Kosmetiikan virheostokset?

Vierailija

Ostin vanhan hyvän Cliniquen silmämeikinpoistoaineen tilalle kotimaista Lumenea. Mainosti itseään herkille silmille tarkoitettuna, mutta kirveli enemmän kuin mikään ikinä! Onko muilla älä-osta-ainakaan-tätä kokemuksia?

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Itselläni muutama vuosi sitten ostettu Rimmelin vedenkestävä Magnif'eyes-ripsiväri oli ihan hukkaostos ja samaten Rexonan girl-suihkedeodorantti. Toisesta saa aikaan vain klimppejä ja toisesta tulee kainalot täyteen valkoista jauhetta.

Vierailija

Voisin sanoa, että mulle mikä tahansa "halpismeikkivoide" on turha ostos. Sävyt on aina liian tummia ja vaikka ois kuinka mattaa mukamas, niin iltapäivällä näytän aina siltä niinku naamaan ois hierottu margariinia. Joten tässä kyllä mun kohdalla pätee sanonta, ettei köyhän kannata ostaa halpaa...

Vierailija

Kaikkein halvimmat meikkivoiteet ja puuterit on kyllä jo jonkin aikaa saanu jäädä ostamatta :/ Ja toi Rimmelin Magnif'eyes -ripsari jonka Avalanche jo mainitsi, oli kyllä ihan hirveää!

Vierailija

Erehdyin joskus ostamaan tuota halpaa wet 'n wild-sarjaa kynsilakan ja rajauskynän muodossa. Lakka ei pysynyt kynsissä, irtosi isoina lohkareina (en edes levittänyt paksuja kerroksia) ja kynän jälki oli jotenkin vahamaista ja sotkuista.

Vierailija

Tyhmänä ostin jonkun Rimmelin ripsarin, joka turmeli mun ripseni melkein turmioon..

Sitten tämä on varmaan vakio vaaleaihoisille ihmiselle; ostin tummempaa meikkivoidetta/puuteria.

Se siitä :o

Vierailija

Mullakin virheet yleensä liittyy väärään väriin - tai hetken hurmioon. Ei niinkään siihen, että tuotteessa oli jotain pahasti vialla. Meikkivoiteissa ostin aina joko liian tumman tai liian vaalean. Nykyisin jos tykästyn meikkiin, osatn sekä tumman että vaalean ja sekoittelen niitä.

Vierailija

tosi vaikeaa löytää sopivan sävyinen meikkivoide kun ne kaupan valoissa kyllä näyttää sopivilta mutta sitten taas luonnonvalossa ei ollenkaan..

Vierailija

Itse olen sitä mieltä että Lorealin shampoot + hoitoaineet samoin kuin Mavalan kynsilakat pitäisi kieltää lailla. Lorealin hiustuotteet on ihan kuraa, hinta on kaamea mutta laatu on... No, sitä ei ole. Jos hintaa tiputettais kympillä niin sitten oltaisiin oikeassa hinta-laatu-suhteessa.

Ja Mavala... Se ei vaan toimi. Valkoinen lakka jota käytän ranskalaisessa menee kupruille ja kun päälle levittää toista lakkaa (joko ihan päällyslakkaa tai jotai värillistä) valkoinen lähtee "liikkumaan" ja siihen tulee näkyviin uudet siveltimen vedot.
Sävy Miami (joka on muuten täydellinen, jos joku osaa vinkata eri merkkisestä mutta samansävyisestä lakasta olen ikuisesti kiitollinen!) elää ihan omaa elämää: menee kupruille, kuplille, levittyy hyvin epätasaisesti, koostumus on paaaksua, vaikea levittää... Plääh.

Vierailija

Meikkivoiteista oon kerran saanut ostettua oikean sävyn, taisi olla Maybellinen Dream Matte Moussea. Turhin ja surkein ostos on tainnut olla lumenen meikkivoide, en kuollaksenikaan vain muista mikä se oli, mutta ei ollut kyllä vaikutusta oliko meikkivoidetta vai ei.

Liian tummiin meikkivoiteisiin kannattaa sekoittaa hieman kosteusvoidetta sekaan, tai jotain muuta vaaleampaa meikkivoidetta, ei mene nekään hukkaan =)

Vierailija

Ilmeisesti Naksutus puhui joistain kalliimmista L'orealin shampoista ja hoitoaineista, mutta mun mielestä ne markettien Elvital -sarjan shampoot ja hoitoaineet on kyllä yksiä parhaimpia, ainakin mun hiuksille.

Vierailija

- Vival silmämeikinpoistolappuja. Siis täysin turha juttu. Iho jäi ihan öljyiseksi eikä meikkikään lähtenyt kunnolla. Kaikenpäälle silmiä kirveli kamalasti ja iho ärtyi.

- Silloin kun viel käytin meikkivoidetta,niin tuli usein ostettua liian tummaa tai vaaleaa sävyä.

- Itseruskettavat. Miksi mä niitäkin oon ostanu? Jotkut tuotteet kyllä oli ihan hyviä (kun taas joistakin iho tuli ihan likaisennäköiseks) mutta silti aika turhuutta mun mielestä..

- Ostin joskus ulkomailta tosi halvan luomiväripaletin, jonka seurauksena luomet ärtyi tosi pahaksi. Nykyään meikeissä kyllä ostan sellaisia "turvallisia" merkkejä..

On varmaan muitakin,mutta en nyt jaksa miettiä tai kirjottaa enempää. Enkä nyt maininnut mitään merkkejä,koska en vaan muista..

Vierailija
darkling

Ilmeisesti Naksutus puhui joistain kalliimmista L'orealin shampoista ja hoitoaineista, mutta mun mielestä ne markettien Elvital -sarjan shampoot ja hoitoaineet on kyllä yksiä parhaimpia, ainakin mun hiuksille.

Juu, puhuin siis kampaamon Lorealeista :)

Vierailija

Kanebo 38 nestemäinen rajausväri. Hyrr. Ei muuten mitään vikaan, mutta kun yrittää poistaa lähtee inhottavina klimppeinä jotka sitten leviää pitkin silmiä ja naamaa... Tuskaista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat