s/m seksi - Seksi

gollum

Onko täällä harrastavia tai asiasta kiinnostuneita? Kiihottaako kipu vai alistuminen/alistaminen? Oletteko päässeet käytännössä kokeilemaan, vai haluatteko kenties pitää asiat vain fantasioissa? Vai onko kyseessä sopivan kumppanin puute? Ja jos on kumppani, miten tulitte "kaapista ulos" asian kanssa? :)

[size=9]Ehkä annan ekan puheenvuoron jollekin toiselle ja tuun sit vast ite kommentoimaan :oops: :D [/size]

Sivut

Kommentit (58)

nookuliina_

mieki nautin pienestä alistamisesta mutta jos alkaa sattumaan niin sitten ollaan menty liian pitkälle.. yks ilta kulta sito miun kädet ja silmät huivilla niin etten nähny mitään ja sitten alkoi hyväillä miua.. <3 uij.. se oli jotaki niin ihanaa:)

tykkään kyllä olla alistettuna todellakin. :) ja läpsäyttäminen on myös kivaa mutta ei missään nimessä piiskaa sänkyyn. ehei.
ja kaikki suukapulat, kuristimet sun muut mitkä sattuu jää ehdottomasti listalta pois.

miusta seksin ei kuulu sattua vaan olla ihanaa. <3

Ladybird

Mä oon jollaki tavalla alkanu innostumaan s/m:sta, osittain ehkä siksi että löysin kirjastosta hyvän kirjan: Kivun kauneus. Siinä ihmiset kertoo omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan..
Mutta mulla nyt lähinnä rajoittuu siihen, että tykkään jos mun kädet on vaikka sidottuna ja olen miehen käskytettävänä. Hellä tukistaminen, raapiminen, piiskaaminen jne. on mun mieleen, samoin vähän rajummat otteet. Alistettuna tykkään ehdottomasti olla, mutta voin myös olla se dominoiva osapuoli. On kiva kokeilla kaikkea erilaista.
En kuitenkaan alkaisi valuttamaan kuumaa steariinia selkää pitkin tai ryhtyä mihinkään viiltelyleikkeihin, sitäkin kun jotkut harrastavat. :? Mulle sopii sellainen "lempeä" tyyli, en siis halua kokea varsinaista kipua seksin aikana mutta jotain sinne päin.. :roll:

gollum

Oho, mä en oo ees kuullu, et toi voi niin vaikuttaa.. Alistamista toi on meillä, ja kaula on mulla ainakin tosi herkkä alue, joten tuntuu myös siksi hyvältä. Mä itse asiassa kyllä pyrin siihen ettei hapen saanti esty liikaa, koska tiedostan pyörtymisvaaran. Eli kuristamista vain osittain tai pienissä erin.

marimma
SunLion
oon kuullu et toiset hakee kovempia orgasmeja kun kuristaessa saa vähemmän happea...

Näin sitä mun mielestä lukee kirjoissakin sellasena puoli faktana tai ihmetyksenä ja kokemuksena tms :)

Aivojen hapensaanti hidastuu - orgasmi tehostuu tms :)

gollum

Oonhan mä jo vihjaillu, ja vähän suoremminki sanonu, mut en haluu toista painostaa ku en ihan tiedä että onko mielellään antamassa. Pitää olla kärsivällinen... :)

gollum

Nostanpa ylös kun oli puhetta hapensaanninvähentämisestä ja muista turvallisuusasioista tähän liittyen: löysin siis linkkejä :)

Pitkähkö selostus lääketieteen tms. asiantuntijalta siitä millaisia riskejä liittyy hapensaannin rajoittamiseen; myös kuolema hyvin mahdollista. Jos siis kuristamisesta tms. tykkää niin todella kannattaa lukea, ainakin osa jos ei kokonaan jaksa.
http://www.evilmonk.org/A/breath.cfm

Kohdat mihin on turvallista piiskata ja mihin ei lyhyesti ja ytimekkäästi.
http://www.leikkikeha.net/oppikoulu/piiskaus/mihin-on-turvallista-piiska...

[size=8]Joku mode voi ehkä muokata linkit nätimmiksi [/size] :)

Malin

Meillä mies olisi osaltaan kiinnostunut, onneksi alistuvan roolista, koska minuun nuo leikit eivät iske tippaakaan. Lupasin, että joskus voin koittaa alistaa häntä, mutta vielä ei olla tuota toteutettu :D Voihan siitä tulla hauskaakin, että kyllä ainakin kokeilemaan lähdetään.
Ja tosiaan, kaapistatulo sujui ihan vain kysymällä yksi ilta, että miten on, kiinnostaako :D Häntä lähinnä kiihottaa se vahva nainen siinä ja tietysti se perus; oma voimattomuus ja alistuminen. Nöyryytystä ja kipua en oikein usko, että pystyisin edes kunnolla tuottamaan.

SunLion

koitan just miettiä että mistä se vois johtua...jotenkin se liittyy varmaan verenkierron säätelyyn hapensaannin vähetessä. Mut syntyykö vaikutus hormoneista vai jostain hermostollisista jutuista..

annivaara

Meikäläinen tykkää olla alistettavana. Joskus kyllä siis oon ollut käskevässäkin roolissa ja sekin sujuu kun vaan pääsee vauhtiin. Mutta niin itsestäni :) mä tykkään lähinnä henkisestä puolesta kuin kivusta. Eli siitä että tiedän, että hän pitää ohjat itsellään. Meillä osuu kemiat hyvin yhteen, eli tuli ihan luonnostaan juuri sen tyyli mistä mä nautin tajuttomasti :) kyseessä ei kuitenkaan ole siis haukkuminen ei muu halventaminen. Hän vain tietää mistä pidän ja mun kuuluu laittaa vähän vastaan. :)

Aiisha

Aiisha-täti heristää nyt sormea: tytöt, tytöt, hengityksen rajoittaminen on vaarallista.

Ihan oikeasti ei ole olemassa turvallista tapaa rajoittaa hengitystä. Yritetään joohan saada kiksimme muualta?

marimma

Jos kiksejä saa jostain niin hankalaa se on sitä jättää toteuttamatta ;) Elämä ois muuten tylsää. Eiköhän nuo osaa tehdä sen tarpeeksi turvallisesti :)

gollum

En mäkään kyllä noita steariini tai viiltely hommia oo yhtään kiinnostunu kokeilee. Ne menis kyllä munkin kipukynnyksestä yli, sattuis liikaa. Kädellä oon tykänny saada piiskaa, kun seksin aikana se ei silleen satu. Välineillähän en oo saanu, mut sillei "hellästi" haluisin kyllä... Suukapulatkaan ei yhtään kiinnosta, ällöttää pikemminkin. Samoin ei kiihota yhtään esim. porno, joka on s/m ihmisille suunnattua, jotenkin se on jo liian rajua. Ehkä joku pehmo vois toimii jos semmoseen törmäis.. :)

gollum

Joo oon kyllä tietoinen riskeistä joten pidän järkeä päässä. Muutenkin googlettanut s/m sesistä turvallisuusohjeita (ja kaikenlaista muutakin) silloin kun aloin aiheesta kiinnostumaan. Voisinkin kattoo jos vielä löytäisin ne, oli kauhean hyvä sivu.

Edit. En löytänyt, hitsi vie :? Joku päivä googlettelen paremmalla ajalla. Ainakin se jäi kuitenkin mieleen että piiskan kanssa kannattaa olla varovaisempi kuin mitä mä olin olettanut; siis ainakin selässä oli jotain kohtia, mihin ei todellakaan saa lyödä kovaa. Pyllylle siis vaan piiskaa kaikki, jos ei asiaan ole suurempaa perehtymistä! :)

marimma
SunLion
koitan just miettiä että mistä se vois johtua...jotenkin se liittyy varmaan verenkierron säätelyyn hapensaannin vähetessä. Mut syntyykö vaikutus hormoneista vai jostain hermostollisista jutuista..

Eikös hapen saamisen estämisestä tule sellanen epätodellinen olo, sellanen jollain asteilla kai vois puhua kännimäisen kevyestä olosta. Ja sitä kautta kun oot jo sellasella ihme tripillä menossa niin orkku vielä päälle omana epätodellisena tunteenaan niin eikös se aika kovasti jysähdä?

growl

Täytyy kyllä myöntää, etten itse ole tullut ajatelleeksi asiaa vakavemmalla pohjalla. On, ja luultavasti pysyy fantasiatasolla. Uskaltaisin nimittäin veikata, että ukkoa ei kovin kiinnosta nämä touhut. Ainakaan hän ei ole rohjennut myöntää mitään :wink:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat