Erikoisin paikka missä olet harrastanut seksiä? - Seksi

-Caroline-

Keskellä järveä Italiassa pari kesä sitten. Ranta oli täynnä ihmisiä eikä kukaan tiennyt mitään puuhistamme :)

Sivut

Kommentit (471)

Bougainvillea
cunisex
Poikaystävä yllätti kerran nostamalla minut keittiön pöydälle. :wink:

Ollaan muuten mietitty, millaista olisi tehdä sitä luonnonhelmassa? Ovatko metsät, heinäladot ja uimarannat antoisia paikkoja? Kokemuksia?

Meidän metsäisellä reissulla paarma ja mäkäräiset pörräsivät ympärillä, vaikka ne unohtuivatkin myöhemmin. Maa oli kuivaa kangasta ja jäkälä pisteli selkää ja takamusta, mutta ei silti jäänyt mikään huono mieli siitäkään. Ens kerralla valita vähä pehmeämpi paikka, vaikka kostea sammalikko.. ;)

Elikkä minusta kannattaa kokeilla rakastelua luonnossa, niinhän sitä on kauan sitten esi-isätkin tehneet ;p

Nadya^

Oudoin paikka on varmaan leikkikentällä sellaisen liukumäen rappusissa.

Sitten myös saunassa ja isovanhempieni talon yläkerrassa kun muut olivat alhaalla. Ja poikkiksen kaverin vierashuoneessa. :D
Bileiden aikana kaverin luona vessassa puuhastelimme poikaystävän kanssa ja vaihdettiin sitten kylppäriin, koska muut halusivat vessalle. Ei ehkä mitenkään erikoista.

madmax

Nuorempana autossa useissa paikoissa, Turussa tietenkin Ruissalossa:) Kerran vaan kävi nolosti kun yövartija tuli katsomaan että mikäs auto se siellä on :oops:

Järven rannalla, teltassa, metsässä kalliolla ja puuta vasten, kerrostalon pyöräkellarissa, kesken bileiden saunassa, kirjastossa!

Sovituskoppi on vielä kokematta..! :wink:

ayhte

Ei ole mitään erikoisia ollut. Ulkomaanmatkalla lentokoneessa ollessamme olisin halunnut toteuttaa tämän kokemuksen vessassa, mutta pelkäsin niin paljon olla koneessa että hyvä jos kädet sain irrotettua käsinojista.. :x

suklaati-

Näitä on vaikka kuinka paljon.. :D

-Entisen poikakaverini mummolassa, muiden ollessa pirtissä.
-Entisen poikakaverini kavereiden vieressä
-Metsässä
-Autossa

ja loppuja en nyt laske mitenkään erikoisiksi, saunat
ja muut on käyty läpi ajat sitten. :)

Yummy

Ei mullakaan ole mitään kovin erikoisia. Sängyn lisäksi kaikki pöydät (kirjotuspöytä, keittiön pöytä, olkkarin pöytä), suihku ja sauna.. Kokeilunhalua kyllä löytyy. :wink:

k87

mun on vielä ihan pakko lisätä. ilosaarirock 2003(?) pusikossa :oops: meidät vielä yllätettiin :lol: se ukkeli onneks sit lähti pois. mut oli selkä ihan jälillä sen session jälkeen. :lol:

des

Parvekkeella :oops: Enkä asu edes keskellä metsää :oops: Hetken kävi mielessä josko touhuilut ois nähtävillä seuraavana päivänä Youtubessa, mut se unohtu sit :P

stirrer?

Onhan niitä...

Teltassa UKK-puistossa, hyvä kaveri nukku (tai ainaki teeskenteli nukkuvansa) samassa kolmen hengen teltassa.
Autossa suuseksiä syrjäisellä mettätiellä, jonne kuitenki eksy joku muuki (ajo takaa ohi, en usko että huomas).
Ehkä kaikkein erikoisin on ollu poikakaverin vanhempien mökin pihalla kylpytynnyrissä, sen jälkeen kun appivanhemmat oli just poistunu tynnyristä vieressä olevaan saunaan (ja uudestaan kun ne oli menny mökkiin).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat