Pohdintaa uskottomuudesta. - Seksi

Miss Blood

Itse olen sitä mieltä, että ihmiset voivat tehdä mitä haluavat, kunhan eivät loukkaa tekemisillään itseään ja varsinkaan [color=red]muita kanssaeläjiään[/color] eivätkä riko lakia.
Itse en perustanut ryhmäseksistä enkä yhdenillan jutuista, kun olin sinkku, enkä perusta niistä varsinkaan nyt kun olen varattu.

Tuohon mitä gollum sanoi, että mitä sitten jos joku yrittää iskeä varattua, niin olen sitä mieltä, että jos iskijä ei tiedä henkilön olevan varattu niin tällöin vastuu on isketyllä henkilöllä miten toimii tuossa tilanteessa. Mutta jos iskijä tietää henkilön olevan varattu, niin jokseenkin moraalitonta se mielestäni on... :? Miksi iskeä varattuja, kun vapaitakin ihmisiä on?? Mitä se ihminen haluaa todistaa tuollaisella...
Jos itse olisin sinkku niin en todellakaan menisi varattuja pokaamaan, aina olen katsonut (sinkkuna ollessa) onko sormusta sormessa (vaikkei se mitään todista, tiedän) ja nyt varattuna ollessa en todellakaan ketään aio iskeä. Muutenkin tunnen itseni ahdistuneeksi, jos esim. baarissa joku tulee tanssilattialla viereen jotain sönkkäämään tai tanssimaan. Toki se imartelee, jos huomaan jonkun katsovan minua useamman kerran, mutta katseluun se saa mun puolesta jäädä..

Kerran kun olin vielä sinkku ja synttäreitä juhlimassa ystäväni kanssa, istuin yksin pöydän ääressä, kun ystäväni oli mennyt tanssimaan jonkun miehen kanssa, niin mua tuli pyytämään joku jätkä tanssimaan (se oli ystäväni kanssa tanssivan miehen kaveri) ja kun kieltäydyin, se alko jankkaamaan että lähde nyt, mikset lähde jne jne.. No sitten se lähti ja vähän ajan päästä se tuli takas.. :roll: Sitte se istu siihen viereen ja alko jotain selittään että hän on vihanen kun en lähe tanssiin ym. ja taas alko jankkaan että lähe nyt tanssiin ees yks tanssi ku eihän se iso asia ole ja ei hän mun lasten isäksi oo haluamassa, mutta sänkyyn hän kyllä haluais.. Olin että :shock: :shock: Sanoin sille että oon periaatteessa varattu (olin sillon kiinnostunut eräästä henkilöstä jonka kanssa tulin hyvin toimeen) niin tämä sano, ettei se haittaa, niin on hänkin mutta on vaan ongelmia tyttönsä kanssa. Taas olin :shock: ... Sanoin sille ettei tuo kovin hyvä keino ole käsitellä asioita ja että en todellakaan ala pettämään ketään.. Se sitte sanoi, että ei hänkään hyvällä katsois, jos hänen tyttönsä pettäis.. (siis mikä tollasia ihmisiä vaivaa???)
No lopulta suostuin sen yhden tanssin tanssimaan, kun en jaksanu enää jankkaamista, mutta pidin hänet tosiaan käsivarren mitan päässä, vaikka lähelle yritti pyrkiä :roll: Sen jälkeen mentiin oottamaan että ystäväni ja hänen kaverinsa tulisivat tanssimasta, että pääsisin kotiin.. Onneksi en ole tuota tyyppiä ton illan jälkeen nähny (se kun oli muualta tullut käymään).

Että tällaisia kokemuksia ja mielipiteitä täällä päin :)

Sivut

Kommentit (77)

Marika_

Jep, Lukretia...moni kaunis nuori ja suht hoikka nainen muuttuu synnytyksen jälkeen täysin ulkoisesti ehkä sisäisestikin...huonompaan suuntaan. Tosin, ei käy sääliksi näitä äitejä jotka eivät osaa muuta kuin valittaa ja kritisoida aviomiestään ja elää periaatteessa "lapset ensin...eli ei seksiä...kuin kerran kuussa...kyllä se mun miehelle riittää." niinpä niin :roll:
kyllä parisuhde kaipaa huolenpitoa ihan samalla tavalla kuin lapsi, ja ihan yhtä paljon kuin ennen lasta (ellei sitten enemmänkin). kumma että miehet eivät unohda vaimoaan lapsen syntymän jälkeen, mutta vaimot kyllä useimmiten pitää miehiä liiankin itsestäänselvyytenä. eikä aikaakaan kun mies kurkkii aidan toiselle puolelle. mutta kunnioitus ja kumarrus niille aviomiehille jotka jaksavat pysyä vaimoilleen uskollisina! kaikesta huolimatta.

luin jostain perhe foorumeilta, kun vaimot olivat kirjoittaneet tyyliin "kyllä mä joka ilta annan miehelleni hyvänyön pusun...seksiä en kaipaa niinkään...hihi" no entäpä mies?

marimma

[color=red][size=18]Palataas asiaan[/size][/color]
Pettämisestä on ihan oma ketjunsa.
Nyt piti olla puhetta siitä miten suhtaudutte estottomaan seksiin

KataTheBlondi

Kun keskustelun otsikkona on ESTOTTOMUUS, ei se ole pelkästään sinkkujen juttu. Eikä se mielestäni ole pelkästään pettämistä tai ryhmäseksiä tai s/m:ää yms... Voi olla hyvinkin estoton myös parisuhteessa, ilman että pettää.
En mä kaikkia asentoja, tyylejä ja juttuja uskaltanut alussa tehdä. Se oli lähinnä lähetyssaarnaaja. Kun huomasin että mies rakastaa mun vartaloa ja haluaa tehdä mulle hyvää, estoisuus hävisi ja muutuin estottomaksi.

Pystyn puhumaan kaikesta miehelle ja pyytämään häntä tekemään mitä vain. Tietenkään kaikki jutut ei hänelle ole mieluisia (ei tykkää ruokaleikeistä tai ei mielellään suihkussa hommaile kun se on ahdas)vaikka ei siis mitään ihmeellisiä pyyntöjä olisikaan.

Pettäminen ei ole hyvä asia, tietenkään. Enkä itse menisi ikinä pettämään kumppaniani. En henkisesti kestäisi sitä. Ei mun mielestä voi suoralta kädeltä tyrmätä sitä joka on pettäneen ihmisen kanssa.

Taas parinvaihto... OK, jos kaikki 4 osapuolta on kiinnostunut, ei ole tauteja ja silti käyttää kondomia.

Mitä tulee seksin huolettomuuteen... parisuhteessa ajattelen näin että hyvä seksi on 10% suhteesta, eikä sitä siis silloin NIIN PALJON ajattele. mutta jos taas on huonoa seksiä, se voi olla aina mielessä, about 90%suhteesta pyörii siis huonon seksin ympärillä.
Tietenkään seksi ei ole leikin asia: raskaus, taudit yms...
Mutta ei siitä saa tehdä syntistä ja jotain mitä ei missään tapauksessa saa tehdä ennen avioliittoa.

Lukretia

Pettäminen on aina sitä, miksi suhteen osapuolet sen määrittelevät. Omalla kohdallani pidän pettämisenä fyysistä kontaktia ja nettiseksiä ja puhelinseksiä. Tunteilleen ihminen nyt ei mitään voi. Jos mies olisi ihastunut johonkin toiseen (ilman fyysistä kontaktia), se tuntuisi tosi pahalta, mutta realistisesti kun ajattelee, niitä ihastuksia muihin tulee usein pitkissä suhteissa. Olennaista on, että sitä ihastusta ei ruokita!

"minä ja mun mies pidetään ja aiotaan jatkossa pitää huolta meidän "makkarielämästä", ettei tule näitä ns. nuupahduksia ja sitä kautta edes haaveilua pettämisestä. ollaan kuitenkin kirkossa vannottu ikuista rakkautta ja uskollisuutta, ja se myös pitää, mutta mitä monille aviopareille on kuitenkin tapahtunut?"

Olen käynyt lukemassa kaksplus.fi-foorumia ja olen ollut ihan kauhuissani, kun tuntuu, että moni parisuhde tuhoutuu lapsen syntymän jälkeen. Miehet valittavat siellä, että seksiä ei ole ollut synnytyksen jälkeen ja synnytyksestä on jo puolitoista vuotta. :roll: :shock: Sitten siellä miehet seksittömässä suhteessa elävät miehet joko kärvistelevät puutteessa mutta haluavat olla uskollisia tai sitten hakevat seksiseuraa.

Ulkopuolinen ei tietenkään saa koko kuvaa suhteesta, ei välttämättä edes mitään kovin luotettavaa. En tiedä, mitä on taustalla näissä suhteissa. Kuitenkin pistää ihmetyttämään, miksi joistakin naisista tulee äitihirviöitä lapsen saamisen jälkeen, miksi seksielämän ja siten myös suhteen annetaan tuhoutua?

En tiedä, tuliko vähän OT. Uskottomuuteenhan tämäkin liittyi varmaan. :)

Rahel

Joskus suhde on vain niin kuollut kuin kuollut voi olla, eikä sitä mitkään makuuhuoneen temput enää pelasta. En minäkään ymmärrä sitä, että pidetään suhteen kulisseja yllä (edes lasten takia) ja hoidetaan seksi vierailla miehillä/naisilla. Sen verran kanttia soisi ihmisillä olevan, että lopettaisivat edellisen suhteen ennen kuin aloittavat uuden. Kaikilla ei vain valitettavasti sitä kanttia ole ja tekosyitä omalle pettämiselle on varmasti miljoonia (tyyliin:eihän tätä kukaan saa tietää). En kuitenkaan katso olevani oikeutettu moralisoimaan muiden ihmisten valintoja.

Saara

Mielestäni yhden illan jutuissa tai ryhmäseksissä ei ole mitään tuomittavaa.. Suinkaan kaikki näitä harrastavat eivät ole uskottomia pettäjiä, jotka etsivät vaihtelua omaan kumppaniin.

Itse ainakin harrastan yhden illan juttuja mielummin kuin sitoutusin tässä vaiheessa johonkin vakavampaan suhteeseen. Yhden illan jutuissa ei mielestäni ole mitään tuomittavaa, kunhan molemmat osapuolet tietävät, että missä mennään..

Monesti myös naiset haluavat ryhmäseksiä, jolloin naisen lisäksi kaksi miestä ovat mukana. Ja mitä pahaa on siinä, jos pariskunta yhteisestä päätöksestä päättävät kokeilla ryhmäseksiä?

Itse kyllä tuomitsen uskottomuuden täysin. Mielummin itse jätän tai tulen jätetyksi kuin sallin pettämistä.

Puutarhis

Lainaus:
olisit sen sijaan kertonut tämän miehen tyttöystävälle mitä sen mies tekee hänen selän takanaan...toinen asia on sitten se, olisiko tyttöystävä uskonut sinua.

Tämän takia katkeaa helkkarin hyviä ystävyyssuhteita, kun mennään toisen puolisolle kertomaan, että näin muuten puolisosi lähtevän toisen matkaan. En ole vielä kertaakaan tavannut ihmistä, joka olisi suostunut kertojaa uskomaan.

Ketjuhan alkoi estottomuudesta. Mielestäni estottomuus liittyy pääsääntöisesti itseluottamukseen. Siihen, että uskaltaako olla oma itsensä toisen edessä, uskaltaako/haluaako kokeilla uusia juttuja, uskaltaako pyytää sitä mitä haluaa. Estoton voi olla siis myös parisuhteessa.

Yhdenyön jutut, ryhmäseksin, S/M-leikit ym. lasken ennemminkin ihmisten seksuaalisuuteen kuuluviksi osiksi. Toiset pystyvät harrastamaan niitä, toiset ei. Itseäni kiinnostaa kovasti harrastaa seksiä naisen kanssa. En todellakaan kaipaa toista miestä sänkyyni, mutta toinen nainen voisi olla mukava kokeilu... Ja kiihottava.

Ongelmani tämän asian suhteen on kuitenkin se, etten halua harrastaa seksiä naisen kanssa mieheni tietämättä. Kuitenkin haluan ensimmäisen kerran tapahtuvan omasta tahdostani rauhassa ja ilman miestäni. Todennäköisesti saisin mieheltäni luvankin tähän, mutta sanoisivatko omat moraalisääntöni kuitenkin tätä vastaan. Minä kaksin toisen naisen kanssa ja mies odottaa kotona. Fantasiaa hautoessa ja miehen kanssa keskustellessa :D ...

Vaikken ole yhden yön juttuja harrastanutkaan, niin ne ovat mielestäni OK. Ihmisillä on oikeus purkaa seksuaalisia halujaan ja puutteitaan, vaikkei sitä parisuhdetta haluaisikaan. Läheskään kaikki yhden yön harrastajat eivät ole varattuja.

Varattua ei saa tahallaan piirittää. Flirttailla saa, muttei toistuvasti piirittää. Pidän henkistä pettämistä pahempana kuin fyysistä. Tottakai se tuntuisi kamalalta, jos selviäisi että kumppani on pannut jotain toista. Kertapanon (eli tilanne ei uusiudu tai toistu) kuitenkin voisin tilanteesta riippuen antaa anteeksi. Kyse on kuitenkin ollut vain seksistä.

Jos pettäminen on jatkuvaa (eri tai saman kumppanin kanssa), se on väärin. Jos tietäisin kumppanini sanoneen toiselle, että rakastaa/välittää jostain muusta (vaikka vain pillun saannin takia), sitä en antaisi anteeksi. Ihastuminen on luonnollista ja normaalia. Sitä ei vaan pidä ruokkia, koska se menee jo pettämisen puolelle.

Kukin pari määrittelee omat rajansa pettämiselle. Toisilla avoin suhde voi toimia hyvinkin, toisilla ei toimi edes jutustelu naapurin sedän/tädin kanssa toisen saamatta skitsokohtausta asiasta. Kukin siis tavallaan.

Meillä kaikilla on jonkinlaiset moraalisäännöt ja erilaisia mielipiteitä ja tapoja on maailma pullollaan. Eiköhän anneta kuitenkin kaikkien kukkien kukkia. Pääsääntöisesti pätee se, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää... Aiheesta riippumatta.

Marika_
Rahel
Mitenkään puolustelematta pettämistä, tilanteet ovat parisuhteissa välillä hyvinkin mutkikkaita. Saattaa olla, että tunteet ja seksielämä ovat kuolleet aikoja sitten, mutta yhdessä pysytään joko tottumuksesta tai koska ollaan pelkureita eikä uskalleta viheltää suhdetta poikki. Tai koska suhteesta on esim. lapsi/a. Miksi hajoittaa lapselta perhe, jos arki kuitenkin sujuu? Asiat eivät aina ole niin hirveän mustavalkoisia...

Eikös se joka pettämään lähtee, riko perhettä? ja onhan näitä "perheenrikkojiakin" jotka voisivat painua mun puolesta helvettiin...

säälittäviä ne jotka valittavat että "vaimo ei anna". onkohan mies tehnyt mitään asian eteen? tuskin. minä ja mun mies pidetään ja aiotaan jatkossa pitää huolta meidän "makkarielämästä", ettei tule näitä ns. nuupahduksia ja sitä kautta edes haaveilua pettämisestä. ollaan kuitenkin kirkossa vannottu ikuista rakkautta ja uskollisuutta, ja se myös pitää, mutta mitä monille aviopareille on kuitenkin tapahtunut? kaikkea päinvastaista. surullista mun mielestä.

Rahel

Mitenkään puolustelematta pettämistä, tilanteet ovat parisuhteissa välillä hyvinkin mutkikkaita. Saattaa olla, että tunteet ja seksielämä ovat kuolleet aikoja sitten, mutta yhdessä pysytään joko tottumuksesta tai koska ollaan pelkureita eikä uskalleta viheltää suhdetta poikki. Tai koska suhteesta on esim. lapsi/a. Miksi hajoittaa lapselta perhe, jos arki kuitenkin sujuu? Asiat eivät aina ole niin hirveän mustavalkoisia...

Marika_
_Melissa_
Itse olen miettinyt uskottomuutta toiselta kannalta. Mitä mieltä olette siitä, että varattu mies alkaa iskeä vapaita? Siis jatkaa niin kauan, että tyttö antaa periksi. Onko tämän kaltainen pettäminen uskottomuus teidän muiden mielestä täysin tämän sinkun syy?

Jouduin muutaman vuotta sitten itse tällaisen piirittämisen kohteeksi ja se oli todella epämukavaa. Tyyppi ei millään jättänyt rauhaan ja loppujen lopuksi ihastuin itse häneen ja menin tekemään elämäni suurimman mokan ja sekaantumaan varattuun mieheen.

Tietysti jäimme kiinni tästä, mutta tämän varatun miehen kumppani koki, ettei hänen poikaystävässään ollut mitään vikaa vaan koko syy oli minun.

Joku aikaisemmin kirjoitti, että uskottomuuteen tarvitaan kaksi-ja olen täysin samaa mieltä. Kadun ja häpeän tekojani valtavasti ja saan maksaa mokastani edelleen. Kummaa vaan, että mies pääsi kuin koira veräjästä tämän jutun tiimoilta. Mielestäni kuitenkin vain toista osapuolta ei voi syyttää. Vai onko se vain petetylle helpompaa syyttää sitä kolmatta osapuolta eikä nähdä omassa kumppanissaan mitään vikaa? Ehkä näin on helpompi jatkaa yhdessä uskottomuuden jälkeenkin...Who knows.

hehheh, minä se olin joka sanoi "pettämiseen tarvitaan aina kaksi" juu...
no, mies tuskin olisi päässyt kuin koira veräjästä kun ET olisi langennut varattuun... :? mies sai mitä halusi.
olisit sen sijaan kertonut tämän miehen tyttöystävälle mitä sen mies tekee hänen selän takanaan...toinen asia on sitten se, olisiko tyttöystävä uskonut sinua.
Jepp, väärin se on että varattu lähtee pettämään ja pääsee kuin koira veräjästä, mutta niin kuin sanottu, pettämiseen tarvitaan kaksi eli on myös väärin sekaantua varattuun vaikka sydän sanoisi toisin. ;)

voi tietysti ajatella että ei mieskään kunnioita suhdettaan kun minun kanssa lähti pettämään tyttöystäväänsä...ei pidä paikkaansa. kuka se kiinni jäämisen jälkeen kuitenkin heivataan pihalle? ei useimmiten ainakaan tyttöystävä.

Itse mä myös määrittelen pettämiseksi sen, mitä ei voi toiselle kertoa.

Joku täällä jossain keskustelussa mainitsi että on aviopareja, jotka ovat yhdessä VAIN; lasten, yhteisen tilin ja PERIAATTEEN vuoksi :shock: harrastetaan ulkopuolista seksiä, on rakastettuja jne. joo ihan kiva jos toimii...MUTTA mikä avioliitto on tuollanen? Eikös naimisiin mennä omistautuakseen toiselle loppu iäkseen? jos ei siihen ole valmis ja tätä "lupausta" ei pysty pitämään, niin sitten kannattaa miettiä avioliittoa uudestaan :roll: onneksi moni nuori täälläkin on sellaisia jotka haluavat naimisiin katsoen ruusunpunaisten lasien läpi :D

on avioliittohommakin menny ihan uskomattomaksi. sinkkuperheitä on enemmän kuin ihan kokonaisia perheitä (äiti ja isä+lapset). uusperheitä on koko ajan tulossa lisää, ja tässä kuussa on eronnut jo yli 1000 avioeropaperia pistetty menemään. itse en tule koskaan kirjoittamaan minkään sortin asumusero -tai avioeropapereita ;) naimisiin ollaan menty koska halutaan olla yhdessä ja toistemme ainoat loppu elämämme. :D
ja tuotakaan en ole koskaan tänne kirjoittanut... :roll: :lol:

Miss Blood
Rahel

Miten te muut sitten määrittelisitte pettämisen? Onko pettämistä pelkästään fyysinen seksi vai lasketaanko myös esim. nettiseksi tai tunteet jotain toista kohtaan (ilman fyysistä kontaktia)?

Itellä on sellainen yleinen määritelmä eli mitä ei voi tehdä/sanoa kumppaninsa nähden/tietäen, on pettämistä. Eli esimerkiksi saatan pitää jopa pornosivuilla surffaamista henkisenä pettämisenä, jos ei kumppani siitä kertoisi (tämä tapaus itse asiassa tapahtui viime syksynä, mutta avaudun tästä joskus sitten tuolla sille tarkoitetussa ketjussa..)
Näin minulla...

Rahel

Minulla on hieman samankaltainen kokemus kuin _Melissa_lla sillä eroituksella, etten missään vaiheessa tyyppiin ihastunut ja juttu kesti tasan yhden yön. Mitään en ole elämäni aikana enempää katunut kuin sitä, että annoin tämän hyypiön manipuloida ja painostaa itseni seksiin.

Itse aiheesta toteaisin sen verran, että ihmiset ovat hyvin erilaisia ja käsitykset seksistä ovat ihmisillä erilaisia. Nykyään on myös ns. avoimia suhteita, joissa seksiä voi harrastaa ihan luvan kanssa muunkin kuin sen oman kumppanin kanssa. En sitten tiä kuinka hyvin tuommoinen toimii... :roll: Jos todella kykenee ajattelemaan seksin seksinä (=fyysisenä kanssakäymisen muotona) eikä rakasteluna (=tunteiden fyysisenä ilmentymänä), niin saattaa toimiakin. Tosin tuossa tapauksessa ei liene kyse pettämisestä, koska pettäminen edellyttää toisen luottamuksen rikkomista.

Miten te muut sitten määrittelisitte pettämisen? Onko pettämistä pelkästään fyysinen seksi vai lasketaanko myös esim. nettiseksi tai tunteet jotain toista kohtaan (ilman fyysistä kontaktia)?

Marika_

Jepp, asiaan takasin ;)

mutta kyllä mä mielelläni lukisin tekstejä joissa kerrotaan mielipiteitä ihan uskottomuudesta ja näistä yhdenyönseikkailuista mitä varatutKIN tekee :roll:
se mua lähinnä koko sinkkuihmisen estottomuudessa ja vapaudessa rassaa...En välitä puhua pelkästä "kyllä mä sitä ja tätä kokeilen, mutten tätä tai tuota". tylsää...

Lukretia

Itse olen aika estoinen ja ahdasmielinen seksin suhteen. Sinänsä hyväksyn kaiken, missä ei satuteta ketään toista ja kaikilla on pelisäännöt selvillä, mutta ymmärtämään en pysty enkä itse tekemään.

Ajatus ryhmäseksistä saa mulle lähinnä puistatuksen aikaa, se on asia, joka todella inhottaa ja ällöttää minua, enkä pysty ymmärtämään, miten kukaan pystyy sellaista tekemään oli sitten sinkku tai suhteessa. Koen itse seksin kahden toistaan rakastavan ihmisen väliseksi asiaksi, johon ei kuulu ulkopuoliset.

Yhden illan jututkin edustavat sitä tunteetonta seksiä, jota en ymmärrä. Sinänsä ajatus niistä ei kuitenkaan ällötä samalla tavalla kuin tuo ryhmäseksi. Voin ehkä jopa kuvitella, että jonkun vieraankin kanssa voi tulla joku eroottinen lataus, joka johtaa seksiin.

Paha sanoa, harrastaisinko yhden illan juttuja seksin puutteessa jos olisin sinkku, sillä olen 14-vuotiaasta asti ollut suhteessa. Luultavasti sinkkuna kaipaisin kuitenkin enemmän sitä kainaloa, johon käpertyä, en niinkään seksiä. En myöskään usko, että tunteeton seksi olisi vaivan arvoista - sehän voi olla vaikka miten huonoa, eikä taudittomuuteenkaan voi luottaa.

_Melissa_

Itse olen miettinyt uskottomuutta toiselta kannalta. Mitä mieltä olette siitä, että varattu mies alkaa iskeä vapaita? Siis jatkaa niin kauan, että tyttö antaa periksi. Onko tämän kaltainen pettäminen uskottomuus teidän muiden mielestä täysin tämän sinkun syy?

Jouduin muutaman vuotta sitten itse tällaisen piirittämisen kohteeksi ja se oli todella epämukavaa. Tyyppi ei millään jättänyt rauhaan ja loppujen lopuksi ihastuin itse häneen ja menin tekemään elämäni suurimman mokan ja sekaantumaan varattuun mieheen.

Tietysti jäimme kiinni tästä, mutta tämän varatun miehen kumppani koki, ettei hänen poikaystävässään ollut mitään vikaa vaan koko syy oli minun.

Joku aikaisemmin kirjoitti, että uskottomuuteen tarvitaan kaksi-ja olen täysin samaa mieltä. Kadun ja häpeän tekojani valtavasti ja saan maksaa mokastani edelleen. Kummaa vaan, että mies pääsi kuin koira veräjästä tämän jutun tiimoilta. Mielestäni kuitenkin vain toista osapuolta ei voi syyttää. Vai onko se vain petetylle helpompaa syyttää sitä kolmatta osapuolta eikä nähdä omassa kumppanissaan mitään vikaa? Ehkä näin on helpompi jatkaa yhdessä uskottomuuden jälkeenkin...Who knows.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat