Seksin laatu - mitä on hyvä ja huono seksi? - Seksi

jenson

Hyvä seksi on sellaista, jossa molemmat on täysillä mukana ja molemmat haluaa sitä. Jos toinen "pakotetaan", niin touhuaminen on väkinäistä eikä sytytä. Se on myös huonoa, jos ennen varsinaista aktia esileikki jää vähälle ja syöksytään suoraan asiaan. Siitä jää jotenkin kylmäksi.

Kommentit (3)

Melakeijo

Lueskelin tuota erästä ketjua jossa mietittiin että miltä poikaystävän nykyinen pienempi penis tuntuu exän massiivisen monstercockin jälkeen, ja aika monessa vastauksessa tuli ilmi että ei niinkään se koko vaan se, miten sitä käytetään. Se tekniikka. Se, mistä se roikkuu. Että siinä on avain hyvään seksiin.

Silti en ole missään nähnyt nostettavan pöydälle sitä että millaista on hyvä seksi. Tietysti siinä on aina myös se kahden ihmisen välinen kemia ja tilanne, joka vaikuttaa siihen miltä tuntuu, mutta kait siinä on oltava myös joitakin ihan konkreettisiakin asioita, mitä kumppanin kannattaa ja ei kannata seksiä harrastaessa tehdä. Mikä yleensä tuntuu hyvältä, mikä ei, mikä yleensä tappaa fiilikset, mikä nostaa niitä? Millainen on hyvä seksipartneri?

Lukretia

Peruslähtökohta hyvässä seksissä on varmaan se, että molemmat haluavat saada toisen nauttimaan ja ovat kiinnostuneita siitä, miltä toisesta tuntuu (vastakohtana joku "heitän tähän pitkäkseni niin laitahan mut tulemaan").

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat