Vinkkejä. - Seksi

angie

Niin elikkäs. Oon tapaillut pari kk yhtä tosi mukavaa ja hyvännäköistä kundia, ja pian se h-hetki olis tiedossa... :)

Haluaisin kuulla jonkin näköisiä "vinkkejä", miten tuottaa miehelle mahdollisimman paljon nautintoa jne. ;) Ollaan kyllä asiasta keskusteltu jonkun verran jo, mutta hän on aika ujo, eikä puhu hirveän avoimesti tällaisista asioista. Eli kertokaa vaikka jotain hyväksi havaittuja tapoja, joilla olette saaneet kumppaninne taivaisiin. ;>

Ja muutenkin, haluan että illasta tulee täydellinen, eli kertokaa ihan kaikkea mitä mieleenne tulee, jotta saataisin aikaan mahdollisimman täydellinen ilta ;)

Kommentit (5)

Jimmy KImmel

Oli siis lähes täydellinen ilta eilen. Seksin toteutin ihan yksinäni, eikä siivoojakaan käynyt. Kaljat jäi kauppaan, [size=18]mutta onneksi Saksa voitti![/size]

DemonOfTheDay

JImmy sä oot ihan kauhee :shock: :shock: :D

ja sama täällä: [size=18][color=red]ARGENTIINA VOITTOON!!![/color][/size]

tosin peli loppu jo joku aika sitten ja saksan *piip* voitti...tuomari oli rasisti ja jakeli argentiinalle keltasta ihan turhaa :evil:

Jimmy KImmel
angie
Ja muutenkin, haluan että illasta tulee täydellinen, eli kertokaa ihan kaikkea mitä mieleenne tulee, jotta saataisin aikaan mahdollisimman täydellinen ilta ;)

Menet miehen kämpille tuliaisinasi pizzaa & kaljaa. Nuo eväät voit antaa miehellesi ja saattaa tämän sohvalle katsomaan futista. Sitten siivoat, pyykkäät ja tiskaat, mutta koita olla hiljaa, sillä tuleehan sieltä sitä futista telkkarista. Kun matsi on ohi ja paikat on kunnossa ja tip top siistinä, niin kumarrut miehen jalkoväliin ja annat tälle suikkarin. Kiisselit luonnollisesti nielet. Nyt voitkin poistua, mutta muista jättää 50 euroa pöydälle rahaa ja pieni lappu, jossa kiität herraa ihanasta illasta ja muistutat tulevasi ensi viikolla uudestaan viettämään "laatuaikaa". Se olisi kutakuinkin täydellinen ilta, edellyttäen luonnollisesti, että Saksa voittaa!

:lol: :lol: :lol:

dani

Jimmy, repesin ja raivostuin. :lol: :evil: (enemmän repesin). Kuulosti nimittäin niin järkyttävältä tuo ehdotus. :lol:

P.S: [size=18]ARGENTIINA VOITTOON!![/size]

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat