Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Suosituimmat
Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
26.5.2013

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
22.9.

Hei!

Kaverini on alkanut tekemään youtube-videoita, ja hän toivoisi tilaajia kanavalleen! :)
Videoita tulee useampi viikossa, aiheena kaikkea mahdollista meikkaamisesta.

Vierailija
6.11.2011

Hei. Mulla kiinnostais kuulla kokemuksia ja saada tarkempaa tietoa pr-töistä, koska itsellä olis hyvä tilaisuus alkaa tekemään kyseisiä hommia, mutten tiedä asiasta vielä juuri mitään.

Vierailija
Ke 00:14

Olen kohta 19-vuotias mies ja olen ollut parisuhteessa kohta vuoden. Tyttöystäväni o vuoden minua nuorempi. Suhteemme eteni todella nopeasti ja seksielämä muodostui jo 4kk jälkee, mutta noin kaksi kuukautta sitten tyttöystäväni alkoi kokea seksin ahdistavaksi ja villi seksielämä tyssäsi seinään.

Vierailija
21.9.

Haluisin saada vähän perusteluja sille, että saisin vanhemmat ostaan vanhojentanssimekon uutena. Meillä on tässä vähän kinaa asiasta, äiti ehkä saattais antais luvan, mutta iskä varsinkin on ongelma. Joten vinkkejä, miten voisin perustella asian, kiitos.

Vierailija
Su 05:24

Miten saan reidet kapeimmiksi?
Kasvattaako lenkkeily lihaksia jaloista eli reidet paksuuntuis vai kaventaako se jalkoja?
Paljonko pitäis lenkkeillä ja kuinka usein jos se olis ratkaisu?
Tartten apua! :(

Vierailija
Ti 11:56

Haluaisin siis vinkkejä siihen, miten voisin itse ottaa aktiivisempaa roolia seksissä. Poikaystäväni kanssa lempiasentomme ovat kaikki sellaisia, jossa hän niin sanotusti tekee kaikki työt.

Vierailija
15.11.

Onko teillä millaisia kokemuksia kyseisetä sovelluksesta? Latasin sovelluksen juuri ja tuotteet vaikuttavat melko hintavilta. Oletteko saaneet hyvin myytyä vaatteitanne? Koodilla NS1622 saa muuten 5€ alennusta tuotteista.

Vierailija
1.6.2006

voi olla hlmö kysymys mut tarviisin apuia kosk olen kultani kaa menos lauantaina paikkaa jost on paljon puhuttu enkä haluais olla pois sieltä. nyt mul on kuitenki vähä kuumetta..
kertokaa miten saatte kuumeen laskemaan helposti??
vastailkaa PLEASE(tää on tärkeää)

Vierailija
14.8.2011

Anniskelu ravintoloissa ja miksei muuallakin missä mahdollisuus tanssiminen on mahtavaa!

Nyt mielenkiinto on heränny Melbourne shuffle tanssia kohtaan. En ole mikään teknon ystävä, mutta kyseinen tanssi tyyli käy myös muihin biiseihin.

Vierailija
4.9.2012

Mites on tytöt, kuinka suuria on teidän poikaystävienne penikset? ja tuottavatko ne seksin aikana teille mielihyvää? Itsestäni tuntuu välillä kun harrastamme poikaystävämme kanssa seksiä, että en edes tunne häntä sisälläni.

Vierailija
8.4.2012

Onko täällä paljon jotka ette oo vielä harrastanu seksiä ? Te jotka ootte, minkä ikäsinä ja kannattaako ekaa kertaa jännittää? Mimmonen kokemus se oli ja miten siihen päädyitte (esim jos yhen illan jutuista...) Kiitos!

Vierailija
13.4.2012

Onko jollain kokemuksia ripsienpidennyksistä eli irtoripsistä? Kuinka kauan ovat pysyneet ja mitä tulee huomioida niitä ottaessa esim. mitä kannattaa välttää tms. Ja millaiset ne ovat kun niiden ripset alkavat lähtemään, kannattaako siis ottaa?

Vierailija
Su 11:54

Elikkä minulla oli menkat ja oletin ihan että loppuvat niin harrastimme kumppanini kanssa seksiä. Vessaani mentyä huomasin vuotavani kirkasta verta? Tämä on kolmas kerta kun harrastamme. Voiko immenkalvo puhjeta vasta silloonkin? Voiko vuoto kestää kauankin? Onko vaarallista?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498536
  • Viestiketjuja yhteensä 22100
  • Käyttäjiä yhteensä: 6900
  • Uusin käyttäjä: Elluli