"Seksikierto" - Seksi

gollum

Meillä on kyllä ihan jonkinlainen kierto, pitäs melkeen laittaa kalenteriin ylös "tänään panettaa, eilen ei, toissapäivänä ei..." :D Näkis et ihanko oikeesti noudattaa jotain rytmiä. No, en mä tosta tiiä, mut ihan selvästi on vaihteluja nähtävissä. Stressi kyllä vaikuttaa tosi paljon, jos stressaa niin ei jaksa keskittyä. Sitten kuitenkin jos jotain hommailee niin se stressi siksi aikaa häipyy, mikä on kyllä ihanaa. Väsymyskin vaikuttaa, jos päästää hereilläoloillan venymään, niin sitten ei enää jaksa vaik molemmilla tekis mieli.

Yleensä sillon tekee mieli kun se on vaikeinta, eli jos meillä on joku yötä, tai jos ite ollaan jossain muualla yötä. Sillon pitää olla hiljaa, ja jälkisiivous hankaloituu, mutta yleensä aina vaan tekee mieli. En tiiä mikä siinä on. Joskus on kans sellasta rutinoitumista vähän, minkä jälkeen yleensä molemmilla tulee tauon vaihe, mut sit palaa kans halut entistä parempina vähän ajan kulttua. :)

Kommentit (4)

Reza

no mieheni mielestä minun "rankuttaminen" vie halut, koska seksi on meillä vähentynyt paljon. syynä on mieheni väsymys, töissä raskaita päiviä. itselläni tekee mieli milloin vain 8) ellen jostain syystä todella väsynyt jota tapahtuu todella harvoin :wink:

Lukretia

Mulla ei ole oikeastaan ollut koskaan mitään erityisen stressaavia tai kurjia ajanjaksoja elämässäni. Seksi on aina maistunut. Muutama kuukausi sitten miehen sivari loppui ja se meni reissutöihin, minkä takia yhteinen aika väheni hurjasti. Luultavasti tämä paljo erossaolo on syy siihen, miksi seksihaluni sitten nousivatkin yhtäkkiä pilviin.

Mies puolestaan estää rutinoitumisen sängyssä pitämällä huolen siitä, että välillä tehdään myös jotain erilaista ja kaavasta poikkeavaa.

Suvantokausia meillä ei ole oikein ollut. Pari viikkoa ilman seksiä oltiin silloin, kun mies aloitti WoWin pelaamisen. Aluksi meni kaikki vapaa-aika yöllä ja päivällä koneella, mutta alkuinnostuksen jälkeen ei siitä tullutkaan niin pahaa addiktia, etteikö aikaa mullekin olisi jäänyt.

nubbu

Kiinnostaa vaan, että mikä teidät/teidän kumppanit saa sille tuulelle, että seksi maistuu. Ja mikä saa mielenkiinnon lopahtamaan? Vaikuttaako stressaava työ, taloudelliset ongelmat, muutto tms.? Ja miten rakastelun suvantovaiheista on päästy parisuhteessa yli?

Meillä oli muutaman kuukauden vaihe, jolloin seksi muuttui rutiiniksi, ja miestä sai oikein urakalla houkutella. Turhauduin todella rankasti. Mutta asiasta puhuttiin, ja jaksoin olla kärsivällinen ja odotella, että erityisen stressaava vaihe miehen töissä menee ohi.

Nyt on taas saatu sänkypuuhiin uutta potkua, ja ollaan melkein kuin uudestaan vastarakastuneita! :D

May'n

en tiedä voisiko sitä meillä sanoa ihan rutiiniksi...
mies on armeijassa, niin ne hommat jää väkisinkin viikonlopuille, mutta kyllä silloinkin aina keksitään jotain virikkeitä. ei se ihan niin mene, että kun herra alikersantti astuu ovesta sisään niin kaadan sen heti sängylle.. ehei. joskus ollaan oltu ihan ilmankin ja pari kertaa on käynyt niinkin että on mennyt kuukauden päivät ilman seksiä... ihan vaan koska herra on jäänyt armeijan porttien taakse tehtäviin. -_-

mutta luulisin että asiat muuttuvat tässä parin kk jälkeen kun se sielt pois pääsee ja on koko kesä edessä ja sitten näkee kuinka käy... X3

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat