ei intohimoa, väkinäistä seksiä! - Seksi

Murehtija

Mä nyt en oo paras antamaan vinkkejä tällaiseen tilanteeseen mutta mäkin aikoinaan ajattelin että olin vain kiintynyt exääni kaveripohjalta kun ajatus seksistä lähinnä ärsytti. Vaikka yhdyntäkivut eivät kuitenkaan nekään auttaneet asiaa yhtään. Seksistä tuli loppujen lopuksi koko suhteen virstaanpylväs ja lopulta exältä paloi käämit ja sain kenkää. Hyvissä väleissä toki olemme kaikesta huolimatta.

Nyt jälkeenpäin olen tajunnut että seksi ei vaan yksinkertaisesti kiinnostanut mua vielä silloin. Olin silloin 18v ja nykyään olen paljon seksuaalisempi, tosin yhdynnässä en ole ollut kahteen vuoteen kun se kipu pelottaa enkä muutenkaan vois mennä sänkyyn miehen kanssa jota en rakasta. Tuolloin vielä seurusteluaikoina olin todella sekaisin ja masenutunu vanhempien erosta joten sekin vaikutti asiaan tosi paljon. Ainut hyvä kertani oli kun hommailimme kerran aamulla. Se oli niin ihanan spontaania, kerrankin sellaista kuin olisi pitänyt olla. Olimme siis molemmat neitsyitä kun aloitimme koko seksitouhun.

Tässä ajatusten selvetessä ja kehittyessä olen todellakin alkanut nähdä exän uudessa valossa. Harmi vaan etten enää ehkä pääse kokeilemaan miltä se seksi nyt tuntuis :lol:

Sivut

Kommentit (35)

Reza

niin no mulla ja poikaystävälläni on samalaisia ongelmia. ja pelkään että se alkaa myös mennä siihen että se menee aina samaa kaavaa ja että mies on ainut joka saa jotain. olen kyllä monesti sanonut että olisi kiva saada jotain mutta eipä ole tapahtunut ja olen kylllä sanonut että eihän se oo "reilua" jos en saa koskaan. olisi just kiva jos olisi ideoita kuinka tuota ongelmaa vois miehen kanssa jutella, koska aina on kun itelleen selittäs...

nele

Tuo voi johtua monesta asiasta (myös pillereistä vaikka kerran vaihdoitkin jo).
Mutta yksi syy voi olla, että teillä vain on kuiva kausi. Ja kun sellainen iskee, ei seksiä kannattaisi harrastaa, koska se voi tuoda paineita ja "velvollisuuden". Joitakin pareja auttaa, kun sovitaan yhdessä, että nyt tulee kuukauden (tai 2, 3 miten vain..) selibaatti. Se voisi auttaa, kun et vähän aikaan ajattelisi seksiongelmaasi ollenkaan etkä suostuisi seksiin.

Yksi vinkki voisi olla, että toisinaan kun miehesi olisi poissa kotoonta ja tietäisit hänen tulevan, niin rentoutuisit täysin, ajattelisit eroottisia, koskettelisit itseäsi, laittaisit itseäsi nätiksi ja muuten virittäisit seksuaalista tunnelmaa niin halu voi palata. Itsellä toimi. Varsinkin jos on paljon töitä, ei seksiä kerkeä ajattelemaan, niin halutkin voi kadota. Ajattele hyviä seksikertojasi miehesi kanssa useasti päivässä ja pidä seksuaalista virettä yllä.

nele

Jos muut talossa asuvat häiritsevät, niin siirtykää muualle. Kesällä tietysti helpompaa kuin talvella (ja sänky on monen lempipaikka!), muttei silloinkaan mahdotonta. Voi olla, että ei vain tule mieleen harrastaa seksiä muualla kuin kotona. Joten suosittelen silloinkin pitämään virettä yllä, ajattelemalla seksiä,fantasioimalla ja sitten hypätä miehen kimppuun sopivan tilaisuuden tullen. Esim. talvella autossakin tulee sopivan lämmin kun siellä peuhaa. Tai jos taloyhtiössä on pesutupa/sauna erikseen, niin käy siellä pikaisesti kun halut yllättää. Käsipeliä voi harrastaa vaikka pimeän pubin yläkerrassa.
Tiedän, ettei ole niin helppoa kuin mitä on tänne kirjoittaa, mutta kannattaa kokeilla edes.

MUTTA.. Joidenkin ihmisten on pitänyt elämässään vain hyväksyä, etteivät he ole kovin seksuaalisia ihmisiä. Vaikka takana olisi pitkä seksihistoria, seksi voi silti merkitä elämässä hyvin vähän. On pariskuntia, jotka elävät elämäänsä onnellisina yhdessä ilman seksiä.

zinzu

Mulla on siis todella hermoja raastava ongelma!
En tunne parisuhteessani mitän intohimoa tai halua harrastaa seksiä. yhdessä ukon kans ollaan kolmatta vuotta ja tämä ongelma ei ole todellakaan mikään uus juttu.

Välitän ukostani edelleen hyvin paljon ja arki meillä sujuu loistavasti, emme edes tappele ikinä (emmekä ole ikinä tapelleet) mutta seksi on minulle ongelma. Minua ärsyttää ajatuskin seksi-hommista mutta kuitenkin vastoin tahtoani myönnyn siihen ainakin kerran viikossa jottei ukolla pallit räjähä!

Ennen olin todella seksuaalinen ihminen ja nyt tuntuu kuin sitä puolta minussa ei enää olisikaan. :cry: Ennen halusin kokeilla kaikkia erilaisia asentoja, pelejä, välineitä, katsoa pornoa ukon kans netistä ja videolta sekä sextailla milloin vain ja melkein missä vain. Mutta nuo ajat on täysin mennyttä. Mistä tämmöinen voi johtua? onko tähän mitään selitystä? mitään apua? kellään kokemuksia?

En kyllä haaveile muidenkaan miehien perään että semmoisestakaan tämä ei voi johtua...

erotakkaan ei ainakaan haluttais mutta eihän tämmönen voi ikuisesti jatkua! onko ketään muuta vaivannut tämmöinen asia? ikinä....?[/quote]

mira

mulla on aikalailla samanlainen ongelma, muista miehistä en haaveile, arkielämä on ihanaa, mutta kamarin puolella kaikki on toisin.
itse olen ajatellut, että vika on minussa, ja olen ajatellut näin jo kauan.
mutta aina kun haluan harrastaa seksiä, joudun kiihottamaan itseni. minulla vika on ainakin siinä.
tosin en tiedä että kuinka teillä menee pedin puolella, onko kaikki ok, vai haluaako miehesi jotain mitä itse vaikka inhoat(tai et muuten vaan tykkää)?

mieti edellisiä seksikertoja hänen kanssa, onko siulle tehty jotahi sellasta mistä et pidä?

kivi

Zinzu, onko mahdollista, että olet masentunut? Masennus usein vie kaikki halut. Tai joku muu sairaus, hormonihäiriö tms?

Tai jos teidän suhde on vain hiipunut, eikä mies ole sinulle enää oikea. Miehestä voi välittää tosi paljon, mutta jos mitään kipinää ei ole, niin välittäminen on kaverillista, eikä sellainen parisuhde varmaan ole monenkaan mielestä toivottava.

Kuinka läheisiä olette, puhutteko asioista? Jos ette todella jaa elämäänne toistenne kanssa, tai jommallakummalla on painavia salaisuuksia, en ihmettele, jos halut hiipuu.

Mulle ei valitettavsti muita vaihtoehtoja tule mieleen, jos kerran et miestäsi enää yhtään halua, eikä asia aina ole ollut niin.

Itselläni oli aikoinaan paha masennus, joka varmasti osittain vei seksihalut, mutta toisaalta ei se meidän suhdekaan enää siinä vaiheessa paras mahdollinen ollut, mikä masensi entisestään. Ero tuli. Ei ole tarkoitus tuottaa mielipahaa näillä arvailuilla, toivottavasti teidän tilanne ei ole yhtä huono.

lily

Olethan huomioinut e-pillerien mahdollisen osuuden asiaan(jos niitä syöt)?!
Itse vaihdoin kahden vuoden jälkeen merkkiä ja seksihalut palasi aika äkkiä. Nykyisin tekee siinä määrin mieli, että teen jopa useimmin aloitteen kuin ukko. Ennen tuskin tein koskaan, koska ei tehny niin paljon mieli, vaikka kyllä ne halut siinä aina tapahtuman edetessä kasvoi, mutta nyt ne on jo "Valmiina" :lol:

Miffy

Tai sitten tuo on normaalia toiseen kyllästymistä. Uskoisin että monillakin on juuri tuo tilanne, että muuten kaikki tuntuu menevän hyvin, mutta intohimo on kaikonnut ihan tyystin.

Voi tietty olla, että oelt ihminen, jolle riittää hyvin pienikin määrä seksiä. Toisaalta jos olet ennen ollut tosi aktiivinen, ei tuolle välttämättä ole muuta syytä kuin se, että miehesi tympii sinua. Sitten pitää vaan ratkaista, haluaako jatkaa seksihaluttomassa, muuten hyvässä suhteessa, vai pitääkö erota.

Klara

Oletko rakastunut poikaystävääsi? Rakastatko häntä ja millä tavalla? Jos et rakasta häntä intohimoisesti vaan kaverillisesti, niin sitten on aika ymmärrettävää ettet ole kovin kiinnostunut seksistä hänen kanssaan. Mulle henkilökohtaisesti kaverillinen parisuhde olis mahdoton yhtälö, enkä voisi olla sellaisessa suhteessa onnellinen.

Joku kirjoitti kans noista e-pillereistä, tosiaan voisi olla hyvä vaihtaa merkkiä tai ehkäsytapaa ja kokeilla johtuuko syy niistä, jos syy haluttomuuteen ei johdu suhteessanne.

Ootko jutellut asiasta poikaystäväsi kanssa?

zinzu

Juu, itsekkin epäilin pillereitä ja siispä vaihdoin ne, nyt puolivuotta syöny uutta merkkiä mut ei näköjään oo ollu vaikutusta...

Hmm... vai että masennusta... ehkä tunteeni ei yllä ihan masennukseen asti, mutta alakuloinen ja ajoittain ahdistunut olen kyllä ollut, koska elämään ei mahdu juuri mitään muuta kuin työ (tälläkin voi toki olla oma vaikutuksensa ja varmaan onkin).

Niin ja ei ole ukkeli tehny mitään sellasia juttuja mitä en haluais ja hän ei edes haaveile semmosista (ei ainakaan ole kertonu)... sehän se puuttuiski! Sellainen asia minua kyllä häiritsee että hellyyttä ei tule juuri nimeksikkään, sitä tulee vaan sillon ku seksiä haluttaa! tästä olen mainunnutkin mutta vaikutusta ei ollut.

Täytyy tunnustaa että tuota "kaveri" juttua olen miettinyt itsekkin. Onkohan juuri käynyt niin että rakkaus on kuollut jossain vaiheessa ja kaveruus on jäänyt koska muuten tulemme toimeen niin hyvin.
Eikös se juuri erota eri sukupuolta olevat kaverit, että se ketä kohtaan on seksuaalisia intressejä on muutakin kuin kaveri?
Mutta miten voin ottaa selvää että onko tunteeni rakkautta vai sitten sitä kaveruutta? ehkä tuommoisille asioille voi sokaistua suhteessa kun kumppanihan on kuitenkin samaan aikaan kaveri että rakastaja, kumpaa sitten enemmän? en tiedä. huuiih! suhteet on rasittavia...

Asiasta siis emme ole pahemmin saaneet puhutuksi, koska aina kun asian ottaa esiin niin se menee sitte siihen ku mun ukko vaan vajoaa itsesääliin... ymmärrän tavallaan hänenki reaktion mutta sekun ei auta asiaa yhtään. En jaksa enää olla nostamassa hänen itsetuntoaan ja hokea "vika ei ole sinussa" -juttuja. Mitään varsinaisia ratkaisumalleja ei olla siis päästy miettimään.

Kiva ku olitte jaksanu vastata, helpottaa ku saa edes purkaa tuntoja jollekki! Toki saa lisääki kommentoida...
:wink:

Miffy

No, olet jollain tasolla samassa tilanteessa kuin minä. Siis mietin ja mieti mysös mieheni kanssa samankaltaisia juttuja.

Mun neuvo on, että ota puheeksi, ennen kuin menee tosi pahaksi! Kovasti jaksamista...

Luutuhkimo

on alkanut olla vähän sellai ongelma, ettei seksiä tee mieli.. tai oikeastaan tekee mieli, mutta ei avokin kanssa. ei sillä että tekis mieli olla muiden miesten kanssa. jotenkin vain on että ei nappaa. aina mennään samalla kaavalla, ei mitään uutta. ei mulle hyväilyjä, ei orgasmia :( . on vain helpompaa itse hommata ja saadakin. siinä ei ongelmaa.

pystyn kyllä kiihottumaan, mutta en miehen kosketukesta oikein kunnolla. et olen yrittänyt piristää tätä seksielämää avokin kanssa esim. rakkauspelillä, jossa kaikenlaista kontaktia otettaisiin. mutta "minähän en tuollaisia pelaa." noh, luovuin siitä. sitten ostin sincitystä suuseksiäsuojia, josko mies kiinnostuisi antamaan suuseksiä, kun sitä ei ole suostunut tekemään kun pelkää saavansa hiivatulehduksen. sitä ei ole ollut kolmeen kuukauteen kun lopetin pillerit. sitten sellaisen kivan sutimen jolla saa levitettyä nuoltavaa suklaata pois vartalosta \:D/ . sama vastaus: "mä en tollaisiin ala." itelle tulee aina nolo fiilis kun olis valmis kokeilemaan jotain juttuja, mut sitä tyrmätään heti. kohottaa itsetuntoa pirusti. :( ja mies ilmeisesti luulee meidän seksielämän olevan kunnossa. tietty, kun ite saa, sehän on tärkeintä. ei vaivaudu edes kysymään, olitko lähellä yms.. :roll:

oikeastaan toi oli viimeinen niitti kun ehdotin sitä peliä ja nuoltavaa suklaasysteemiä, ettei vain halua enää. eilen harrastettiin seksiä, oikeastaan miehen tahdosta. kyl itekin jollain tavalla kiihottui mutta fiilis oli aivan perseestä itellä. päällä oleminen sattui, joten alle vain ja sitä samaa menoa sit. en ollut edes kiihottumisen tasolla. kulta kysyy: "tykkäsitkö? "minä? "Joo." ](*,) olis vain pitänyt suoraan sanoa että ei paljoa napannut. olen sanonut että olis kiva jotain piristettä sekstailuun saada, mutta ei auta yhtään. oisko jotain neuvoa mitä vielä vois yrittää? näin tää homma ei vain voi jatkua. ja jos puhun asiasta, on vähän sama kuin itelleen selittäis.

ageless

On kyllä inhottava tilanne :( Auttaiskohan jos pitäisitte taukoa seksistä, tietysti mies saattaa ottaa siitä itseensä, mutta jos selität tilanteen niin luulisi hänen ymmärtävän.. Saisit varmaan selvitettyä onko tunteesi haalenneet enemmän kaveripohjalle jos sun ei tarvitse "velvollisuuden" nimissä harrastaa seksiä. Tsemppiä!

suzyco84

Mites onko kukaan teistä joilla on ongelmia parisuhteessa niin ajatellu terapeutille menemistä ensin vaikka vaan yksin ja sitten puhua se mies sinne mukaan? Kannattaisi harkita! :)

Mistake

Mullakin on saman kaltainen ongelma, ei oo enää oikeen haluttanu ollaan kohta vasta oltu puotoista vuotta yhessä :o mut osa syynä epäilin pillereitä ja vaihoin ne pois. Se autto vähän mut ei kuitenkaan ihan tarpeeks :? Rakastan kauheasti kultaani enkä missään nimessä haluaisi että tämä pilaa suhteemme, on oltava jokin ratkaisu! Onko kellään mitään keino tai ideaa miten saisin haluni takas?? Suhteen alussa rakastelimme päivässä jopa 3 kertaa, mutta nykyään kerran viikossa :roll:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat