Naisen kanssa - Seksi

lilia

Jotenkin hävettää tunnustaa, mutta olen viimeaikoina miettinyt tätä asiaa enemmänkin. Naiset todella tuntuvat kiinnostavilta, melkein miesten tavoin. Olen aina rakastanut naiskauneutta, ja kekityn itsekkin erittäin paljon kauneudenhoitoon. Suostuisin heti tällaiseen, mutta en oikein tiedä mistä löytäisin tällaisen halukkaan naisen, jotenkin tuntuu ettei heitä ole missään!

Kommentit (15)

neetta

Minä voin kyllä myös myöntää liittyväni näihin joita ihastuttaa tämä nais kauneus. Joskus katse sattuu jäämään vähän liiankin pitkäksi aikaa kiinni.. :oops:

Seksi naisen kanssa onkin kiinnostanut mua jo useampiakin vuosia ja kävipä sitten niin että eräänä lauantaiaamuna heräsin nätin tytön vierestä. Humalassa tietysti tämäkin tapahtu, mutta en kyllä vielä ole ehtiny katumaan.
Se mitä muistan tapahtuneesta ei periatteessa ollu kuitenkaan niin jännittävää kun mitä olin sen ajatellut olevan. Yhtä kiihottavaa kun miehenkin kanssa (...kuitenkin uskallan myöntää, että ehkä vähän enemmänkin)
Seurustelu suhteeseen en kuitenkaan voisi naisen kanssa lähteä - ei tuntuisi omalta. Tälläiset "yhden illan jutut" naisen kanssa maistuu kyllä. Tietysti jos molemmille pelisäännöt on selvät :)

minna_

Mäkin haluaisin kokeilla olla naisen kanssa, voisin jopa kuvitella seurustelevani naisen kanssa. Se on jollain tapaa aika kiihottava ajatus. Suutelu on ainut asia mitä olen kokeillu naisen kanssa. Yks nais puolinen henkilö yritti kerran iskeä mua baarissa ja sen jälkeen asia on pyöriny hiukan mielessä. Tietääkö kukaan onko suomessa sellasia baareja missä käy vaan suurimmaks osaks lesboja? Voisin hyvinkin lähteä käymään siellä ihan kokeilu mielellä joskus...

leben

[color=violet]Olen miettinyt asiaa joskus. Voisin kuvitella kokeilevani.. ja monet sanoneet että eivät yllättyisi jos kertoisin pitäväni myös tytöistä.. :)
kokemusta ei ole kuin suutelemisesta, mutta mikäs siinä.. katsellaan... :wink: [/color]

nubbu

Mä näin joskus aivan älyttömästi seksiunia yhdestä naispuolisesta ystävästäni :oops: heräsin aina ihan älyttömän kiihottuneena. Mitään ei kuitenkaan koskaan meidän välillä tapahtunut oikeasti, vaikka oisinkin halunnut. En vaan itse ujoudeltani pystynyt häntä siinä mielessä lähestymään vaikka hän biseksuaali onkin.

Jossakin muutama vuosi sitten mua melkeinpä kiinnosti enemmän naiset kuin miehet. Kuvittelin ettei mies edes pystyisi mua koskaan innostamaan. Mutta kuvitelma osoittautui vääräksi... En siis ole koskaan naisen kanssa ollut, mutta ajatus ei tunnu mahdottomalta. Fantasioissa olen välillä naisen kanssa tai kimppakivaa minä, mies ja nainen, mutta nykyisessä suhteessa en koskaan lähtisi näitä toteuttamaan. Liian omistushaluinen :twisted:

On kuitenkin mukavaa unelmoida...

Susette

Hei, mihinkäs täältä on kadonnut keskustelu "naisen kanssa"? :o Aloitanpa nyt sitten uuden. Eli tervetuloa keskustelemaan kaikki asiasta jollain tavalla kiinnostuneet..

Ladybird
Emilja
Kovasti kiinnostaisi naisen kanssa kokeilla....Poikakaverillakaan ei ole mitään sitä vastaan.

Samat sanat. Jotenkin vaan kiehtoisi kokeilla, miltä tuntuu olla toisen naisen lähellä. ja tehdä jotaki kivaa :wink: Mut sen pitäisi sitten olla luotettava, innostunut ja huumorintajuinen ihminen. Siis sellainen jonka kanssa tulisi juttuun yhtä hyvin kuin omien kavereidenkin kanssa.

Mirre

Ehdottomasti haluaisin kokeilla naisen kanssa! Tai miksi en olla ihan suhteessa naisen kanssa. Koen olevani bi-seksuaali ja voisin hyvin kuvitella seurustelevani naisen kanssa, vaikka onnellinen nyk. kultani kanssa olen :D Jos meille tulisi ero, voisi seuraava kumppanini olla nainen. Mitään kokemuksia naisista minulla ei ole, mutta olen aina pitänyt naisia hyvin puoleensavetävinä, yhtä kiinnostavina kuin miehiä :)
Menee ehkä vähän OT:ksi, mutta kimppakivaan ottaisin mielummin toisen naisen, jos hän jättäisi kultuni rauhaan ja keskittyisi minuun ;)

örmelö

Voisin kokeilla, mutta vain minä ja toinen nainen. Kultani kanssa en haluaisi toista naista jakaa :D Ja minä ainakin kiihotun paljon enemmän naispornokuvista, kuin miesten... :P Mutta kyllä tuo oma ukko silti riittää aivan mainiosti :) <3

Emilja

Kovasti kiinnostaisi naisen kanssa kokeilla....Poikakaverillakaan ei ole mitään sitä vastaan.Mutta mistäköhän sellasen nätin ja kivan tytön löytäisi... :roll:

malaysia

Minullakin on kokemusta pelkästään naisen kanssa suutelusta. Se on sikäli hassua, että alamme suudella toisiamme humalassa, eikä siinäkään mitään erikoista, ihmiset tykkää pussailla humalassa, mutta meille se vaan tapahtuu aina. Jompikumpi tekee vain aloitteen ja siinä sitä taas ollaan. Olemme hyviä kavereita muuten selvin päin ja puhumme paljon eri asioista. Viime kerta oli sikäli erikoinen, että pelkästään minä olin meistä kahdesta humalassa ja suutelimme silti. Kyseessä ei ole siis ihan pieni pusuttelu, vaan aika kiihkeitä ja intohimoisia suudelmia ja paljon. En voisi ajatella kuitenkaan seurustelevani naisen kanssa, naiset ovat kyllä kauniita, mutta kiihottavuudesta en osaa sanoa. Mielelläni kyllä koskisin naisen rintoja jne..

k87

mä en haluais harrastaa seksiä naisen kanssa. kyllä naisia kattelee. kuten ilakkakin sanoi, niin naiset on ulkoisesti paljon viehättävämpiä kuin miehet. :)

Rasberry

Voisin kuvitella harrastavani seksiä naisen kanssa, ja koen sen jopa olevan kiihottava ajatus. Seurusteluasteelle en kyllä pystyisi menemään, ja koen olevani täysin hetero. Seikkailunhaluisen luonteen omaavana ihmisenä sitä vain haluaisi kokeilla kaikenlaista :wink:
Kimppakivassa tämä varmaan kävisi luonnollisimmin, ihan kahdenkeskinen seksi naisen kanssa ei tunnu nappaavan.. sellaista pientä leikittelyä olisi joskus hamaassa tulevaisuudessa mukava kokea O:)

muoks. tuo baarissa humalassa kahden naispuolisen välinen suutelu on oikeastaan suht yleistä, vaikka itse en ole siihen vielä törmännyt. Mulla ei kyllä kännipäissään tule mitään himoja kokeilla rajojani.. humalassa käyn vain hulluna omaan mieheen :shock: olen sen kimpussa loppuillasta koko ajan ja ai että kun päästään kotiin :wink: :lol:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat