanen roolileikkijuttu jossa oli olevinaan niin kiire ettei vaatteita pysty ottaa pois..... :) Yleensä kuitenkin ennen nukkumaan menoa sängyssä joten alasti molemmat...

PinkPanther

Yleensä alasti, joskus on mies kiskaissu minihameen kainaloihin ja siirtäny "narun syrjään" ja ruvennu hommiin.. ei siinä mulle enää anneta minkään näköistä mahdollisuutta riisuuntua... Olipa miula kesällä ihan kaikki vaatteet päällä, housunkaulusta tosin takaa laskin alemmas ja takaapäin pystyi mies hyvin tuikkaamaan sisään :lol: (no joo, tää on se kuuluisa(?) rantatuolikylkipano :oops: :oops: )

Suurimmaksi osaksi meillä on valot päällä, tai hämärää, koska useinmiten seksikerrat sijoittuvat aamuun, joko sängyssä just heränneenä, tai aamutoimien jälkeen valot päällä. PImeässäkin puuhataan, mutta vain silloin, kun on yö, ja ollaan jo muka käymässä nukkumaan :D

Kepatäti

Ihan riippuu fiiliksestä. Toisaalta tykkään pitää paitaa päällä. Oon kyllä muutenkin aina puolialasti täällä kotona, että ei yleensä paljoa tartte riisua :oops:

Kaikki seksihepenet on jees ja aina kun vaan rahaa löytyy, niin noita hepeneitä ostelen. Käyttelen sitten miten sattuu, tykkään ihan hirveesti yllättää murun kaikilla jutuilla ja sekin tykkää yllättyä :wink:

Mä oon vaan miettiny sellasta juttua, että meneekö sama hepene kahesti? Toimiiko se samalla voimalla ku ekalla kerralla :D

miu
Kepatäti
Mä oon vaan miettiny sellasta juttua, että meneekö sama hepene kahesti? Toimiiko se samalla voimalla ku ekalla kerralla :D

ainakin meillä toimii 8) eka kerta oli tietty paras, mutta kyllä ne asut senkin jälkeen jaksaa sykähdyttää. pitää vaan tarpeeks taukoa välissä ettei liian usein käytä.

egyptilaiset

Kerran ku me alettii aika kiireessä harrastaa seksiä, ni miehellä oli jääny jalkoihin sellaset hirvisukat. Ja oltii sellasessa asennossa, et mä näin vaa koko ajan miten ne hirvet tollotti mua jotenki tosi irstaan näkösinä. Se oli aika kamalaa. tuli mielee joku kauhee saksalainen pornoleffa.

miu

^^ :lol:

juurikin tällaisista syistä mun mies ei saa tulla sänkyyn sukat jalassa.

--
tulikin juuri mieleeni, että kullalla ei oo ikinä jäänyt mikään vaatekappale päälle.. vois kyllä olla kivaa jos sillä olis joku kauluspaita osittain napit auki 8)

ja perun sen verran puheitani, että on niitä tavallisia päällivaatteita jäänyt päälle juhlamekosta farkkuhameeseen ja t-paitaan. elän niin talviaikaa, etten ees muista kaikkia kesän hienouksia [size=9](kuten pikapanoja vaatteita riisumatta)[/size]. :lol:

Ladybird

Sukat jää aika monesti jalkaan kun varpaita palelee aina. :D
Joskus on jäänyt päälle yöpuku tai toppi, mutta lähes aina olemme molemmat täysin alasti. Mielenkiintoa olisi kyllä kokeilla joitain kivoja/tuhmia asusteita, luulen että kumpainenkin tykkäisi.

Abigail

Joskus olen alasti, joskus osa vaatteista jää päälle. Olen suuri hepenefani ja mielelläni pukeutuisin niihin jatkuvasti, mutta valitettavasti sinkkunaiselle ne harvat seksikerrat tulevat aina suurena yllätyksenä, joten en koskaan etukäteen ymmärrä ahtautua korsettiin ja piikkikorkkiksiin :D.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat