Miehen huoli orgasmistani - Seksi

Lumikki88

Vietimme eilen poikaystäväni kanssa mukavaa iltaa katsoen elokuvia ja saunoen.Rakkaani tietää etten saa muuten orgasmia kuin suihinotossa,jota hän illan aikana ahkeraan tekikin..:)Mutta sitten..Siirryimme makuuhuoneen puolelle ja yhtäkkiä hän muuttui vakavaksi..Ihmettelin,koska hän oli ollut koko illan todella innokas ja vihjaillut mitä tekisi minulle makuuhuoneessa.Kun aikani olin tivannut mikä hänellä on hätänä hän selitti itku kurkussa kuinka ei usko että haluan häntä muuten kuin vain nuolemaan minua!Hän ei usko että pidän ollenkaan yhdynnästä tai mistään muusta..En voinut käsittää mistä hä oli sellaista saanut päähänsä ja kysyin johtuuko se siitä etten voi saada yhdynnässä orgasmia..Hän ei osannut vastata!Mitä tämä voi tarkoittaa?Ja miten saan hänet uskomaan ettei mistään tuollaisesta ole kyse?Kaikki mitä teemme tuntuu hyvältä,mutta en voi sille mitään etten voi saada orgasmia kuin suuseksissä!Tosi turhauttavaa!

Kommentit (11)

sharey

mulla on kans sama tai en saa edes suihinotossa mutta siinä pääsen lähimmäksi sitä huippua. yritä vaan selittää miehellesi että vaikkei saisikaan orgasmia niin silti nautit kaikesta mitä teette yhdessä ja sano vaikka että haluaisit oppia saamaan orgasmin myös yhdynnässä.

Suhfeli

Sano miehellesi, että todella harva nainen kykenee yhdynnässä saamaan orgasmin. Suuseksissä melkein kaikki naiset saa orgasmin yleensä, ja jso ei niin sitten vika on psyykkinen. Ei vika ole kumppanissa, ettei hän ole haluttava tai häntä ei muka tarvitsisi mihinkään muuhun sängyssä.

Jo on sekavaa tekstiä.

mimme

Ja meillä taas päinvastoin, että mies katsoo samalla pornoa kun panee minua, ja sitten tulee mahdollisimman pian. Kun kysyn miksei hän ole kiinostunut enää minun orgasmistani tai esileikistä niin syynä on AINA väsymys... :roll:

antagonismi

^^ Meilläkään ei mun orgasmista/hyvästä olosta pahemmin piitata :? Hrmphm..

Mut asiaan..
Sano Lumikki sille miehellesi tosiaan se, että harva nainen saa ihan vaan yhdynnän kautta orgasmia. Oliks se luku jtn 17 prosenttia tai jtn sinnepäin.. Elikkä ei sen kannata huolissaan olla, saatikka itseään syyttää :shock: Kerrot sille, että suuseksi auttaa sua tulemaan siksi että se kohdistuu suoraan klitorikseen.. Ja kerro sille, ettei syytä itseään :( Tuo on tosi harmillista, jos pitää "huonouden" pelossa itkeä tai olla pahoillaan :( Eihän se sitä tarkoita, hyvänen aika..

Theea

Puolitoista vuotta ehdimme poikaystäväni kanssa harrastaa seksiä ja vihdoin eilen sain elämäni ensimmäisen orgasmin yhdynnässä! :D Olen tooosi tyytyväinen :P Olinkin kyllä jo tässä lähiaikoina kokenut yhdynnän jotenkin erilaisena, intiimimpänä.

Aikaisemmin sain orgasmin siis vain suuseksissä ja poikaystäväni ymmärsi sen hyvin, sillä selitin että kyse on minusta ja siitä, etten ole vielä kypsä ja tarpeeksi kokenut yhdyntäorgasmiin. Eikös naiset ala vasta kahdenkympin kieppeillä niitä yhdyntäorgasmeja saamaan? :)
Kannattaa selittää sille poikaystävälle, että kyse ei todellakaan ole hänestä! Näytä vaikka joitakin tilastoja jos ei muu auta.

Kannattaa lisätä tuohon "etten voi saada yhdynnässä orgasmia" lauseeseen sana "vielä". :D

Smooth

Meillä tuntui jossain vaiheessa( ja ehkä vieläkin) kanssa olevan ongelmana se etten pysty saamaan orgasmia. Tuntui ottavan poitsun itsetunnolle ettei pysty naiselleen tuottamaan sitä lopullista nautintoa. Minä sitten vai selittelin ettei se todellakaan johdu hänestä ja että nautin seksistämme silti tosi paljon. Viimeksi tämä aihe nousi taas esiin, kun puhuin dildon ostamisesta. Poitsu sitten ilmeisesti ajatteli jotenkin, että hänen kokonsa ja taitonsa eivät riitä minulle joten haluan dildon. Vaikka siitähän ei todellakaan ole kyse.

Ja jos sinulla ei ole ollut tapana kertoa poikaystävällesi kuinka ihanalta seksi tuntui niin kehottaisinpa joskus ainakin sanomaan niin. Ainakin meillä on auttanut poistamaan sen ettei minulle orgasmin tuottamisesta tarvi ottaa paineita. Se tulee sitten toivottavasti joskus jos on tullaksen.

Neppis_

Meillä joltain osin sama. Isoa ongelmaa siit ei tuu, mut joskus menee nii hemmetin pitkään kun "mua ajatellaan ja sitä että saan Varmasti ison O.n" ..baah, oon selittäny moneen otteeseen ettei se ole Aina se tärkein.
Miulle ainakaan..Riittää että mies saa ja nauttii..nii ja antaa huomiota naisellekin, vähänkin riittää.
Asiat on hyvä edetä omalla painollaan. Jos laukeaa helposti ..siinäpä. Jos menee pitempään, ei sekään niin haittaa.. kuhan kumpikaan ei ole jatkuvasti toistuvaa (perä perää..)
No ei sen puoleen,siksi en valitakkaan kun se meilläkin menee miten sattuu.. monesti onnistuu ja on kivaa..Fantsua.. mut joskus menee pipariks,tai kestää "viikon" .. :roll: :lol: ..
Ainut mein (no ehkä miun..) ongelma on etten anna niin monesti ku mies haluais.. (ja hän on just siinä 23-25 mais..Paras "panetusikä"..hehhöö..tai jtn. ..hormoonit :roll: ) ..-miehet!
Mut miulle ei se Seksi( jos se on hyWää!) oo nii tärkein. Pääasia et sitä ON,se on vaihtelevaa ja hyvää/nautinnollista :D

cayenna

Mun poitsuni on myös kerran valitellut sitä etten saa/oo saanu, mutta se on vissiin jääny taakse. Nykyään vaan oma nautinto ja orgasmi on hänelle tärkeintä. Ja myönnän, olen pihtari. Ei vaan tee mieli, kun ei mua huomioida olleenkaan. Ja pelkään, että sitten sitä lähdetään hakemaan jostain muualta. Onhan tietysti satunnaisia kertoja kuukaudessa, kun harrastetaan seksiä, mutta jotenkin siitä on tullut sellasta "suorittamista". Itse kärsin paljon siitä, etten ole saanu orgasmia, koska syvällä sisimmässäni (uuu,syvällistä :D ) tiedän, että poikaystäväni haluaisin minun saavan orgasmin.

Eeeehkä hieman aiheesta poiketen ja liiallista jäkätystä, mutta välillä pitää avautua :wink:

toukka

sama täällä, mies ei tunnu nokkaansa kopauttavan sille etten oo saanu ikinä sen kanssa orgasmia.Ymmärtääköhän se asian laidan, en oo saanu sanottua sille mitään, oon vaan kertonu että en oikein nauti, ja että miks homma on aina ohi kun se saa.Se kun vaan rupee nukkumaan.Ei oo kivaa, miten saada homma uuteen uskoon?!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat