Naisen tyydyttäminen - Seksi

shespider

Me ainakin hoidetaan esileikit käsin ja suulla. Poikaystäväni nuolee mut kosteaksi, samalla sormettaa. Leluja meillä ei ole vielä ollut, mutta miksipä ei niitä kokeilisi. Olen kuullut että leluista on tullut monille suuri ja tärkeä osa petipuuhia. :)

Kommentit (2)

minavaa

Miten mies tyydyttää naisensa? Kertokaa kokemuksia siitä, millasta esileikkiä teillä on ja kauan se kestää ja miten saatte parhaiten orgasmin? Onko klitoriso. se yleisin? Käytättekö apuvälineitä?

replicah

.. Esileikkimme on aluksi hieromista alapäästä ja suuseksiä, suuseksissä joskus myös lauetaan. Esileikkiä joskus riittää vajaat 5-10 min. Joskus taas haluaa kiusata itseään ja leikitellä kauemmin. Naisen tyydytyksen huomaat kuuntelemmalla ja katsomalla refleksejä. Mieheni sanoo, että tietää mistä pidän kun kuuntelee voihkimisiani tai ilmeitäni.

Ujoimmille naisille jotka eivät viitsi sanoa mistä tykkäävät, päästäkää nautintonne valloilleen aina hyvän tunteen tullen. Miehenne kiihottuu pelkästään voihkimisestasi. Ja tietää samalla mistä pidät ilman mitään sanoja kertomaan sitä.

Naisen saa varmaksi kiihottumaan pitkän esileikin jälkeen ja kun tuntee että kova kalu voisi tulla täyttämään tuon tunteen, joka valtaa koko kehossa.

:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat