Kuinka usein seksiä? - Seksi

figaro

Innostuin äänestyksien väsäämisestä :lol: Tällä kertaa kiinnostaisi summittaisesti tiedustella seksin harrastamisen tiheyttä.. Ja kommentoida saa, miten seksikäyttäytyminen on kertojen osalta muuttunut parisuhteen edetessä vai onko muuttunut sitten mitenkään... Ja olisi mielenkiintoista kuulla, miten monta kertaa sinkut saavat 8) Eihän seksi sentään parisuhteessa elävien yksinoikeus ole ;)

Sivut

Kommentit (98)

Rixuliini

Me harrastimme alkuaikoina seksiä monta kertaa päivässä, mutta sen jälkeen se on hieman hiipunut... Nykyisellään sesiä harrastamme noin kolmesti viikossa, joskus ehkä useamminkin! :P Ihan tyytyväinen olen!

Niarasha

Laitoin "kerran päivässä", koska se nyt vastaa keskimääräistä tahtia meidän taloudessa :D

Välillä on kyllä taukopäiviä, jos on paikat hellinä tai ei muuten vaan ole mahdollisuutta hommailuun, mutta välillä sitten tasoitetaankin ja harrastellaan useamman kerran päivässä :P

Keskimäärin kuitenkin semmoiset 5-8 kertaa viikossa.. :o

Ritu

Ihan liian vähän, mutta sitä se on tämä sinkkunaisen elämä.. Toukokuussa taitaa jopa olla viimeks :shock: Ei tätä ei näin.. Mut mistäpä seksiseuraa olis sen jälkeen löytynykkään, ku baarissa ei oo ees käyny. Ja sieltäkään ny ketä tahansa viitti mukaansa ottaa.

Eli siis puutteessa ollaan... :evil:

Miffy

Noin kerran viikossa. Ei kertakaikkiaan ole aikaa enempään oiekin. ja jos ihan totta puhutaan, tuo kerran viikossa riittää kyllä halujen tyydyttämiseen vallan mainiosti. ollaan seurusteltu kohta 3 vuotta (hui apuaaa) ja meillä on paljon muutakin läheisyyttä kuin varsinaista seksiä :)

kuunlapsi

liian vähän, aivan liian vähän. ei tämän tytön sinkkuelämä ole ihan kuin samannimisessä sarjassa on..
sanotaan että keskimäärin kerran kuukaudessa tai parissa, ja viimeisen vuoden ajan ollut kyllä aina samainen herrasmies auttamassa sinkkutyttöä. emme siis seurustele eikä se ihan vakipano meininkiäkään ole, hmm.. ei sille taida löytyä määritelmää paitsi että kavereita ollaan ja seksiä harrastetaan aina silloin tällöin kun molemmat sitä haluaa :D

Lizzie

Laitoin joka toinen viikko.
Alkuaikoina se oli monta kertaa päivässä, mutta pikkuhiljaa vuosien kuluessa harveni. Nyt se on niin, että seksiä voi olla esim 2 kertaa saman viikon aikana, ja sitten olla parinkin viikon paussi. Mutta keskimäärin noin kerran viikossa, kahdessa. Vaihtelee kausittain, joskus voi olla kk tauko mutta joskus taas harrastetaan päivittäin.
Ollaan oltu yhdessä 3v ja 5kk pian.

Geisha

Tällä hetkellä muutaman kerran viikkossa, olosuhteiden pakosta. Asumme vielä kotona, joten mahdollisuudet ovat aika rajalliset. Haluja olisi kyllä enemmän. Syksyllä tilanne todennäköisesti korjaantuu, kun muutamme yhteen. Tällä hetkellä olemme seurustelleet yli 8kk.

Sinsemilla

pari kertaa viikossa...
kai se pitää tyytyä tähän tahtiin... välillä on kyllä ollut kausia milloin useammin, mutta... :roll:
ollaanhan me yhdessä oltu jo melkein viisi vuotta... :)
kun vaan sais hellyyttä, ilman seksiäkin...

figaro

Ehkä tässä tapauksessa kuitenkin ihan miehistä kyse.. Saattaisi parisuhteissa elävilläkin olla "joka päivä", jos omankäden oikeus laskettaisiin ;)

Marie

Vaihtelevasti. 350 kilometrin välimatkasta johtuen seksielämä ei hirveän säännöllistä ole.. :? Mutta sitten kun nähdään, niin useamman kerran päivässä :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat