Minkä ikäisena masturboit ensikerran? - Seksi

Sharon

Anteeksi disturbed jos loukkasin. Ymmärrän hyvin kantasi ja tiedän kyllä, ettei moni nainen saa orgasmia yhdynnässä (en minäkään samanlaista kuin omissa puuhissa!). Lähinnä ihmettelin omaa suhtautumistani ja laiskuuttani. Mulle kun orgasmi ei ole koskaan ollut mikään suuri juttu, vaikka hetkellisesti tuntuukin mahtavalta. En vain jaksa nähdä vaivaa.

Enhän minäkään sanonut, että tarvitsisin ehdottomasti miehen rinnalleni masturboidessani. Teen sitä lähinnä "ajankuluksi" miehen puuhatessa omiaan tai kostuakseni. Kyllä mäkin pultit vetäisin, jos mun mies kieltäis itsetyydytyksen multa ja olen siis täysin samaa mieltä kanssasi.

Ehkä selitän epäselvästi, mutta en tosiaan tarkoittanut ettei jokainen saisi masturboida tahollaan vaikka en itse niin teekkään.

Sivut

Kommentit (91)

Malin

Mulla asia ainaki on niin, että mun harvemmin tekee mitenkään mieli masturboida tai ruveta "puuhaamaan", pikemminki se on melkeen sellanen pakko. Suunnilleen hengittämiseen verrattavissa :D Enkä mä yleensä oo mitenkään euforiassa orgasmin jälkeen, paitsi jos se on tosi järisyttävä, pikemminki laukeaminen on vaan sellanen juttu, joka pitää hoitaa pois alta.

Fanni
Sharon
Mä en vaan ymmärrä miten ihmiset jaksaa vaivautua siihen puuhaan. Ei se nyt niin kummoista ole, vaikka orgasmin helposti saankin. :?

Luulempa että tämä taas todistaa sen että tämäkin asia on erittäin yksilöllinen. Ehkä se jopa tuntuu erilaiselta jokaisen kohdalla, ja sen takia toisia se kiinnostaa enemmän kuin toisia. Riippuu kai myös niistä omista mielihaluista :)

SunLion

Huomasin kun eräs nimeltä mainitsematon nimimerkki totesi masturboineensa 8-vuotiaasta. Hieman hämmästyin. Uteliaisuus voitti...
Minkä ikäisenä aloititte masturboinnin?
Mitä tämä mielestäsi kertoo sinusta?

itse olin jo päältä 17... :D
Ite olen hyvin seksuaalinen ja haluaisin seksiä vähintään kerran päivässä.
Luulen että aloitin masturboinnin myöhään koska olen saanut aika vanhoollisen kasvatuksen...

disturbed

Sharon: Hyvin monille naisille (kuten minullekkin) itsetyydytys on _ainoa_ tapa saada orgasmi. Edes jonkinlainen.

Siinä yksi hyvä syy miksi jengi jaksaa tuhrata itsensä kanssa. Muitakin on vaikka ja miten.
Mulle esimerkiksi edellä mainitun syyn lisäksi runkkaus on yksinkertaisesti helvetin tärkeää ja kivaa puuhaa. Mä en halua olla ilman sitä mutta en myöskään ilman seksiä toisen ihmisen kanssa. Kumpikaan ei mene toisen edelle.
Hyvä masturbointikerta voittaa aina huonon seksinharrastuskerran. Mä erotan nää kaksi asiaa toisistaan ihan täysin ja jos mun mies alkaisi kitistä, etten saisi harjoittaa haureuksia yksikseni niin vetäisin semmosen palkokasvi hajuelimiini ettei tosikaan.

Nyt tekee mieli vetää hieman ooteeksi mutta jätän väliin..

Malin

Joskus vahinkotyydytyksiä tapahtui ala-asteen ensimmäisillä luokilla, mutta todellisen masturboinnin aloitin n. 10-vuotiaana. Muutama kymmenen ensimmäistä kertaa olivat hirveitä orgasmia seuranneen syyllisyyden takia. Tyyliin itkin ja vannoin itselleni, etten tee sitä enää koskaan. No, ei sille mitään voinut ja loppujen lopuksi lakkasin välittämästä ja aloin masturboida lähes päivittäin :D Viimeiset suunnilleen neljä-viisi vuotta on itsetyydytys ollut yhtä luonnollista kuin hengitys; minähän saan joka päivä yksi-kolme orgasmia päivittäin, ellei ole joku erityinen tilanne, oli poikaystäväni mukana tai ei.

nipukka

Taisin olla jotain 6-7.. ehkä nuorempanakin. Oon aika seksuaalinen ihminen ja kasvatettu pitämään seksiä luonnollisena ja hyvänä asiana

Lukretia

Ala-asteella. Siinä vaiheessa monet varmaan aloittavat itsensä tutkiskelun. Totesin, että tietynlainen koskettelu tuntuu hyvältä, ja aloin tehdä sitä suunnilleen päivittäin.

Pirpana

Joskus 4 -vuotias taisin olla itsekin kun ekoja kertoja puuhailin sellaista. Muistan vieläkin yhden kerran, olin sängyllä ulkovaatteet päällä ja olo oli jotenkin mukavan tukahtunut, mutta en osannut yhdistää sitä vielä seksiin. Sitten olin 7 -vuotias ja silloin katottiin pornoa isosiskon ja sen kaverin kanssa ja minä vaan aloin siinä.. krhm... siis voi jestas :shock:

gollum

Siitä on kauan. Vastasin ala-asteella, koska sillon se varmaan oli. Ensimmäiset muistamiset asiaan on kodista johon muutettiin ku olin tokalla, eli varmaankin sen jälkeen aika pian.

disturbed

Minäkö :lol: ?
Juu eli kahdeksanvuotiaasta olen moista harjoittanut aktiivisesti useampana päivänä viikossa. Nyt olen 20.
Mä heräsin seksuaalisesti erittäin varhain, vissii 4-vuotiaana :roll:

marimma

Ala-asteella. mm.. olinkohan vitosella :roll: Eli jonkun 11-12v :roll:
Ihan siis tarkotuksella tuottaa itelleen mielihyvää, eikä niitä vahinko löytymisiä mitä tapahtu joskus ehkä 7 vuotiaana tai jotain :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat