Ei orgasmia vaan kipua ja epämiellyttävä olo... - Seksi

pigeon

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa noin kaksi vuotta ja seksiä olemme harrastelleet lähes yhtä kauan. Ongelmaiseni on, että en ole koskaan orgasmia saanut (kuin ei varmaan kaikki muutkaan, tiedän) ja asiasta pystymme kyllä puhumaan mutta yhtä asiaa en ole puheeksi vielä ottanut.

Hän on valmis kuluttamaan aikaa orgasmin "valmisteluun ja metsästämiseen" ja nautin toki seksistä - siihen asti kun alan nautinnon sijaan tuntea suuseksissä tai sormileikeissä järjetöntä kipua ja epämiellyttävää oloa. Putoan siis melko korkealta nautinnon yläilmoista siihen että suurin piirtein itku meinaa tulla. Tämä ei johdu siitä, että miekkoseni olisi liian kovakourainen, vaan kaikenlainen kosketus tuntuu melko ikävältä. Tapahtuuko tällaista muille vai olenko yksin ongelmani kanssa tässä kylmässä maailmassa? :roll:

Tällaista on sattunut "vasta" jokusen viikon ajan, mutta nyt pelkään jo ennen seksiä että milloin nautinto muuttuu kivuksi. En vain koskaan halua lopettaa ajoissa, sillä poikaystäväni kestää sisälläni keskimäärin kaksikymmentä sekuntia. Kipua en osaa sen tarkemmin kuvailla, oloni on tasaisen epämukava ja kosketus sattuu, joskuspa jalatkin tuntuvat puutuvan tai tärisevän.

Kertauksena vielä että välillämme luottamus pelaa ja pystymme kyllä puhumaan, mutta en ole kissaa halunnut pöydälle nostaa sillä haluan kuulostella onko muilla samanlaisia kokemuksia. Toisaalta poikaystävälleni on melko arka paikka, että hän tulee niin nopeasti vielä kahden vuoden seurustelun jälkeenkin (jokainen kerta on kuulemma kuin ensimmäistä kertaa - pitäisikö siis vai itkeä vai nauraa :wink: ) ja uskon että tilannetta ei hirveästi paranna se että hän kuulisi lisäksi tuottavansa minulle nautinnon sijasta kipua.

Kommentit (7)

SooZ

kuulostaa aika pahalle. Ihan ekaksi neuvoisin kyllä puhumaan tuosta miehellesi, kerta hän ei tee mitään liian kovakouraisesti. Ja seuraavaksi sinuna menisin lääkäriin. Ei tuo normaalille kuulosta.
Itselle tuli mieleen vulvodynia niminen sairaus. Joskus olen siitä lukenut mutten nyt valitettavasti kovin paljoa siitä muista. Googlesta varmasti löytyy tietoa. Jos en väärin muista niin tässä sairaudessa oireina ovat juuri nuo genitaalialueen kivut kosketuksesta.

pigeon

Kiitos linkeistä, kävin tutustumassa ja ajatustyö jatkuu... Otin asian puheeksi (ehkä vähän pienennellen) ja saimme puhuttua asiasta, nyt uskallan pyytää poikaystävääni keskeyttämään touhujaan jos ikävältä tuntuu. Näköjään sanaisen arkkunsa uskaltaa avata vasta sitten kun joku muu sitä ehdottaa... :)

DemonOfTheDay

hmmmm...itsellä se kipu tulee jonkin asteisena siinä vaiheessa kun mies on saanu...siis kaikki pelaa oikein loistavasti alusta asti,saan orkut kaikilla muilla tavoin paitsi yhdynnässä, mutta sekin tuntuu hyvältä..siinä vaiheessa kun mies on saanu eikä ota pikkuveikkaansa heti ulos niin alkaa käydä kipeää..se on tosi outoa..mistähän lie johtuu! mutta toi sun hommas kuulostaa kyllä siltä vulvodynialta...oletko muuten saanu jo selvyyden siihen hommaan?mistäs se johtui? :?

pigeon

Lueskelin figaron antamista linkeistä tietoutta mutta lääkäriin en ainakaan vielä ole suunnitellut meneväni - otin asian kotona puheeksi ja poikaystävä ymmärsi ongelmaiseni. En siis tiedä mikä varsinaisesti tuota kipua aiheutti (hihii, huom. aiheutti!!), mutta asia korjaantui sillä että sain suuni auki ja kerroin mistä kenkä puristaa :P

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat