Kuinka usein otatte suihin? - Seksi

Ariel

On se ihanaa antaa suulla nautintoa miehelle ja nähdä kun hän on onnensa kukkuloilla. Otan suihin nykyiseltä kihlatultani noin 5 kertaa viikossa, joskus mieheni alotteesta ja joskus omasta halusta. Entä muut cosmotytöt? Kuinka usein otatte suihin ja nautitteko siitä itsekin?

Mihin muuten otatte nesteet lopuksi? Itse otan useimmiten suuhun ja nielen tai joskus syljen pois. Joskus irstaalla tuulella ollessa annan lastin tulla kasvoille, kuten pornoleffoissa. Se on välillä tosi kiihottavaa....ja mies tykkää :wink:

Sivut

Kommentit (320)

Peikko

Minä otan poikakaveriltani suihin varmaan joku kolme kertaa viikossa.. Se vähän riippuu miten leukani jaksaa. Hän pyytää sekä omasta -aloitteestani. Kyllä nautin suunnattomasti poikakaverini imemisestä. Se tuo itsellekin nautintoa kun toinen nauttii. Sperman otan yleensä rinnoille tai pepulle ja mihin nyt sattuu osumaan, mutta harvoin suuhun.

kuunlapsi

mie en kovinkaan pidä suihinotosta, varmaan joku tekniikka virhe mutta minnuu ainakin rupee aina yököttämään jos yritän, mutta korvaan suihinoton käsilläni, enkä ole kuullut valitusta käsitekniikastani :) suorastaan päinvastoin

Tyttönen

Se vähän vaihtelee,mutta noin kolmisen kertaa viikossa otan suihin.Yleensä poikaystävä tekee aloitteen,välillä myös minä.Molemmat tykkäämme tosi paljon ja kun poikaystäväni hoitelee mua,niin tulen takuuvarmasti. :D Spermat tulee yleensä suuhun,mutta en niele.Jotenkin vaan yököttää.Siitä sitten syljen ne pois.Joskus myös otan ne käsilleni. Välillä on sellanen olo,ettei tee yhtään mieli ottaa suihin.Korvaan sen siis käsillä.Enkä ole kuullut valituksen sanaa...;)

Joanna

meillä vähän vaihtelee.. joinakin viikkoina otan ehkä kolme-viis kertaa, mutta en loppuun asti, vaan pienenä alkulämmittelynä tai kesken yhdynnän tai 69:ssä.. joskus voi mennä viikkokin et en ota kertaakaan, se nyt vähän riippuu.
aika harvoin tulee otettua pelkästään suihin, oikeastaan vain menkkojen aikana, niin ja suihkussa... meillä se menee niin et vaikka haluaisinkin ottaa loppuun asti niin mun poikaystävä haluaa muutakin. spemut otan joskus rinnoille, joskus nielen.. vaihtelee.
mutta yleisesti ottaen tykkään tosi paljon ottaa suihin. musta se on tosi kiihottavaa nähdä se mikä vaikutus sillä on omaan kultaan. ja musta on kivaa, kun kulta pyytää sitä. harmi vaan et tää homma meillä ei oikeen toisinpäin toimi. :cry: on tässä pientä kehitystä tapahtunut, mutta sais se nuolla mua useemminkin. sitä meillä on tapahtunut tän vuoden seurustelun aikana ehkä viis kertaa ja nekin tän kesän aikana. mutta kai se tästä.. hiukan nolottaa pyytää, kun ite olen tosi "omatoiminen" suihinottaja. toivois et toinenkin..

Elma

Tiedän olevani vanhanaikainen, mutta mitä järkeä harrastaa seksiä miehen kanssa, jolle ei voi puhua omista toiveistaan? Ja jolta pitää ottaa suihin saamatta juuri mitään takaisin?

Miffy

Samaa ihmettelee Elman kanssa Miffy-neiti.

Me ollaan oman pupun kanssa aika avoimia (ja mikäs ollessa, kun luottamusta tietenkin löytyy). Saatan nuoleksia tai ottaa kunnolla suihinkin sillon tällöin muutaman kerran päivässä kesken jonkin askareen. Tai sitten oikein kunnolla "seksin aikana". Poikaystäväni ei tietenkään aina tule. Minä en pidä sperman mausta, joten suuhun en sitä ota.

Rixuliini

Harvemmin otan suihin mieheltäni..Tietenkin jos hän nimenomaan sitä haluaa niin otan kyllä mielelläni.
Yleensä suihinotto käy esileikistä, tai sitten sillä viimeistellään akti.
Meillä pikemminkin minä olen se suuseksiä vastaanotaava osapuoli, vaikka en sitä pyydäkkään! :lol:
No, tänään voisi yllättää kullan.. 8)

Joanna

sitä mäkin välillä täs olen miettinyt. onhan se tosi epäreilua olla itse aina se joka tekee ja ite jää ilman... :cry: olen kyllä välillä asiasta avautunut kunnolla, mutta vastaukseks poikaystäväni on sanonut, et kun hän ei oo koskaan ennen antanut suuseksiä kellekkään, niin hän pelkää et ei osaa tai et joku muu on joskus tehnyt sen mulle paremmin kun hän. mä en usko et sitä kauheen "huonosti" vois tehdä! :wink: sitä paitsi reenaamalla siinä kehittyy..
tilanne on kuitenkin menny nyt viime aikoina paljon parempaan suuntaan. mut mä kirjottelin tonne aiempaan foorumiin aiheesta kokematon mies nimimerkillä "sad sex sorrow", niin et jos jotain kiinnostaa, niin voi käydä lukemassa mistä tilanteesta meillä lähdettiin liikkeelle. aika ankeeta oli jossain vaiheessa....toivottavasti kehitys jatkuu.

Niarasha

Ollaan seurusteltu mieheni kanssa noin vuosi, ja olen ottanut suihin vuoden aikana noin pari kertaa. Nekin kondomin kanssa.
Yksinkertaisesti ällöän suihinottoa. Tykkään kyllä olla vastaanottava osapuoli... ;D Mutta antavana osapuolena ei, ei, ei.

Kai minulla jäi traumat kaikkein ensimmäisestä suihinotostani, kun exän pallit haisivat niin kamalalta ja minua etoi ihan hirveästi. Sen jälkeen olen ällönnyt miehen alapään hajua ihan hirveästi. Ja ajatus siitä, että siemennestettä olisi suussani... Yhh...

Ei vaan ole minun juttu. Vaikka toki olisi mukava joskus ilahduttaa miestä ottamalla suihin, kun hän niin kovasti sitä toivoo... Muttamutta.. Huoh :/

niniel

Muutaman kerran viikossa, tilanteesta riippuen. Yleensä kuukautisten aikaan useammin kuin normaalisti. Nielen, mutta joskus annan mennä pokaystävän masulle :lol:

SunLion

suihin otto on kyllä kivaa....kiihottavaa nähdä mies niin nautinnollisessa tilassa...

spermaa en pysty nielemään...ikävä kyllä oksennus-reflexi on kova, sperman erikoisen tuoksun takia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat