Anustappi -onko kokemuksia?- - Seksi

Joanna

eli siinä kysymys lyhyesti. jos kaikki kyseistä aparaattia kokeilleet ystävällisesti kertois kokemuksistaan :D

eiks ne oo pääasiassa mieheille vai myös naisille....? onko erilaisia? miten toimii? mitä on tykätty?

mä emännöin kyllä kerran dildo-kutsut tytöille, mutta siinä vaiheessa kun anustappeja esiteltiin, olin jo sen verran tukka silmillä, että muistikuvat on aika hataria... hauskaa meillä tosin oli!!! :lol:
(kutsujen jälkeen lähdettiin koko neitoporukalla (n. 20) baariin.. jatkoille oli varattu syötävää, juotavaa ja neljä rainaa pornoa + näitä välineitä!!! vinkkinä: pomminvarma jatkomagneetti!! :D tulijoita oli jonoksi asti!! )

Sivut

Kommentit (43)

Jzzu
Joanna

eiks ne oo pääasiassa mieheille vai myös naisille....? onko erilaisia? miten toimii? mitä on tykätty?

Omakohtaista kokemusta ei ole mutta sen tiedän että ei niille mitään sukupuolirajoituksia ole, eli sekä miehet että naiset voi niitä käyttää.
Koon puolesta valikoimaa on runsaastikin ja luonnollisesti pienemmistä ois fiksuinta aloitella.
Nähnyt olen myös niin sanottuja startti-pakkauksia joissa on esim. kolmea eri kokoa olevat tapit.
Olemassa on myös tappeja joissa on vibra ja voisin sellaisen olevan etenkin aloittelijan mieleen. :wink:
Löytyy mm. http://www.keltainenruusu.fi/catalog/default.php?cPath=34_41 Keltaisesta ruususta.

Rahel

Kokeillut olen, monenkin kokoisia. Kannattaa aloitella pienemmällä, muistaa käyttää liukuvoidetta ja ottaa muutenkmin ihan rauhallisesti. Itse oon tykännyt varsinkin vibrallisista :wink:

Anustappeja löytyy aika monenlaisista materiaaleista, itse suosin pehmeitä silikonisia. Keltaisen Ruusun valikoimasta oon kokeillut tuota Jelly jammers-settiä, joka on aika passeli, koska siinä on monen kokoisia anustappeja mukana. Huono puoli on, että tapit on hajustettuja ja se haju on aika voimakas :roll: . Hotlipsiltä olen kokeillu Plug & Joyn pientä silikonitappia, joka on oikeen kiva, varsinkin, jos vasta aloittelee. Saman merkin iso vibrallinen onkin sitten niin megaiso, että on mullakin vielä työn alla :wink: Keskikokoisesta en tiedä, mutta ei ehkä kannata sillä aloitella.

Jzzu
Rahel
Keltaisen Ruusun valikoimasta oon kokeillut tuota Jelly jammers-settiä, joka on aika passeli, koska siinä on monen kokoisia anustappeja mukana. Huono puoli on, että tapit on hajustettuja ja se haju on aika voimakas :roll:

Mie oon muuten miettiny just noista jammerseistä et miks ihmeessä ne yleensäkään on hajustettuja. :shock:
Yleensäkin ihmettelen noita hajustettuja seksileluja, miusta se haju on aika turha jossain seksivempeleissä ja ne hajutkin on todellakin joko liian voimakkaita, ikävän hajuisia tai molempia. :?

Joanna

loistavaa Jzzu ja Rahel, et vastasitte!! :lol:
mä tossa jo ehdin ajatella, et ei ketään...

No täs tuli mieleen lisää kyssäriä, jos kestätte vastata;
pidetäänkö sitä koko aktin ajan siellä p**seessä :lol: (mikä kysymys!!)
vai missä vaiheessa...? jos saa kysyä, niin ihan teknisiä yksityiskohtia myöten voitte kertoa kaiken mitä mieleen tulee.

mun pitäis meistä seuraavaks lähteä hotlipsiin (me käydään vuorotellen ja ostetaan toisillemme jotain ylläriä, eli ajattelin, et muru vois ilahtua!!)
mut rehellisesti voin sanoa, että en oo 100varma kehtaisinko siellä ruveta varsinaisia käyttöohjeita kyselemään!!!

lea33

Minä pidän sitä koko aktin ajan. Silloin kun vielä seurustelin kokeilimme niitä myös miehellä ja hän ainakin tykkäsi että laukeaminen oli huomattavasti rajumpi kuin ilman sitä. Olen pitänyt sitä myös joskus ulkoillessa ja se on tosi ihanaa, ei vaan kannata kovin pitkälle lähteä koska kohta on päästä sormittaa muutakin. Myös normaali anaaliseksi on helpompaa kun on hiukan treenannut ennalta.

Rahel

No, mä oon käyttänyt tappeja ihan soolokivana, mutta kyllä noi pienemmät ainakin hyvin pysyy sisällä, että eiköhän sitä ihan koko seksin ajan voi käyttää...

lea33

Ajattelin että tämä aihe sopisi myös tähän ketjuun. Olen vasta vanhemmuuttani ruvennyt kyseisillä palloilla treenaamaan. Alkuun ne eivät tahtoneet pysyä sisällä edes makuulla, mut lannepohjan lihasten vahvistumisen ansiosta voin pitää niitä pimpassa jo kotitöitä tehdessä jne.. Kyllähän on tullut myös vipinää miehiin kun olen päässyt puristamaan ;) Onko muilla kokemuksia olisi kiva kuulla erilaisista tavoista käyttää.

Joanna

ostin sellaset just niiltä mun dildo-kutsuilta.
mun täytyy sanoa, että ehkä mussa on jotain vikaa, mutta en mä niitäkään ilmeisesti kovin hyvin osaa käyttää!
sisällekkään niitä ei saa kuin liukkarin avulla ja jotenkin olo on kuin asemankellolla; kling, klong... :lol:
tosi vaikee mitään tyydytystä saada, kun ei voi kuin repeillä (siis nauruun) :lol: yks kaveri sanoi ihan samaa.

lantionpohjanlihakset tuntuu silti pysyneen kunnossa... :wink:

lea33

Joo en mä niit käytäkään kiihotukseen vaikkakin täytyy myöntää et jos ne on kaun paikallaan ne kylllä lähtevät pois aika helposti kun on niin kosteat paikat. Niitä on tietääkseni eri kokoisia et Joannan kannattaa kokeilla pienempiä. Ja ole vaan ylpeä itsestäsi että on paikat säilyneet tiukkoina;9

[size=9][color=red]Korjattu nimi -Jzzu[/color][/size]

Pampsu

Viime erotiikkamessuilta ostin tuliaisiksi kotiin sellaisen isommanmallisen jelly-matskua olevan pepputapin. Vanha kovamuovinen on siis päivitetty tällä versiolla. Käytän yksin sauvaillessa, sekä kumppanin kanssa joskus myös,= täyttävän tuntuinen olo tämä pepussa touhuillesa :D

Näistä geishakuulista minulla on melko pitkä kokemus, mutta ensisijaisesti lihastreenin takia käytän.
Täällä (vai terveys) palstalla alempaa löytyy paljonkin vinkkejä asiaan. Geishapallot, tai geishakuulat nimellä. 8)

Annie the Pooh

Hei kiva, että joku otti tämän asian puheeksi. Koska tämä giltsi marssii ensi viikolla Sincityyn ja ostaa itselleen anustapin, maksoi mitä maksoi! Olen sellaista jo halunnut pitkään ja kultun kanssakin ollut puhetta, niin nyt sen sitten tahdon. Vibrallinen?! KYLLÄ EHDOTTOMASTI! en edes tiennyt että niitä oli vibrallisia... Tähän täytyy paneutua... heitin kultulle, että ostetaan mulle sellai pinkki ja hänelle sellai vaaleansininen... ei saanut suurta kannatusta... :roll:

Luulen että suurin osa lomarahoista menee juuri sinne Sincityyn, haluan meinaan sen tapin, pienemmät geishakuulat, uusi vibrakin olis kiva... vanha alkaa olla... vanha! Ja mitähän kaikkea sieltä muuta löytyykään.... :D

Jzzu
SunLion
miksi juuri sincity? kiinnostaa vaan kun oot sitä nyt hehkuttanu muuallakin..

Miksi ei?
Jos se nyt vaan sattuu olemaan hyväksi havaittu. :wink:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat