Kuinka usein harrastatte seksiä keskimääräisesti? - Seksi

tessa

Normaalisti 2 kertaa viikossa. Silloin kun hän on väsyneempi tms. niin 1 viikossa tai 10 päivässä (tulipa tarkasti :)). Ja seurusteltu ollaan kaksi vuotta.

Sivut

Kommentit (99)

Rasberry
Rasberry
Vähintään kerran päivässä. Viikonloppuisin sitten hieman extraa 8-[

Tähän lisään, että syyskuussa tulee kolme vuotta täyteen. O:)

marika_

Alussa saatettiin harrastaa jopa 4 kertaa päivässä helpostikin, nykysin ehkä kaks kertaa (joskus vaan kerran) päivässä, mutta aika tuoreessa suhteessa tässä kuitenkin vielä ollaan, 4 kuukautta vasta yhteistä taivalta takana.

Ei kuitenkaan siis nähdä läheskään jokapäivä, tai keskimäärin vietetään viikosta kaksi yötä yhdessä.

kersa

0-3 kertaa viikossa, seurustelua takana 2 vuotta. :? Juuri tänään sain kuulla, että seksuaalinen innostus on kuulema herralla vähentynyt radikaalisti, ihan siis omiinkin puuhiin, eli ei kuulema minusta kyse... Tiedä mitä tässä nyt uskoa. :(

Laurau

mm, on viikkoja kun harrastetaan joka päivä seksiä, pariinkin otteeseen päivässä..toisaalta tuossa meni juuri ohi (ONNEKSI ohi) vaihe, jolloin mulla oli kauhea stressi eikä hirveästi innostanut sänkypuuhat, jolloin seksiä oli vain pari-kolme krt viikossa..tai jopa kerran viikossa.
mutta kyllä keskiverto on sellaiset 4krt viikossa.

seurustelua takana 1v7kk <3 ja yhdessä asuttu kesäkuusta saakka, ensi kesänä naimisiin ;)

mila

Seurusteltu ollaan nyt 4 kuukautta, ja seksiä harrastetaan ehkä noin 3 kertaa viikossa. Molemmilla vuorotyö, niin ei nähdäkkään joka päivä ja usein väsyttääkin aika lahjakkaasti. Tuo määrä tuntuu ihan sopivalta, kun molemmat tykätään olla välillä ihan vaan sylikkäinkin.

SunLion

nykysin ehkä kerran viikossa kun on hieman ollut kriisin tapaista....en osaa sanoa siis miten jatkossa...epäilen ettei tää oo normaali tilanne

ollaan 3v oltu yhdessä

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat