Eroottinen tantra - Seksi

Rahel

Huuhaata vai kokeilemisen arvoinen juttu? Eli mitä mieltä olette eroottisesta tantrasta? Itse en ole koskaan tähän perehtynyt, vaikka mm. jooga ja meditaatio kiinnostavatkin.

Alla lainauksia seuraavalta sivulta: http://www.natha.fi/Tantra/eroottinen%20tantra.htm

"Eroottinen tantra on ikivanha henkinen oppisuunta.--Tantra yhdistää kehon ja mielen sekä ilon ja hengellisyyden. Näin ollen rakastelua voidaan käyttää henkisen kasvuun, kun energia kyetään hallitsemaan. Monissa hengellisissä perinteissä seksuaalisuutta yritetään välttää ja se jopa tuomitaan likaiseksi tai pahaksi. Tantrassa taas seksuaalisuus nähdään työkaluna. Rakastelun tuoma mielihyvä muuttuu tietoisuuden kiinnekohdaksi ja seksuaalisuus toimii dynamona, joka ruokkii harjoittajan olemuksen korkeampia tasoja.

Sekä taolaisessa perinteessä että tantrassa vältetään alaspäin suuntautuvaa, räjähtävää orgasmia. Sen sijaan energia johdetaan paljon voimakkaampaan orgasmiin korkeammalla tasolla. Tällä tavalla energiaa ei kadoteta, ja rakastelua voidaan jatkaa tavallista pidempään, jopa tuntikausia. Kun energia hallitaan keskittyneesti, tietoisuuden korkeammat tasot avautuvat, sillä niiden avautuminen vaatii paljon energiaa. Vähitellen tästä muodostuu melkoinen seikkailu, joka mahdollistaa korkeiden tietoisuuden tasojen kokemisen.--

Klassisessa tantrassa on hyvin tärkeää keskittyä rakkauteen enemmän kuin seksiin. Seksi on moottori, mutta ilman rakkautta se ei kykene nostamaan ketään korkeammalle tasolle. Tantrisella tavalla rakasteleminen voimistaa valtavasti rakastavaisten tunteita ja tekee suhteesta hyvin syvän. Useimmat ihmiset ymmärtävät rakkauden ehdollisella tavalla tarkoittaen, että jos teet mitä minä haluan, niin rakastan sinua. Tässä yhteydessä tarkoitetaan rakkautta ilman ehtoja."

Kommentit (5)

kivi

Voisi kiinnostaakin, mutta kun mistään ei oikein saa kunnon ohjeita.

Jostain seksikirjasta olen vähän aiheesta lukenut, mutten usko, että niillä ohjeilla oikein onnistuu, se oli tyyliin "istutte vain sylikkäin (=sisäkkäin) mitään tekemättä, keskittyen toisiinne ja x tunnin kuluttua taivaat aukeavat" tms. Jep jep.

Mäkin luulen, että paljon tarvittaisi harjoittelua ja sitä varten sitten varmaan pitäisi mennä jonnekin kurssille, mikä ei oikein nappaa...

Jimmy KImmel
Rahel
Näin ollen rakastelua voidaan käyttää henkisen kasvuun,

Ei kiitos. Seksi seksinä! 8)

Rahel
joka ruokkii harjoittajan olemuksen korkeampia tasoja.]

Kun siellä korkealla kerran ollaan, niin toivottavasti tulee samalla pyyhittyä pölyt kaapin päältä... :lol:

Rahel
Sen sijaan energia johdetaan paljon voimakkaampaan orgasmiin korkeammalla tasolla. Tällä tavalla energiaa ei kadoteta, ja rakastelua voidaan jatkaa tavallista pidempään, jopa tuntikausia.

Tuon on pakko tuntua hyvältä, sillä oma tajunta meinaa räjähtää pelkästään viiden minuutin pikapanoista... :lol:

Rahel
Jimmy KImmel
Käytin taiteilijan vapautta ja editoin vähän tuota lainaustasi... :wink: Jimmy maalaa ihopensselillä mestariteoksia! 8)

Juu, niin näköjään... :roll: Muihinkin ketjuihin... Muahan aletaan pitään ihan hörhönä, jos sä tollasia meet levitteleen... Tjaah, mutta taidetaan pitää jo. No eipä tuossa sitten mitään. :lol:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat