Neitsyyden nolous? - Seksi

Beltane

En tiedä onko aihe jo loppuun puitu, mutta tässä se tulee: onko noloa menettää neitsyys vasta 18v? Itsellä kävi nimittäin juuri näin viime viikolla. Ei johtunut siitä että tilaisuuksia ei olisi tullut (yksi tuli jo 12v :S ) enkä ole mikään susiruma (itsevarmuutta riittää) mutta ei vain ole aikaisemmin itseäni mies tarpeeksi kiihottanut, en sitten tiedä miksi. Ei mulla mitään kummempia estojakaan ole, pikemminkin neitsyys oli se ja sama ja seksi kiinnosti/kiinnostaa aika tavalla.
Saattaa syynä olla sekin että ennen baari-ikää ei paljon tullut ulkona pyörittyä ja tavattua ihmisiä. Haluaisin silti tietää, että kehtaako asiasta mainita esim. kokeneille kavereille vai onko se teistä noloa että vasta nyt?? xD Jätänkö mainitsematta ja esitän yhä kokeneempaa kuin olen? En edes kertonut petikumppanille. Ehkä asiaa vähän kompensoi se että kyseessä oli upea ranskalainen joka osasi homman <3 *ranskankieli-fetissi*. Asia silti painaa mieltä vaikka "neitsyys-ongelma" on jo hoidettu.

Sivut

Kommentit (113)

RainWhispers

Minusta nolompaa ja paaaaaljon epäkypsempää on kiirehtiä sänkyyn ennen kuin itse tuntee olevansa siihen valmis ja oikein hakemalla hakea tilaisuutta menettää se neitsyys. Ei se puhkottu kalvo yksinään kenestäkään naista tee, jos sitä pelätään. :wink:

Jos tuntuu siltä että tulee itselle rentoutuneempi olo, voi kokemattomuudesta toki petikumppanille mainita ja silloin hänkin ehkä osaa ottaa sinut paremmin huomioon kun tietää että ei ehkä heti ihan ensimmäisenä lähdetä kokeilemaan niitä kaikista rajuimpia juttuja. Mutta eihän sitä mitenkään pakko ole mainita, jos ei halua. :D

marimma
merihil
Minusta nolompaa ja paaaaaljon epäkypsempää on kiirehtiä sänkyyn ennen kuin itse tuntee olevansa siihen valmis

Toiset ei oo koskaan valmiita. Toiset haluaa sen kiireesti alta pois että pääsee joskus nauttimaan siitä tosissaan. Toiset taas ei välitä mistään neitsyys asioista, tai ei pidä niitä millään tavalla arvossaan :)

napitin

Mä olen pohtinut tätä samaa.

Olen itse 17-vuotias, yhä neitsyt, ja olisi kova hinku "menettää" se ennen kun täytän 18. En oikein osaa sanoa, mikä siinä on ja näin itse kuultuna se kuulostaa täysin nauretavalta ja epäkypsältä.
Jotenkin vain rinnastan neitsyyden omaan tylsyyteeni ( 18-v neitsyt = tylsä, ruma ja epähaluttava hiirulainen). Ja siis tämä koskee vaan henk.koht minua itseäni, muista en ajattele noin. Ja vaikka tiedän, että se on naurettava ajatusmalli, mutta se on jostain syystä vain takertunut sinne aivoihin eikä lähde pois.
Toisaalta taas olen ylpeä siitä, etten ole kenen tahansa mukaan lähtenyt, mutta alkaa pikkuhiljaa tympiä, kun hyviä potentiaalisia sänkykumppaneita ei osukaan kohdalle. Muita kyllä, mutta ei edes sellaisa sopivaa yhden yön juttua. Jotenkin tuntuu, että olisin varmempi, kun saisin edes jotain kokemusta.

Ja itsetunnostahan tämä siis pääosin johtuu (tosin mukana on lievä ympäristön painostus, mutta eipä sekään vaikuttaisi, jos itsetunto olisi täysin kohdillaan). Olen suhteellisen tyytyväinen itseeni, ja minulla on kohtuullisen hyvä itsetunto, mutta sekin vaihtelee hetkittäin. Vakaa se ei missään nimessä ole.

Ja sitten vielä päälle se rasite, kun itse rupean aina tätä neitsyt-asiaa miettiessäni miettimään, kuinka naurettavaa ja lapsellista tällainen ajattelu on. :roll: :lol:

Eli siis lyhyesti aloittajan pointtiin, omalla kohdallani pidän hieman nolona, jos se tapahtuu vasta 18 vuotiaana tai vanhempana, mutta muiden kohdalla se tuntuu täysin luonnolliselta ja ei millään lailla nolota. Mistä lie sitten johtuukaan. :?

[size=9]edit. lisäys [/size]

marimma
Toiset haluaa sen kiireesti alta pois että pääsee joskus nauttimaan siitä tosissaan.

Tähän malliin koen sen omalla kohdallani.

mystify

Mä arvostan suuresti heitä jotka odottavat juuri siihen asti kunnes tulee heidän mielestään se oikea hetki, tuli se sit 17v tai 30v. Ja minun mielestäni ei ole mitenkään normaalia edes harrastaa seksiä alle 16v (siis ok, sitähän tapahtuu älyttömästi mut en näe sitä kovin positiivisena asiana) joten 18v neitsyt ei todellakaan ole mikään vanha! Nykypäivänä tungetaan seksiä joka tuutin täydeltä ja mielestäni kuva seksuaalisuudesta ym. on todella vääristynyt ja pornografisoitunut ja neitsyyttä aliarvostetaan.

Mutta niinkuin sanottu, arvostan ihmisiä ketkä eivät kiirehdi asian suhteen vaan odottavat siihen hetkeen kun hyvältä tuntuu. Kenenkään painostuksesta ei kannata ruveta seksiä harrastamaan, se ei ole ollenkaan järkevää tai tarkoituksenmukaista. Uskon muutenkin että seksistä nauttii oikean henkilön kanssa aina, siihen ei vaikuta se kuinka monta kertaa tai kuinka monia eri kokemuksia on takana (toki se vaikuttaa oman seksuaalisen identiteetin muodostumiseen ja siihen että oppii mistä pitää, mutta tähänkään pelkät yhdynnät ei varmasti monillakaan riitä).

shazzer

No, voin kertoa että minäkin vielä 17-18-vuotiaana olin neitsyt ja hieman häpeissäni, koska tuntui siltä että kaikki olivat olleet useampaan kertaan "hommissa" ja toisilleen siitä puhuivatkin. Ja mulla oli kova hinku päästä vaan puuhailemaan että saisin sen vaan alta pois (aivan käsittämättömältä kuulostaa nyt omiinkin korviin)
Ja 18 olinkin kun menetin silloiselle heilalle.. Ja kyllä hieman kaduttaa koska siinä hommassa ei silloin ollut mitään tunnetta eikä siitä jäänyt paljon mitään muistelemistakaan.

Kyllä sitä kantsii odottaa koska voin kuvitella että se on todella hienoa kun sen kokee sellaisen kanssa josta välittää.
Tietty riippuu ihmisestä.

Pennsylvania

Muistan, kun itse koin olevani kauhean vanha menettäessäni neitsyyden 16 vuotiaana. Kyse ei ollut edes siitä, ettäkö olisin ollut ystäväpiirin viimeinen neitsyt, jotenkin vain koin asian ongelmana jo silloin, kun kuitenkin olin ihan lapsi vielä. En minä sitä kadu, kun neitsyys ei koskaan ole ollut mikään arvo minulle sinänsä. Joitain myöhempiä panoja kadun ehkä enemmän. Toisaalta tuolloin poika, jonka kanssa vietin ehkä ensimmäiset 50 paneskelukertaani, onnistui laukomaan mulle jotain, ei sinänsä pahantahtoisia kommentteja, jotka kuitenkin otin tosi negatiivisena ja muistan ne vieläkin, ja sen, kuinka ahdistuin niistä vuosiksi. En mm. oikeen kyennyt vastaanottamaan suuseksiä pitkään, pitkään aikaan, koska ko. poika ei sen antamisesta tykännyt mm. maun takia ja kuvittelin vian olevan minussa. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin toivonut, että olisi ollut joku kypsempi parneri (ei välttämättä iällisesti, mutta ehkä naisten käsittelyyn tottuneempi :) ), jonka jäljiltä ei traumoja olisi jäänyt. Nooh, olen päässyt kaikesta yli.

Minulla on ainakin 1 ystävä, joka on neitsyt vieläkin, yli parikymppisenä. Ihan viehättävä tyttö, vähän vain arka tunnetasolla ja ehkä fyysisestikin, eikä oikean ihmisen löytäminen vain aina ja kaikille ole niin helppoa. Muutenkin ystäväpiirissäni on ollut tyttöjä, jotka ovat menettäneet neitsyytensä 18-21 vuotiaina, riippumatta lukemattomista mahdollisuuksista ja upeasta ulkonäöstä. Onhan siinä puolensakin vain hoitaa toimitus alta pois ja alkaa vasta sitten keskittymään asiaan kunnolla, mutta ei minusta siinäkään ole mitään huonoa, että säilyttäisi immenkalvonsa ja odottaisi muutaman vuoden lisää sellaista ihmistä, jota oikeasti haluaa.

capuccino

En tiedä nolottaako neitsyyteni minua, enemmänkin ärsyttää. Olen ollut jo niin pitkään valmis, mutten ole vielä tähän päivään mennessä saanut mahdollisuutta menettää neitsyyttäni. Olen 18v ja toivon todella, että en olisi enää 20 vuotiaana neitsyt. [u]Sitten[/u] minua nolottaisi.

marika_

Eräs kaverini täyttää piakkoin 23 ja on vieläkin neitsyt, vaikka kyllä on tilaisuuksia hänellekin tullut.

Oman ikäisistä (18v.) kavereista myös muutama on edelleen neitsyitä, vaikkeivät todellakaan ole yhtään rumia tai muuta (päinvastoin, yksikin heistä on äärettömän kaunis ja kaikki miehet kuolaa perässä..).

Eipä se omasta mielestä ole mikään häpeä, melkein enemmänkin ylpeydenaihe :)

(enemmän itseä hävettää se kun neitsyys meni 15v.. :oops:)

zinella

(enemmän itseä hävettää se kun neitsyys meni 15v.. )

:s onks se liia aikasi? :o:D itelläki meni tuolloin, muttei hävetä eikä kaduta,vaikkei se niin mukavaa ollutkaan, mut seurustelen edelleen tän ihmisen kanssa jolle sen menetin :)

sleepystar

Aika ongelmallista, jos rinnastaa oman ulkonäkönsä tai haluttavuutensa siihen, minkä ikäisenä menettää neitsyytensä. Ei se vain mene niin, että kaikki kauniit menettää sen nuorempina ja kaikki epäkelvot yksilöt yli parikymppisinä.

Itse näkisin sen hyvänä asiana, että neitsyys säilyy sinne about 18 ikävuoden paikkeille vähintään. Miksi? Siksi, että iso osa nuorista (ei kaikki, mutta suuri osa) on alle 18-vuotiaana vielä aika lapsia - tämä tällaisen 23-vuotiaan näkemys :roll: - ja hiukan vanhempana sitä osaa ehkä toimia tietoisemmin ja vastuullisemmin.

Kannattaa miettiä, haluaako, että joku päivä mahdollisesti kokee ensimmäisen kertansa nolottavana mokana, asiana, jota ehkä ei olisi halunnut tehdä, koska sen teki ihan-kenen-kanssa-vaan vai että sen teki silloin kun oli valmis, ihmisen kanssa, josta oikeasti piti.

Mä en myöskään usko, että ekan kerran alta-pois-hoitamisella pääsee yhtään sen aiemmin "nauttimaan oikeasti" kuin mitä odottamalla sopivaa ihmistä. Oman aikansa se silti vie, enkä mä usko, että sitä kokemusta kannattaa hankkia randomeilta tyypeiltä vain, että sitten joku päivä kaikki sujuisi hyvin. Täytyy muistaa, että jokaisen partnerin kanssa on myös eka kerta, ja jokaisen parin pitää oppia, mistä toinen pitää jne., joten vaikka kokemusta olisi kertynyt esim. yhdenillanjutuissa, ei silti voi tietää, mistä se oma poika/tyttöystävä pitää ennen sitä yhteistä ensimmäistä kertaa - eikä välttämättä heti sen jälkeenkään.

Itse menetin neitsyyteni 19-vuotiaana poikaystävälleni ja nyt jälkikäteen ajateltuna olen iloinen, ettei tullut sekoiltua missään epämääräisissä olosuhteissa ennen sitä.

rei

Itse menetin neitsyyteni 18-vuotiaana. Ja oli kyllä niin mukava kokemus oman poikaystävän kanssa. Olihan se minullakin aluksi ns. "taakkana", mutta sitten kun oikea tilaisuus tuli niin oli mukavaa eikä kaduttanut.

Ja mitä tuohon rumuuteen tulee, niin voin ihan rehellisesti sanoen olevani (ainakin omasta mielestä) suht. kaunis. Olen kuitenki melko siro ja tehnyt erilaisia mallintöitä yms. joten ottajia olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta oma päätös oli etten tuon neitsyys asian kanssa hätiköinyt, ja hyvä näin! :)

Niin ja minullakin on useita ystäviä iältään 18-20 v. jotka ovat todella todella kauniita, mutta vieläkin neitsyitä. Eikä se tunnu heidän menoa hidastavan mitenkään.
ei todellakaan kannata siis hätiköidä.

Bowow

Itellä meni neitsyys vasta 19-vuotiaana. Ennen sitä hävetti kyllä asia suhteellisen paljon. Ensimmäiselle seksipartnerille kerroin olevani neitsyt, ja oli helpottavaa, ettei se häntä mitenkään kummastuttanut. Sen keskustelun jälkeen helpottikin kovasti olo :D

Olin mielestäni jo varhain seksuaalisesti kypsä, mutta kohdalleni tuntui sattuvan vain niljakkaita miehiä, joiden kanssa en suostunut sänkyyn.

Neitsyys tuntuu olevan nykynuorilla jotenkin niin kauhea taakka, vaikka olihan se mullekin. Hirvittää vain kun 12-vuotiaat harrastavat seksiä, hehän ovat vielä ihan lapsia! Mikä siinä oikein on, että neitsyenä olo hävettää? Ennenhän se oli hyve...

onlu

Itse menetin sen kun olin 15. Ei mulla mikään kiire ollut, mut vuos ja vähä päälle oltiin oltu pojan kanssa ja sitäkin ennen tunnettu jo 3 vuotiaista. Tuntui oikealta. Enkä ole ainakaan vielä katunut sitä.

Snuffle

Itselläni meni neitsyys 18-vuotiaana. Käyttäydyin hyvin vastuuttomasti ja suostuin seksiin painostuksen alaisena. Olin siinä vaiheessa jo niin epätoivoinen, kun luulin ettei kukaan ikinä halua minua. Jos olisin menettänyt neitsyyden nuorempana, olisin luultavasti toiminut vastuuntuntoisemmin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat