Toimitus kysyy: pidätkö kielisuudelmista? - Seksi

Karolina

Pidän, ne on kuolettavan ihania.. ahh.

Sivut

Kommentit (59)

antagonismi

En juurikaan. Suu auki tykkään suudella, mutta kielet saa kyllä pysyä hommasta erossa. Joskus kuitenkin on mukava vähän maistaa kieltäkin, mutta vähissä määrin ja tuolloinkin pitää olla valmiiksi viritetty tunnelma :) Kylmiltään en siihen touhuun rupea.

Snuffle

Hrrr, tykkään! On ihanaa kun kielenkärjet koskettelevat toisiaan, ja siitähän se meno käy kiihkeämmäksi. ;) Mitään toistemme kitalakien nuolemista emme harrasta.

Miss Blood

[color=darkred]KYLLÄ![/color]
Varsinkin, kun niitä oikein kunnollisia kielisuudelmia ei turhan usein saa :? Yleensä saa vain makkarin puolella, mutta harvoin sillonkaan.
Sellaisia pienempiä ja kevyitä suudelmia, joissa vain kieli kevyesti lipaisee, saan kyllä useammin ja tuo sitten hieman alkaa turhauttaa, kun ei sen "syvempiä" tule :roll:
[size=8]Vaikea selittää...[/size]

adele

Kielisuudelmat ovat ihania! Kielisuudelmia on tietysti monenlaisia, eivätkä ne siis aina ole kiihottavia, mutta kun mies osaa hommansa, niin pelkät kielisuudelmat kiihottavat mielettömästi. :oops:

hellevi85

Mä ainakin rakastan niitä... tahtoisin harrastella niitä useamminkin oman kullan kanssa..mut yleensä ne on vain "tavallisia" pusuja (oltu pian 8v yhes..)

Cinderella92

KHYL...Nyt täytyy sanoo et se 27v. tyyppi oli kyl mahtava suutelija...tosin väsyy kyllä suu,ku kokoajan pitää nuoleskella x)) ..täytyy myöntää etten aikasemmin ollu pahemmin kielareita vetäny... mut se on kyl kauheeta,ku se polttaa tupakkaa ja maistu aina tupakka suus :s ...haittaaks jotain muutakin tämmönen seikka? =L

serena

rakastan kielisuudelmia.

olemme poikaystäväni kanssa täydellinen pari tekemään niitä. ei todellakaan ole liian sotkuista, siistiä ja upeeta.

suuteleminen meillä onnistuu NIIN hyvin että kiihotun jo nyt kun ajattelee ;DD

hahaa 8)

k87

[color=red][u]KYLLÄ!!![/u][/color]

siis vaan sillon, jos muut ei nää. jos omalle kohalle ajattelee, se ei oo mikään kaikista ihanin näky nähdä kaks ihmistä kuola poskella ja kieli vilkkumassa keskellä katua.

ne vaan on niin kiihottavia. tutkiskella toisen suuta ja välillä sit pussailla vaan vähän pienemmin. ja sit uusiks. ja sit seksiä :lol:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat