Toimitus kysyy: Harrastatko seksiä pimeässä? - Seksi

marika_

Kaikkein paras on sellanen pieni valo, esim. kynttilänvalo. Tykkään nähdä toisen ja välillä voida silmiinkin katsoa niin että oikeasti näkee ne silmät. Kuitenkaan en täysistä valoista perusta, sillä en koe näyttäväni tukka sekaisin ja naama kirkkaanpunaisena kovin eroottiselta :lol:
Eli mieluiten sen verran valoa jotta näkee toisen, muttei kuitenkaan liian yksityiskohtaisesti ;)

Kuitenkin aika usein harrastetaan seksiä suihkussa/aamulla herätessä, jossa tietysti on valosampaa. Ja joskus tulee intouduttua just ennen nukkumaanmenoa (siis kun on periaatteessa jo oikeesti menty nukkumaan, toivotettu hyvät yöt yms.), jollon kaikki valotkin on siis jo tullu sammutettua.

Sivut

Kommentit (55)

antagonismi

Sopivan hämärässä on parasta harrastaa seksiä tai ylipäätään hellitellä toista. Valonkajo verhojen välistä, yölamppu peitettynä jollain ohuella kankaalla, valonkajo oven alta.. Kaikki kelpaa, kunhan ei ole kirkkaita valoja päällä tai ihan sysimustana huone :)

fragile-

Hämärässä on kaikkein parasta, ei ihan pilkkopimeää mutta ei ihan hirveen valoisaakaan. Pimeässä on seksikästä ja kiva hyväillä ja tunnustella toista. valoisakaan ei oo pahakun voi katsella toista paremmin :)

shazzer

Pimeässä.. En pidä vartalostani ja muutenkin olen epävarma (mikä on p.stä) joten tämän takia nautin seksistä enemmän pimeässä.

Pennsylvania

Pimeässä on puolensa. Vähän kuin sokeilla, kun muut aistit ylikorostuvat, pimeässä pystyy keskittymään enemmän vain siihen tuntemiseen. Eikä tosiaan tarvitse miettiä mitään, että näyttääkö rumalta, jos sellaiseen mietiskelyyn on taipuvainen.

Ei mulla hirveästi mitään valojakaan vastaan ole. Täysvalaistus nyt ei ole mikään ideaali, mutta yleensä meillä on joku kevyt valaistus.

Taistelukääpiö
Svenna
Pimeässä. On paljon kiehotvampaa ja jännittävempää harrastaa seksiä pimeässä, koska ei nää mitä kumppani tekee. Ja siitä tulee pelottavan ihana tunne.

Valot päällä ei ole niin kiva, koska näkee mitä seuraavaksi ja siihen osaa ns. "varautua" ja ei tunnu enään niin kihelmöivältä.

aivan samaa mieltä =))

dislokaatio

ei oikeastaan kumpikaan.. yleensä himmennetyin valoin. Mutta jos aamulla sekstailee niin yleensä aurinko paistaa sen verran paljon ikkunasta että ei tarvita valoja mutta ei pimeääkään ole :)

cocoa

pimeässä tykkään harrastella, ärsyttää kun poikkis tykkää päivänvalossa mutta hyvähän sen on kun se on semmonen timmi urheilija :x
ei tarvitse miettiä mahamakkaroiden asentoja siinä ja siinä asennossa. :?

Puhelinpervo
Barriss
hämärä on paras. ja valoisaan verrattuna pimeä tuntuu paljon romanttisemmalta, kun ei esimerkiksi huomaa kaikkia ihon virheitä

Kyllä! Semmonen hämärä et näkee kuitenki toisen vartalon hyvin ja pystyy tuijottaa toista silmii (näin -> :shock: no ei kai :D )
mut ettei kuitenkaa ne ihon virheet ja epätasasuudet näy..

marr-ii

Ei missään ihan pilkkopimeässä, eikä myöskään kirkkaassa valaistuksessa, vaan sopivan hämärässä huoneessa. Tunnelmallisen hämärä valaistus on mielestäni paras. Näkee kuitenkin ympärilleen tarpeeksi hyvin :) ...mm. mieheni ihanan kropan ja komeat kasvot :wink:

Torspo

Sellainen himmeä valaistus on hyvä että näkee mitä tapahtuu ja voi katsoa toista silmiin, paljon kiihottavampaa kuin kamelin p*rseessä painiskelu :wink: :D

Halley Sophie

Pimeässä sitä useimmiten tulee hommailtua. Ennen olin melko ehdoton valaistuksen suhteen, nykyään itsevarmuus on kohentunut ja voi olla silloin tällöin valot päällä ja päiväsaikaan.

Lukretia

"ollaan aina valot päällä.
kerran poikaystävä edotti että "mitä jos tänään kokeiltas valot pois", eipä siihen muuta kun että "mikäs siinä" "

Heh. :D Meillä pimeässä rakastelu on jotain ihan extremeä. :D Niin harvinaista se on. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat