Nainen(ko?) haluton - Seksi

Miekkonen

Moi!

Rupeaa tässä kohta pään sisällä keittämään niin pitää kysellä neuvoa/mielipiteitä. Tilanne on siis se, että seksi on hiipumassa pitkähköstä suhteesta (yli 3v yhdessä). Minä haluaisin ainakin kerran päivässä, mutta viimeksi sain seksiä tammikuussa (tyttöselleni olen antanut suuseksiä aina mahdollisuuksien mukaan) ja tyttöni valittaa koko ajan, että minä en halua häntä. Hän vain aina makaa sängyllä, ja sanoo tyyliin: 'ota minut' tai 'anna mulle hyvää seksiä' ja siihen hänen yrityksensä jää, ei mitään 'intohimoa' jota kuulemma minulla ei ole?
Jotenkin jää aina maku suuhun, että se on minussa vika.
Kaikki tämä alkoi jo n. pari vuotta sitten kun tulin armeijasta, tuohon aikaan tyttöni rupesi valittamaan kuinka 'lihava hän on' ja 'kuinka minä en häntä rakasta' ja muuta vastaavaa...

Mutta sellaisen huomion olen tehnyt, että kun meillä on jotain kavereita käymässä, tytölläni tekee useammin mieli. Myös kun ollaan jossain kyläilemässä hän innostuu....

Kaikessa yksinkertaisuudessaan: En saa häntä innostumaan seksistä yhtä paljon kuin ennen ja minä tunnun olevan tähän syypää kun en osaa 'ottaa' häntä.

Ärh...vielä kun lukee täältä niitä juttuja kun jotkut antavat miehelleen suuseksiä kolmesti viikossa....itse kun kerran saisi elämässään :D

Edit: Tuli vielä eräs juttu mieleen kun tuota haku-toimintoa kokeilin ja löysin threadin jossa oli jotain haluttomuudesta ja joku kysyi kirjoittajalta, että masturboiko hänen naisensa. Nyt tajusin, että eihän meikänkään tyttönen tyydytä itseään...vaikka kuulemma niin halukas onkin, kummallista....

Sivut

Kommentit (20)

neiti111

Ikäväkseni täytyy sanoa, että tilanne näyttää siltä, että tyttösi halut ovat hiipuneet. Hän ei välttämättä asiaa sinulle myönnä, koska on varmasti vaikeaa myöntää tuota itselleenkään.

Minulla oli itselläni hieman samanlainen tilanne, edellisen pitkän suhteeni kanssa, joka sitten päättyi kun poikaystäväni lopulta päätyi vieraisiin.
Olen tietysti miettinyt asiaa jälkeenpäin paljonkin, ja tullut siihen tulokseen että asiaan vaikutti moni eri asia. Suurin syy haluttomuuteni kuitenkin oli vääränlaiset pillerit. Asiaan vaikutti myös kyllästyminen, joka tavallaan taas johtui silloisesta poikaystävästäni...ei ollut hirveen hyvää seksiä siis!

Sinun kannattaisi ehdottomasti keskutella asiasta tyttösi kanssa. Ja jos hän syö pillereitä, kannattaa hänen miettiä, ovatko ne hänelle oikean laiset. Älä myöskään painosta häntä, mutta yritä kuitenkin 'tehdä selväksi' että ihminen sinäkin olet, jolla tarpeet on!

Omasta tilanteestani on nyt jo monta vuotta aikaa ja olen nyt uudessa suhteessa, joka on nyt kestänyt myös muutaman vuoden (3,5) ja olen nykyisin täysin kyltymätön :D. Asiaan toki on vaikuttanut myös partnerini, että toki en yksin pillereitä syytä!

Toivottavasti tästä edes jonkinlaista apua oli!

SooZ

tuommoinen "ota mut ja anna hyvää seksiä" ei oikein ole hyvää kommunikointia. Ehkä naisesi kaipaa piristystä sänkyyn, innostuu siksi enemmän kun paikalla on vieraita koska se luo sitä jännitystä. Jospa esim vaihdatte maisemaa kokonaan, eli pois makkarista :D
toinen että naisesi täytyy osata kertoa mitä haluaa. on aika turha vain olla ja maata kertomatta mitä haluaa jos ei sen eteen mitään tee. ei kukaan ole ajatustenlukija.
Ja ainakin itse olen sellainen että tykkään että minut otetaan kunnolla :D siis että mies on se joka vie ja minä vikisen. Mutta tässäkin naisesi pitää olla mukana, ei se riitä että hän vain sitten makaa selällään ja odottaa mitä tapahtuu.

figaro

Millaista teidän seksinne sitten on? Kiinnitin nimittäin huomiota tuohon, että tyttö innostuu kaikkialla muualla kuin kotona.. Ehkä hän kaipaakin seksiin uutta ja erilaista? Monesti sama kaava ja samat kujeet voivat käydä tympimään.

Onko teillä kokemusta muista ennen nykyistä suhdetta? Oletko aivan varma, että tyttösi ei tyydytä itseään?

Ja tämä perinteinen kysymys: Oletteko jutelleet? Oletko ottanut koskaan puheeksi asiaa tyttösi kanssa? Ja jos et uskalla/voi ottaa puheeksi siinä pelossa, että tyttö suuttuu tai ottaa nokkiinsa, kirjoita hänelle kirje tai varioi tänne kirjoittamastasi viestistä hänelle suunnattu viesti - älä poista mitään niistä ongelmista, joita mainitsit aloitustekstissäsi.

Kokeile joskus yllättää tyttösi. Kutsu hänet jonnekin spesiaaliin paikkaan ja järjestä sinne jotain mitä hän ei hevillä unohda. Herätä halut, pitkitä nautinnollisia hetkiä...

Tai sitten aloita pienillä romanttisilla yllätyksillä. Tyttö voi kaivata ihan vain tuonkaltaistakin huomiota. Hänellä kuitenkin taitaa hieman olla itsetunto alamaissa, kun kerran itsestään ei sellaisenaan pidä..

Miekkonen

Kiitos paljon kaikille vastanneille! :)

Hänellä on kylläkin tuo itsetunto hieman alamaissa, eikä pienin osasyyllinen mahda olla pillerit jotka on tuoneet lisää kiloja. Tosin noita pillereitäkin on kokeiltu vissiin ainakin kolmea erilaista.

Ja kyllähän mie aina silloin tällöin yritän tyttöstäni piristää, joskus olen saattanut ihan kukkasenkin ostaa ilman mitään 'syytä' tai tuon kaupasta suklaata ilman, että hän pyytää :) Mut jotenkin ne toimii vain sen hetken....

Minulla ei ole kokemusta seksistä ennen tätä suhdetta, tyttöselläni kyllä on...ja kyllä nyt melko varma olen ettei hän itseään tyydytä.

Mut, mut....pitää yrittää kokeilla tuota juttelemista jos/kun asiat eivät rupea itsestään hoitumaan :)
Kiitos vielä kerran! :)

Murehtija

Nostan sulle kyllä hattua siitä että todella välität asiasta ja tuut siitä kysymään neuvoa. Itse kärsin haluttomuudesta mutta sen sijaan että asiasta oltais keskuseltu niin exä vain päätti kiristää ja painostaa ja asia käännettiin niin että mä teen sitä haluttomuusjuttua tahallani ja että mulla on päässä vikaa.

Mä olisin yleensäkin kaivannut siihen mun menneeseen suhteeseen enemmän lämpöä, toveruutta ja yhteenkuuluvuutta. Mä sain jatkuvasti tuntea että mulla oli "kulkulupa" vain tietyillä hänen elämänsä osa-alueilla. Emme juuri koskaan tehneet mitään erityistä tai menneet mihinkään. Mies jota nykyään tapailen on vienyt mua elokuviin ja ajelulle sekä viime vloppuna olimme yhdessä baariittelemassa kun oli mun isoveljen synttärit. Täytyy sanoa että hän tuntuu jo miljoona kertaa läheisemmältä kuin exäni jonka kanssa olin 3v.

Seksiä tosin emme ole vielä harrastaneet sillä se pelottaa minua hirveästi. Juuri ton haluttomuus riitelyn sun muun takia mulle jäi hirveä ahdistava olo koko touhusta. En koskaan unohda sitä inhottavaa olotilaa joka tuli kun toinen rupesi taas kinumaan ja vihjailemaan että sulla on päässä vikaa.

Eli juttele sen naisesi kanssa ja anna hänelle aikaa ratkaista ongelma. Tehkää jotain kivaa yhdessä, ihan ajattelematta seksiä. Älä missään vaiheessa pakota tai painosta (sekä puhumaan että seksiin) sillä se vain pahentaa tilannetta.

Toivottavasti yhteinen sävel löytyy. Tsemppiä :wink:

jelly fish

Moderaattoreiden toimesta kerron nyt oman tarinani, vaikkei ihan ketjun aloittajan kanssa yksiin käykään;

Seurustelen toista vuotta maailman ihanimman ja suloisimman pojan kanssa, josta välitän suunnattomasti ja joka välittää myös minusta. Suhde on tasapainoinen ja avoin, mutta makuuhuoneen puolella on ollut alusta asti hiukan hiljaista.. En ole nimittäin missään vaiheessa tuntenut nykyistä poikaystävääni kohtaan samanlaista intohimoa kuin entistäni, josta erosin jo useita vuosia sitten. Emme myöskään esim. halua samoja asioita sängyssä; poikaystäväni on varsin tyytyväinen rutiinomaisen seksiin, kun taas itse kaipaisin huomattavasti enemmän vaihtelua petiin. Olen ehdotellut mm. erilaisia roolileikkejä, sitomista yms. mutta poikaystäväni ei ole halukas näitä kokeilemaan. Tämä tuntuu minusta hyvin turhauttavalta ja mielenkiintoni seksiämme kohtaan onkin lopahtanut lähes tyystin, koska koen sen nykyisellään vain tylsäksi ja itseääntoistavaksi.

Olen yrittänyt kertoa haluistani ja tarpeistani poikaystävälleni, mutta osaksi hänen huonon itsetuntontonsa ja kokemattomuutensa vuoksi hän ottaa esittämäni ideat lähinnä kritiikkinä. Hän ei myöskään nk. "uskalla ottaa minua", vaan on joka kerralla aivan raivostuttavan hellä ja huomaavainen, kun minä vain haluaisin tulla nussituksi kunnolla! Evil or Very Mad Olen yrittänyt neuvoa poikaystävääni rakentavasti, jotta minäkin saisin hommasta jotain irti, mutta hän kokee minun vaativan melkeinpä mahdottomuuksia. Minä kun olin kuvitellut, että molempia tyydyttävä seksi on osa toimivaa suhdetta, eikä jotain josta pitää taistella kynsin hampain?!

Nyt tilanne on kärjistynyt niin pahaksi, että haaveilen seksistä entisen kumppanini kanssa lähes päivittäin. Hänen kanssaan suhteemme kun rakentui melkeinpä yksinomaan kiihkeän ja monipuolisen seksielämän varaan.. Pahinta on, että tiedän entiseni olevan tällä hetkellä sinkku ja pelkään, että on vain ajan kysymys koska päädyn hänen sänkyynsä purkamaan turhautumistani.. Shocked

Siis mitä mieltä olette, pitäisikö minun yrittää vielä herätellä intohimoa nykyisessä suhteessani vai luovuttaa suosiolla? Kuten sanottu, välitän poikaystävästäni suunnattomasti ja suhteemme toimii kaikilta muilta osa-alueiltaan erinomaisesti. Sängystä vain tuntuu puuttuvan "se jokin."

marimma
merihil
Nyt aluksi voisi kai yrittää olla miettimättä koko asiaa niin hirveästi.

Suosittelen lämpimästi :D
Joskus omakohtaisesti auttaa se että pakottaa ittensä tuohon leikkiin mukaan. Väkisinkin tuppaa jossain välissä lämpiämään :lol:

RainWhispers

Kiitoskiitos, täytyy yrittää jotain tuollaistakin. :)
Kokeillaan heti kun saan sellaisen fiiliksen aikaiseksi ettei mene penkin alle tuokin juttu. :wink: Toivottavasti siihen ei mene kauhean kauaa! Nyt aluksi voisi kai yrittää olla miettimättä koko asiaa niin hirveästi.

marimma

Kokeilkaapa joskus niin että mitään ei saa tehdä niinkun normaalisti tekis. Lämmittelyt ei saa tulla samalla lailla kun aina ennen, yhdyntä eriasennossa, tehkää kokonaan eri ilmapiiri. Alottakaa heti aamulla jo sellanen pieni toisen kiusaaminen ja "vannokaa" että iltaan asti on pakko jaksaa jne..
Älkää pakosta tehkö mikään, vaan täysin fiilispohjalla :)

RainWhispers

Niin olen tuota miettinyt että kyseessä voi hyvinkin olla kyllästyminen minun puoleltani, mutta mitä sille nyt sitten tekisi? Kyllä me vähän on kaikenlaista virikettä koitettu saada mukaan, pornoa ollaan katsottu yhdessä mitä ei ennen "tarvittu" ja samoin lelujen hankkimista on harkittu. :?

Millaisia virikkeitä muut ovat kokeneet toimiviksi? :D

RainWhispers

Hei,
täällä olisi yksi haluttomuusongelmasta kärsivä nuori (18-vuotias) nainen. :(
Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet reilut kaksi vuotta, kysessä on molempien ensimmäinen seurustelusuhde. Rakastamme ja välitämme toisistamme edelleen valtavasti. Suu- ja hyväilyseksi tuli mukaan kuvioihin n. 4 kk jälkeen seurustelun aloittamisesta, yhdyntä vasta n. 8 kk jälkeen, molemmilla siis ensimminen kerta kyseessä. Ensimmäinen kerta oli minulle hellä ja miellyttävä, mitään traumoja ei siis ole seksistä jäänyt.

Ongelmana onkin siis minun haluttomuuteni, joka on ollut nyt kohtalaisesti vaivaava ongelma n. puolen vuoden ajan. Tätä ennen olimme molemmat erittäin seksuaalisia ja seksiä tuli harrastettua useita kertoja viikossa, joskus useita kertoja päivässäkin. Nyttemin minun haluni ovat hiipuneen, poikaystävän eivät. Hänelle kelpaisi entinen tahti, mutta minua huvittaa enää vain kerran viikossa tai jopa harvemmin! Ukkoparka räytyy tilanteessa ja minuakin ahdistaa, koska koen että minun kuitenkin pitäisi haluta, koska mitään varsinaista syytä haluttomuuteen ei ole.

Nautin seksistä silloin kuin sitä on, orgasmeja en kylläkään poikaystävän toiminnasta saa, ainoastaan itsetyydytyksessä jota kyllä harrastamme myös yhdessä seksin lomassa (tai minä harrastan, poikaystävä ei niinkään). Hän on hellä ja huomaavainen minua kohtaan, antaa suuseksiä pyytämättäkin, jaksaa pitkiä esileikkejä, hieroo ja hyväilee minua kaikin tavoin ja ottaa huomioon toiveitani, esimerkiksi sen että silloin tällöin mieleni tekee vähän rajumpia otteita, vaikka hän ei itse niitä ihan omikseen tunnekaan. Pidän poikaystävääni myöskin hyvännäköisenä ja hyväkroppaisena, en siis millään tavoin ulkoisesti epämiellyttävänä... Mikä minua siis vaivaa? :o

Lopetin pillerit useampi kuukausi aikaisemmin, jos haluttomuus olisi ollut niistä kiinni mutta mitään edistystä ei ole tapahtunut, ehkä olen tullut jopa entistä haluttomammaksi. Tiedän poikaystäväi kärsivän tilanteesta, mutta hän ei painosta eikä vonkaa koska tietää sen ahdistavan minua.

Äh. Saiskos jotain apua? Mistä tämä voisi johtua ja mitä "lääkkeeksi"?

marimma
jelly fish
Moderaattoreiden toimesta kerron nyt oman tarinani, vaikkei ihan ketjun aloittajan kanssa yksiin käykään

[size=9]Ei sen tarvitse täsmällisesti käydä. Täällä kuitenkin puhutaan tuosta haluttomuudesta :) [/size]

RainWhispers

Itsekin periaatteessa pystyisin "antamaan" hänen halutessaan, mutta pelkään menettäväni lopunkin mielenkiinnon seksiä kohtaan mikäli alan harrastamaan sitä niin sanotusti velvollisuudentunnosta! Vaikka toisaalta ongelma katoaa heti kun vain vauhtiin päästään, syttyminen on se suurempi probleema ja se, että ei olisi mielenkiintoa "ryhtyä hommiin"... Hmm... Pitäisi siis ilmeisesti vaan päästää poikkis vauhtiin ja lämmittelemään minua, kunnes alkaa omatkin pyörät pyöriä?? :D Kenties.

Varasin meille syyslomaksi kahden päivän kylpyläloman. Toivotaan että uusi ympäristö ja oma rauha tuovat jotakin vipinää minunkin libidooni. Ainakin tuntuu toiveikkaalta! :P

Sharon

En osaa auttaa merihiliä, mutta toivon, että löydät tilanteeseen ratkaisun. Mä pahkuroin samassa tilanteessa, kirjoituksesi kuulosti aivan omaltani. Tiedän, että mieheni on mitä parhain sänkykumppani; hellä ja huomaavainen, hieroo ja hyväilee ja muutenkin kuulostaa samanlaiselta kuin merihilin mies.

Ongelma on, etten tunne itseäni lainkaan seksuaaliseksi olennoksi. Kostun kyllä paljonkin, mutta sekin vaikuttaa vain joltain biologiselta reaktiolta oikeaan aikaan eikä vaadi varsinaista kiihottumista. Orgasminkin voin saada milloin haluan, mutta en vaan jaksa tehdä asialle mitään. Ylipäätään en itsetyydytä, sillä se ei vain kiinnosta.

Jaksan kyllä 'antaa' miehelle päivittäin ja yrittää olla kovasti seksissä mukana. Kyllä mä olen vielä tyytyväinen tilanteeseen, mutta en tiedä jaksanko tosiaan leikkiä mukana lopun ikääni. :?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat