Onnellinen suhde? omituinen mies? - Parisuhteet

Sternum

Joo, en tiedä miten hyvin otsikko kuvaa tekstiä... Enkä löytänyt oikein sopivaa keskustelua vaikka yritin etsiä.

Tilanne on siis tämä. Olen asunut mieheni kanssa 3 vuotta yhdessä, ja vähän aikaa on alkanut tuntua ettei kaikki ole ihan oikein :/

Hän on täydellinen mies, takaa orgasmin joka yhdynnässä, on hyvännäköinen ja hoitaa tunnollisesti omat asiansa.

Ongelmat hänessä kuitenkin on:

- meiltä puuttuu kunnon suudelmat, saan vain ärsyttäviä lapsenomaisia pikkupusuja poskille
- meillä on seksiä, kyllä, ja orgasmeja, mutta ei intohimoa (=seksimme on melkein aikataulutettua, ei ikinä tapahdu pelkästä halusta ja intohimosta, vain siitä että hän kysyy "naidaanko illalla". Aina samat asennot jne)
- Hän stressaa jatkuvasti milloin mistäkin asiasta
- ajoittain hän on lapsellinen

Viikko sitten kännissä päädyin suutelemaan erään miehen kanssa baarissa. Siitä jäi sellainen "ihastumisen" tunne, mutta keksin sille jo sen selityksen että se johtuu suhteeni intohimon puutteesta.

mitä mieltä olette? :/ haluaisin tuntea itseni halutuksi, en halua olla se joka kiehnää kiinni koko ajan ja yrittää saada toisen jotenkin innostumaan. ja haluaisin kunnon suudelmia. ja varsinkin sitä intohimoa, jota olisi varmaan missä tahansa suhteessa enemmän.

Kommentit (5)

TaskuMyy

Se perusklisee kysymys: Oletteko keskustelleet?
Oletko kertonut, että haluaisir sängyssä kokeilla muitakin asentoja, mahdollisesti muuta paikkaa?
Ja, että voitaisiin harr. seksiä hetken mielijohteessa vaikka keskellä käytävää?

MyFace

Hienovaraisesti voit vihjaista tästä tunteesta miehellesi vaikkapa siten, että joskus kysyt että "mikä on sellainen asia mitä sä kaipaat?". Mies voi vastata ihan mitä tahansa, kuten "lapsuuden kesiä" mutta sit sä voit sanoa että "mä kaipaan intohimoa tähän suhteeseen." ja sit kerrot KAIKEN :P

Sternum
TaskuMyy
Se perusklisee kysymys: Oletteko keskustelleet?

Tosiaan joo, unohdin kertoa :D

Kyllä, olen puhunut tästä asiasta montakin kertaa ja asiat saattavat olla kuukauden hyvin, ja sen jälkeen intohimot jne sammuu taas kokonaan... Ja meillä on kyllä erilaisia asentoja ja kaikkea, mutta kyse on ennemmin siitä että seksi on aikataulutettua, ja mikään ei voi tapahtua vain yhtäkkiä ja intohimosta. Muuten täydellistä...

Embo

Painotat että menee hyvin ja kerrot mitkä asiat ovat hyvin, mutta kaikki ei oo kohdallaan kun tulit avautumaan. Murrosvaihe tai jotain ehkä?

Mieti asiaa ja haasta miestäsi keskustelemaan suhteestanne vielä lisää, jotta voit tehdä päätöksiä seurustelun jatkumisen suhteen. Tuskin mies tulee radikaalisti muuttumaan - ihminen ei ole muuttuvaista sorttia. Hyväksytkö hänet sellaisena kuin hän on vai haluatko muuta? Jostain löytyy mies, joka pussaa intohimoisesti ja ihanasti, mutta jonka kanssa et saa orkkuja. Löytyy monenlaista miestä, joista keltään et saa kaikkea.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat