Toimitus kysyy: Oletko kokeillut ryhmäseksiä? - Seksi

Mariel

En ole ehtinyt.

Sivut

Kommentit (64)

Marika_

En ikinä. Mun mielestä seksi kuuluu kahden rakastavan ihmisen välille, eikä siihen tarvitsisi koskaan useampia osapuolia. Seksihän on tunteiden näyttämistä ja toiselle että itselleen nautinnon tuomista.
Ryhmäseksi ei kiinnosta nyt, ja olen 100% varma ettei kiinnosta tulevaisuudessakaan.

...en ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka harrastaa seksiä ilman mitään tunteita...yäkk! :shock:

Miss Blood
Marika_
Mun mielestä seksi kuuluu kahden rakastavan ihmisen välille, eikä siihen tarvitsisi koskaan useampia osapuolia. Seksihän on tunteiden näyttämistä ja toiselle että itselleen nautinnon tuomista.
Ryhmäseksi ei kiinnosta nyt, ja olen 100% varma ettei kiinnosta tulevaisuudessakaan.

Samaa mieltä olen Marika_:n kanssa
En ole koskaan kokeillut ja en varmaan tule ainakaan suhteessa ollessa koskaan kokeilemaankaan, sinkkuna EHKÄ mutta muuten ei...

Kiira

En ole kokeillut. Fantasioin kyllä, ja monesti katson pornoa jossa on vähän enemmän sitä porukkaa :lol: 8) :oops: Mutta haluan pitää ajatuksen pelkkänä fantasiana, en halua sitä todellisuudessa toteuttaa.

namak

Olen kokeillut ja oli mukava kokemus :wink: Kaksi miestä ja minä. Oli ihanaa olla huomion keskipisteenä. Voisin kokeilla uudestaankin jos olisin sinkku, omaa kumppania en jaa kenenkään kanssa :twisted:

Pojat olivat ja ovat edelleen hyviä ystäviäni. Asiasta puhuttiin jälkeenpäin ja kaikki on ihan sinut asian kanssa. :wink:

SunLion

En ole kokeillut. Perjaatteessa ajatuksena kiinnostava...toisaalta olen parisuhteessa joten myös miehen pitäisi kiinnostua. Toisaalta olen tauti-foobikko :P ja lisäksi mustasukkaista tyyppiä..mua häiritsis varmaan jos mies vehtais toisen naisen kanssa.

KataTheBlondi

En ole kokeillut enkä näillä näkymin kokeilekaan koska seurustelen: en haluaisi harrastaa sitä toisen naisen tullessa 3. pyöräksi: en vaan halua kenenkään muun naisen koskevan mun mieheen. Sitten taas 3:ksi mies: no thanks. Miehelle tulis samanlaisia tunteita.
Jos sinkku olisin, saattaisin innostua 2 miehen kanssa olemisesta sillä ehdolla että en halua tutustua miehiin enkä nähdä heitä sen jälkeen. Tämä kyllä sotii sitä vastaan että en halua peppuseksiä tuntemattomien kanssa ja 3-some myös peppuseksin kera haluttaisi..

Notti

En ole, vaikka kerran lähellä olikin. Luultavasti en ehkä tule edes kokeilemaan, vaikka onkin yksi fantasioista, meillä molemmilla. Ymmärämme kuitenkin, että fantasia ja tosi elämä saattaa poiketa paljon toisistaan ;)

Style

Kolme kertaa olen ryhmäseksiä kokenut, kolmella eri kokoonpanolla. Kerran minä ja kaksi naista. Kerran minä, kaverini ja nainen. Ja kerran minä ja kolme naista. Jokaisessa kerrassa oli oma viehätyksensä, mutta suurin määrä viehätyksestä tuli kuitenkin uutuuden voimasta, joten seuraavaa kertaa ei tule - tai ainoastaan tapauksessa, joka on todella absurdin epätodellinen, kuten minä ja ties kuinka monta naista (tosin se on käyty läpi unelmissa jo kuinka useaan otteeseen, että saattaisi tuntua todellisuudessa toistolta) =D

leben

[color=red]En ole kokeillut. Ei kyllä ole tullut oikeaa tilaisuuttakaan. Kännisiä heittoja ei nyt lasketa mukaan. Voisi olla kokemuksena hyvä tai sitten.. no ei niin hyvä.. Juttuja kuullut ja lukenut, niin tiedä sitten mihin uskoa. Olisi kai parasta kokea... :lol: [/color]

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat