Mistä mies kiihottuu? - Seksi

Maria_
Herkkules
Jimmy KImmel
Liian kovat otteet on kyllä helposti aistittavissa melkoisina tuskan huudahduksina (jos tuosta pelistä tykkää, niin kannattaa sopia erillinen turvasana :lol: ).

reps turvasana :mrgreen:

Heh toi oli cosmossa :wink:

Sivut

Kommentit (71)

Maria_
Jimmy KImmel
Dubyamoa
marimma

Tartutaan miehen penikseen ja "ristitään" kädet peniksen ollessa välissä. Ei kuitenkaan kamalasti puristeta ja sitten vain liikutellaan ylös ja alas, ja kiertäen käsiä sivuille peniksen vartta pitkin :)

Eiko olis helpompaa laittaa se huivi ristiin ja pitaa kadet omilla paikoillaan..? en varmaan tajunnut oikein mutta kuulostaa hankalalta jos kadet on ristissa :lol:

Kädet ristiin niin kuin rukoillessa. Ei käsiä "puuskaan"... :wink:

Ahhaha Jimmy REPS :lol: jo sais kunnon kokonen olla et kädes puuskassa pelailtas..!

Sonjah-89

Miten saa miehen kiihottumaan ja millä tavoin? Mistä mies pitää erityisen paljon? Olisin kiva tietää.. :roll:

[size=9][color=red]Vaihdoin aiheen nimen kertovammaksi ;) figaro[/color][/size]

penny lane

ei tartte olla mikään pornotähti saadakseen miehen kiihottumaan. luontaista söpöyttä ja ripus "viatonta" flirttiä tehoaa meillä ainakin vaikka ei sillä hetkellä mikään sellanen mielessä olisikaan! :lol:

Ebichu

Meillä toimii pylly! Ei tarvitse kuin takamuksensa oikealla hetkellä kääntää niin johan käy ketku kuumana. Kaulan suutelu ja kaulan ja leuan hively on aika varmoja konsteja myös. Korvien näykkiminen. Ja sitten ihan silittely.

NightQueen

Yksi mikä mulla toimii takuuvarmasti, on se, että menen kontalleni sängylle pyllistelemään kun mies yrittää katsoa telkkaria siinä takana :D Eipä se sitten pysty musta näppejään erossa pitämään, sekun sattuu pitämään mun pepusta oikein tosi paljon. Ja myös seksikkäät pikkuhepenet päällä hyppiessä minun mies käy väkisinkin päälle :D

Mutta ihan yleisiä konsteja millä mies kiihottuu on koskettelu, suutelu, suihinotto yms.

Miffy

Eiköhän nuo kiihottumis jutu lähde iahn tilanteesta. Tarkoitan, että kun tilanne on oikea niin siitä se lähtee, ilman mitään miehenkiihottamisvinkkejäkin...

Notti

Aika tilanne kohtaisia ovat, miehen kiihottumiset ;) Ota nyt selvää mikä iskee milloinkin. Oman kullan kanssa, joskus riittää vaan tietyt housut ja ukko käy kieroksilla. Toisinaan tuhmat puheet/viestit.

toxc

oma kultani kiihottuu eniten kun koskettelen itseäni ja pyllistelen hänen edessään, siitä hän tulee ihan hulluksi! :wink: tietenki myös pelkästää tuhmien kuiskailu vaikka julkisella paikalla ja alasti oleminen ovat varmoja tapoja saada mies kuumaksi. herkkiä kohtia miehessä ovat korvat, kaula ja huulet ja kieli. niiden hellä imeminen, nuoleminen ja näykkiminen saa kenet tahansa miehen kiihottumaan.. :D mutta totta on, että riippuu paljon tilanteesta. alkuun hyviä vinkkejä ovat esim. vain intohimoinen suutelu ja miehen hyväily, jo ne ainaki saavat oman kultani kovin innostuneeksi.. :wink:

Jimmy KImmel
toxc
oma kultani kiihottuu eniten kun koskettelen itseäni ja pyllistelen hänen edessään, siitä hän tulee ihan hulluksi! :wink:

Nuo toimii hienosti. Siinäkin on jotain uskomattoman kiihkeetä, kun nainen taputtaa/läimäisee itseään takapuolelleen... Toimii aivan älyttömän hyvin. (musiikki TV:llä pyöri joskus semmosen laulajan kuin Annien video "bubblegum" tai jotain vastaavaa. Se tyttö tanssi vähän, mutta äärimmäisen kiihottavasti... :P )

Jimmyn kestosuosikki on kuitenkin kesä, tytöllä lyhyt hame ja pikkarit kotona... Pikku homma, mutta toimii kuin häkä! :wink:

Shandy
Jimmy KImmel
(musiikki TV:llä pyöri joskus semmosen laulajan kuin Annien video "bubblegum" tai jotain vastaavaa. Se tyttö tanssi vähän, mutta äärimmäisen kiihottavasti... :P )

Sen biisin nimi on muuten Chewing gum ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat