NFL seksikumppani - Seksi

miss.

Eikai sen pojan kannata ajatella ku sitä, että vaikka se tyttö onki saanu jotain megahottisjulkkista niin se on silti valinnu sen tavispojan.

Kommentit (4)

SunLion

Hmmm...muullakin on väliä kuin koolla, usko tai älä. Sillä on väliä miten sitä kalua käyttää ja toisaalta mitä tuntee seksikumppania kohtaan.

Finland

Kirjoituksesi pisti miettimään vaginan käyttäytymistä tai siis ennemminkin ominaisuuksia.. Miten pysyvästi tuollainen monster dick venyttää vaginaa ku kyseessä kuitenkin vain yksi kerta. Ehkä typerä kysymys mutta ku ei tiedä ja vastaus kiinnostaa.. Samaan vetoon voisin kysyä et tiukentuuko vagina jos nainen on ilman seksiä vuoden.

procyon-a

Brian dawkins on paljon hotimpi mies, jos philadelphian jenkkifutaajia katsotaan.. :oops:

En osaa todeta enempää tähän kun että jenkeissä on aika paljon noita "celebrity catchista" unelmoivia ihmisiä. Parempi olis ehkä unohtaa koko juttu.

PekkaPoika

Tilanne lyhyesti... Amerikkalainen erittäin läheinen kaverini soitti minulle ja pyysi tukea seuraavassa asiassa. Kaverilla oli ollut yhden illan juttu muijan kanssa, joka yhteystietojen vaihtamisen jälkeen pikku hiljaa muuttui ensiksi chattailuksi ja sen jälkeen soitteluksi ja tapailuksi. No muijalla oli sit ollut toinen yhdenillan juttu 2vk edellisen jälkeen NFL stara Jevon Kearsen kanssa http://www.philadelphiaeagles.com/team/player53.html Kaverini ja muijan juttu on muuttunut todella vakavaksi mutta tämän tiedon tultua ilmi hän ei tiedä miten päin olisi. Ongelmana ei kuuleman niinkään ole se, että seksi oli tapahtunut vaan se kenen kanssa se tapahtui. Tyypin lempinimi on "The Freak" mikä sanoo kaiken... Kaverilla on vain mielessä, että miten hän voi sellaisen jälkeen olla sängyssä oman naisensa kanssa, joka on saanut tuollaista megalomaanista kalua, tyttö kun on hoikka 165cm pitkä 20v tyttö.

Itsekään en osannut häntä juuri neuvoa tai auttaa. Kertokaa siis omista kokemuksistanne tai miten mielestänne asiaan tulisi suhtautua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat