Mihin kesätöihin?

Vierailija

Mihin olette menossa kesätöihin?
Koska työnne alkavat ja koska päättyvät? Pidättekö ollenkaan kesälomaa ja onko teillä loma-ajaksi jotain erityisiä suunnitelmia?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Erääseen tavarataloon menen osa-aikaiseksi (väh. 20h/vko) osastomyyjäksi kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin sekä lisäksi teen parin kaupan kassoilla keikkaluontoisia työvuoroja. Enempi ois saanu tunteja olla, mut muutakaan ei nyt oo tarjolla ja paikka on tuttu kahdelta edelliseltä kesältä, niin mielelläni sinne kuitenkin menen. Työttömänä olen virallisesti, joten lomailtua on tullut jo kuukausia ja nuilla tunneilla ehtii kesällä tehdä muutaki ku töitä :)

Vierailija

Itse menen heti kesäloman alkaessa erääseen hotelliin huonesiivoojaksi.. Ei mikään unelmaduuni, mutta pitää olla iloinen, että edes jonkun työn sain hankittua.. Ei ole mitään varsinaista tuntimäärää, kuinka paljon teen viikossa, menen aina silloin kun apua tarvitaan. Koko kesän meinasin olla töissä, ei mitään suutempia suunnitelmia kesälle siis.. Matkakuume olisi kova, mutta rahatilanne ei anna periksi :(

Vierailija

Olkaa ihmeessä tyytyväisiä että kesätöitä ees saa. Nyt on nimittäin ne tosi vähillä just ton laman suhteen.

Itsekkin pääsin leirikeskukseen keittiö hommia tekemään koko kesäksi vaikka ei nyt unelma oo ni kyllä sitä tekee ennenkun kotona istuu. Monet kaverit just joutuu makaa koton koko kesän ku ei tosiaa vaa saa duunia.

Hauskat kesät kaikille töitten merkeissä (:

Vierailija

Tällä hetkellä teen sijaishommaa erilaisissa terveyskeskuksissa ja vanhainkodeissa. kesäkuussa aloitan yhessä palvelukodissa työt ja ne kestävät elokuun yhdeksänteen päivään asti, joten tuo kesäloman pito taitaa jäädä tältä kesältä ohi.

Yritän kuitenkin hommata pari viikonloppua vapaaksi, jotta kerkeäisin käymään festareilla ja mökkeilemässä kavereiden kanssa. :) Aika kiire kesä tulee olemaan.

Vierailija

Kevään olen ollut R-kioskin reserviläisenä ja tehnyt keikkaa milloin minnekkin, mutta kesän saan onneksi olla yhdellä ainoalla kiskalla :) Luvassa on noin 25h/vk ja töitä 9.6-30.8, eli ei hassummin - ottaen huomioon että jäin töittä viime vuonna.

Vierailija

S-Marketin kassalla oon viihtyny jo helmikuun vikalta viikolta alkaen ja siellä olisi tarkoitus viettää koko kesä aina koulun alkuun saakka :)

Vierailija

oon menossa yhteen meikkifirmaan myyjäksi :) ihan mukavalta työltä vaikuttaa, saa ainakin kokemusta.. vähintään 15h/vk joka passaa oikein hyvin, koska harrastan paljon. työn lisäks tiedossa ratsastusta, jotkut festarit ja rentoutumista. :)

Vierailija

sain töitä uimalasta uinninvalvojana :D muutama vuosi tuli noista hommista taukoa pidettyä ja nyt uudella innolla. onneks joitain töitä sain, ku tänä kesänä on ne kiven alla ollu muutenkin.. oon tilannu jo kesäks paljon auringonpaistetta ja loman ilostuttamia mukavia uimareita asiakkaiksi!

Vierailija

Kun koulu loppuu rupean melkein heti hoitamaan veljen tyttöä, pari viikkoo ja sitten alkaa pitkä loma, ainakin toivon. ja suoraan maalle. :)

Vierailija

Minulla alkaa työt ensi maanantaina. Isällä oon töissä rakennustyömaalla kun meille aletaan rakentaa uuden talon perustuksia, josta isä sitten maksaa mulle palkkaa. Lisäksi teen pikakuljetuksia Tampereelle ym., ja nämä myös isän kuljetusfirman kautta - kuorma-autolla pääsen siis taas köröttelemään - jei. :) Niin ja olenhan minä myös töissä Provinssirockissa Päälavan catering puolella, tämä on nyt 4 vuosi töitä siellä. :)

Kesätyöni tuola tontilla loppuu joskus kesäkuun lopussa, tarkkaa päättymispvää ei ole vielä vahvistettu. Sitten alkaakin minun "kesälomani" eli ankara syksyn kirjoituksiin lukeminen ja Etelä-Pohjanmaan Opistolla yhellä ruotsin kurssilla käyminen. Olen jo siis tänä keväänä kirjoittanut, mutta hajautin niitä loppuja vähän myöhemmälle - vielä ensi keväänäkin olisi tarkoitus iskeä nenä kirjaan. Onneksi en kuitenkaan hiketä koko kesää, sillä heinäkuun lopulla lähden isosiskon kanssa Espanjaan n. 2 viikoksi - aah ! ;)

Vierailija

Maanantaina ois tarkotus alottaa Oraksella työt. Kestää ainakin heinäkuun loppuun, ehkä pidempäänkin eli en ainakaan paljon lomaa kerkeä pitämään:)

Vierailija

Yhteen matkailu- ja baarialan firmaan. Kahvio/baarimikonhommia teen kesän. Yritän pyhittää kaksi viikkoa elokuusta vapaaksi, mutta saa nähdä kuinka tulee toteutumaan. Lomalla ainakin yksi viikonloppu vapaata, joten varmaan miehekkeen kanssa jonnekin päin Suomea road trippiä pitämään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat